Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Son Yiğido Rengifo
Alt 01.07.2013, 16:56   #41
58MySouL
Yiğido

58MySouL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

142 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt
Standart Cevap: Son Yiğido Rengifo

Eneramodan daha iyidir.Eneramonun kacırdıkları golleri bi hatırlyalım.
58MySouL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 58MySouL'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.07.2013, 19:35   #42
Djamoka
Yiğido

Djamoka - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

127 Mesajına 246 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 599 Djamoka COK SEVILEN BIR KISIDjamoka COK SEVILEN BIR KISIDjamoka COK SEVILEN BIR KISI

Önce bi çıksın sahaya, görelim endamını oyununu... Hoşgeldin emmoğlu....
Djamoka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Djamoka'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.07.2013, 01:45   #43
sivistar
Acemi Yiğido

61 Mesajına 119 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 sivistar Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Arkadas 2 senedır rızaya gıkınız cıkmıyordu... Yok yaslı oyuncu getırıyordıye kızıyonuz bızde genc oyuncu cok... Murat akca ziya sesu kamil umıt hakan arslan cıhan ozkara bana gore coook ıyı oyuncular. takımdan gıtmesını ıstedıgım adamlar gıttı rıza hocada gıttı... Sukur carlosun bıze kattıgı reklamı yeterr be..rızadan basarılı olacagıda kesın emınım de.. Kıvancı oynatmayıp gonderen hoca sımdı kendı takımına neden aldı... Carlos cok ıyı hoca kasetlerı ızledı kımın ne oldugunu anladı..sıvasın genc degıl tecrubelı bır kac yabancıya ıhtıyacı varrr.. Cok super bır sıvasspor ızleyecegız herkes hayret edecek....gecensenede bız ılk 3 oynardık malesef sevıyelı hocamız yoktu...suanda murat akca cıhan ozkara sesu kamıl hakan umıt kadır kalecımız gıbı kalıte oyuncu ve yası ıtıbarıyle hıc bır superlıg takımda boyle oyucular yok....carlosun takvıyelerı ıle bakın ne olacak bu takım goreceksınız...
sivistar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı sivistar'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.07.2013, 01:55   #44
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 651 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
harika yorumunuz için teşekkür ederim.

hayatın gerçeklerinden kopuk masabaşı yaşayan bir kitle var, maalesef, dünyayı tanımıyor, gerçeklikten ve analitik zekadan uzak, hayalle gerçeği, doğruyla yanlışı ayırdetmekten aciz!..

şahsen ben de bu adamların yorumlarını okumaktan bıktım. adam başkana, carlos'a murat erdoğan'a laf sokuyor. gel sen yönet o zaman hıyar ağası!

bugün 30 yaşındaki bu adamı beğenmeyenlere sorsan 34 yaşındaki gekas'ın gelmesine çılgınlar gibi destek verir.

nesiniz olm siz? bu nasıl bir kafa, bu nasıl bir dünya???
Bilgisayar başında yüzünü görmediğin ve tanımadığın insanlara hakaret ederek ne kadar aciz olduğunu net bir şekilde göstermiş oldun HIYAR AĞASI! Sen ve senin gibilerin delikanlılığı sanal alemde olur zaten .
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.07.2013, 00:49   #45
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 651 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
ydurdag Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
neyini begenmiyorsunuz bazıları gerçekten futboldan anlıyormusunuz yok peru ligi çok zayıfmış yok şu yok bu ALLAHtan korkun adam gelmeden uygunsuz yorum lar anormal farklı şekilde ifadeler bANA GÖRE BUNLAR FUTBOLU ANLAMAYAN YENİ TÖREYENLER BİRAZ BEKLEYİNDE GÖRÜN BAKALIM SİZİN GİB,LERİN HAREKETLERİNDEN DOLAYI CANIM KADAR SEVDİGİM SİVAS SPORUMDAN KOPTUM ŞU AN ÇOK BÜYÜK BİR BY PASS GEÇİRDİM FATAVATSIZ KONUŞMALARINIZ HALEN BENİM GİBİLERİNİ bu alandan uzaklaştırıyır carlosu dahi futboldan anlamayan bilmeyen olarak tasviri yapılıyor gelin siz geçin yerine adam gelmeden ters yorumlar MAKSAT KONUŞMAK boş konuşmayı bırakında adama destek olalım olmuyorsa def olun gidin adamlar işlerini yapsınlar
Eleştiri yaparak günah mı işledik. Allah'tan korkun ne demek terbiyesiz herif. Fatavatsız diyorsun, fatavatsızlığın kralını yapıyorsun. Şu yaptığın yorumu görünce ne kadar, düzgün bir yorum yaptığımı ve futboldan anladığımı daha iyi görmüş oldum. Bu sitenin sahibi misin defolun diyorsun. Sitenin kurallarına uymayacak bir şeyler yazarsak Sitenin görevlileri gereğini yaparlar zaten. Senin düşüncelerine uygun yazılar yazacak değiliz. İstemiyorsan sen ve senin bu yazını destekleyenler defolsun gitsin! By Pass geçirmişsin geçmiş olsun diyorum sana. Lakin tanımadığın, görmediğin insanlar için böyle saygısızca bir yazı yazdığın için umarım pişman olursun.
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.07.2013, 12:22   #46
AmiRaLL
Yiğido

104 Mesajına 170 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 AmiRaLL Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Arkadaslar eneramonun kacirdigi gollerin yarisni atsa ilk besde oluruz bu kadra basit eneramo atiginin 3 katinida kacirdi ve puan alamadigimiz maclar oldu..
AmiRaLL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı AmiRaLL'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
rengifo, yiğido