Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Anketimiz: Roberto Carlos gelmeli mi?
Evet Mutlaka gelmelidir. 838 71,75%
Hayır Kesinlikle gelmemeli 330 28,25%
Katılımcı sayısı: 1168. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Carlos İmzaya Geliyor
Alt 19.05.2013, 23:26   #381
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1080 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Carlos İmzaya Geliyor

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Buda ne demek simdi, cani nereye gitmek istiyorsa misali mi???

Artik karar verirsin ya, acaba Katarmi daha ciddi teklif sundu yoksa Sivasspor mu , bizleri bilgilendirin lütfen!!!
morten kardeşim yaşın da daha küçük heveslisin bu konularda anlıyorum seni ama keşke bu işler hemen bitse...ben diyorum ki başkan neredeyse tek başına 1 haftadır carlosla görüşüyor ve prensipte anlaştıalr..katar haberleri var ama türkiyeyi çok özlediğini söyleyen carlos ve de paraya zaten doyan carlos katar ligine gitme şansı düşük...ilk görüşmede bizim teklife evet dediğini biliyorum...salı günü bu işin adı konulacak merak etme..
Alt 19.05.2013, 23:29   #382
anilcan213
Yiğido

anilcan213 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 406 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 anilcan213 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
59yigido58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yılmaz vural istifa etti bir an önce mecnun başka onu sivasın başına getirmeli roberto carlosla macera aramaya gerek yok sonra her şey için çok geç olabilir
gardaş yılmaz vural diyosun, macera aramayalım diyosun
anilcan213 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 8 Kullanıcı anilcan213'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.05.2013, 23:33   #383
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 774 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

morten kardeşim yaşın da daha küçük heveslisin bu konularda anlıyorum seni ama keşke bu işler hemen bitse...ben diyorum ki başkan neredeyse tek başına 1 haftadır carlosla görüşüyor ve prensipte anlaştıalr..katar haberleri var ama türkiyeyi çok özlediğini söyleyen carlos ve de paraya zaten doyan carlos katar ligine gitme şansı düşük...ilk görüşmede bizim teklife evet dediğini biliyorum...salı günü bu işin adı konulacak merak etme..
tamam abicim , tüm bilgilerin icin cok cok tesekkür ediyorum , ben senin gibi kisilerden bilgi duydugum ve gördügüm zaman seviniyorum , cünki biliyorumki sen hic yalan asparagas , olmayan , ve görüsülmemis bos Transfer haberleri duyurmazsan , iste senin gibiler az olduklari icin , baskalarin dedine inanmak istemiyorum , ama bazende insanin aklindan gecmiyor degil .

Ayrica Mecnun Odyakmaz Baskanimizin , Sivasspor icin neler yaptigi ap acik ortada, ama bazi kisiler Baskanimizi begenmiyorlar, ben Baskanimi seviyor onun nekadar ugrasabilecegini , ve ugrastigini görmesemde tahmin edibiliyorum , cünkü o benim ve senin gibi Sivasspor'lu.

Son olarak evet yasim suan 17 , gencim , ama aklim aliyor elbette, benim sadece korkum , gecenlerde Hamdallah tam bitti derken , son saniyede Transferin yatmasidir, onun icin acele edilsin diyorum , yani Roberto Carlos kacirmasinlar gibisine. Tekrar cok tesekkür ediyorum abicim.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Morten58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.05.2013, 23:34   #384
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 920 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

KAAN KARAGUŞ
Tarih: 19-05-2013 15:46:00Güncelleme: 19-05-2013 22:37:00

Yeni sezon için teknik direktör arayışını sürdüren Sivasspor, bir dönem Fenerbahçe forması giyen dünyaca ünlü futbolcu Roberto Carlos ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı.
Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın görevinden istifa etmesinin ardından yeni teknik direktör arayışına giren Sivasspor’da sıcak saatler yaşanıyor.
Dün Elazığspor deplasmanında Sivasspor ile son maçına çıkan Çalımbay’ın görevi bırakması ile birlikte kolları sıvayan kırmızı-beyazlı yönetim, ilk olarak geçtiğimiz günlerde gazetemizin gündeme taşıdığı dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos’ta kesin karar kıldı.
Fuat Çapa, Metin Diyadin, Hamza Hamzaoğlu gibi birçok isim ile ön görüşme yapan, ancak bu isimlerden bir türlü olumlu sonuç alamayan Sivasspor yönetimi, sürpriz bir şekilde listesine dahil ettiği Roberto Carlos ile anlaşmaya vardı. Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile geçtiğimiz Cuma günü Rusya’da görüşen Carlos’un yarın Sivas’a gelerek, resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.
KARİYERİ
Futbola ilk adımı 1993'da Sao Paulo bölgesi takımlarından Palmeiras'ta atan Carlos, ülkesindeki Palmeiras takımında yıldızı parladıktan sonra millî takıma çağrılmış, burada adının duyulmasının ardından Inter Milan'a transfer olmuştur. Daha sonra Real Madrid'e transfer olmuş ve burada 11 sene takımına hizmet etmiştir. Ardından 2007-2010 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Brezilyalı yıldız, 2011-2012 sezon ortasında Anzhi Mahaçkale takımında futbolu bırakma kararı aldı ve Anzhi’nin sportif direktörü olarak görevini sürdürüyor.
Geçtiğimiz hafta içerisinde sürpriz bir şekilde Yiğidoların gündemine gelen Carlos, yarın kendisini Sivassporlu yapacak sözleşmeyi imzalaması halinde ilk teknik direktörlük kariyerine de Sivas’ta başlamış olacak.Kaynak:Sivasirade.com
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.05.2013, 23:59   #385
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

Alıntı:
poyrazer5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hayırdır, yan çizmeye başladıklarını düşündürecek bir açıklamam mı yaptılar.
temkinli konuşuyorlar hocam. mesela carlos DA gündemimizde falan...umarım bu işde bir sorun çıkmaz ve hayallerimiz hamdallah transferindeki gibi suya düşmez...
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.05.2013, 00:00   #386
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 705 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yanlis söyle bir yanilgi var medyada... Calimbay istifa etmedi, sözlesmesi bitti ve gitti
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.05.2013, 00:03   #387
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1080 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Çılgın Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yanlis söyle bir yanilgi var medyada... Calimbay istifa etmedi, sözlesmesi bitti ve gitti
aynen öyle bugün kaç sitede istifa etti haberi vardı... ordu maçında gitsyedi istifa etmiş olacaktı...
Alt 20.05.2013, 00:22   #388
citothehan58
Tecrübeli Yiğido

citothehan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

262 Mesajına 496 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 553 citothehan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ins. gelir Sivasspor adina hayirli neyse o olsun.
Alt 20.05.2013, 00:23   #389
citothehan58
Tecrübeli Yiğido

citothehan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

262 Mesajına 496 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 553 citothehan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
geliyor geliyor rahat olun..çok az kaldı...

not: açtığım konuyu konu içine alan admin arkadaşlarımıza da teşekkürlerimi (!) sunuyorum...ben kesin biten bir konuyu açtım, haber ise 1 haftalık internet sitelerinden alınan ''duyum haber '' konusunun içine alınmış... böyle yaparak forum kirliliğini değil hevesli ve art niyetsiz üyeleri buradan temizliyorsunuz...
Allah razi olsun dogu bey saglam haberlerde hep senden geliyor iyi ki varsin
allah seni basimizdan eksik etmesin ins. uzun yillar daha sivassporumuza
hizmet etmek düser sana..
Alt 20.05.2013, 01:44   #390
recep cevik
YASAKLI ÜYE

58 Mesajına 89 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 recep cevik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Tam 1 hafta önce duyurduk, geliyor dedik dedik inanmadınız, bak ne oldu şimdi ?
recep cevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
anlaştı, carlos, geliyor, hocası, prensipte, roberto, sivasspor, sivasspora, sİvassporun, türkiye’de, İmzaya, Özel