Cevap: Fb ve Bjk'ya Uefa Şoku
twetwer'da sözüm ona şike uzmanı bir şarlatan var.. Çıkmış Mecnun başkanı ağınza dolamış.. Size attığı tweetleri aktarıyorum.. Lütfen tepkimizi koyalım yiğidolar..
Talip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL 23 dk
MUCNUM ODYAKMAZ " Trabzonspor Kupayı biz olduğumuz sürece zor alır Fenerbahçe den."
Talip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL 24 dk
MECNUM ODYAKMAZ : " Şike yapan karısı satar. "
Talip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL 24 dk
MECNUM ODYAKMAZ : " Biz şike yapmadık . Trabzonspora kupayı vermek istemediğimiz için Şike yaptık."
Talip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL 23 dk
MECNUM ODYAKMAZ : " Bizim İlişkilerimiz derin ilişkilerdir içerideki büyüklerim ne söylerse onu yaparım bana SİLİVRİDEN Talimat gelir.
Talip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL 22 dk
HACIOSMANOĞLUNUN ODYAKMAZLA ilgili sözleri şikeci medya tarafından saptırıldı. HACIOSMANOĞLUNUN demek istediği şuydu gerçekten kendisi bunu
Talip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL 22 dk
Bana telefonda söyledi Odyakmazın sözüne karşılık " Şike yapan karısını satar " kelimesine " Odyakmaz delikanlı bir adamdır sözünün eridir"
Talip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL 21 dk
sözlerinle cevap verene HACIOSMANOĞLU nun sözünü anlayan anlar ne demek istediğini. bizim şike basını haberi ters yönden yazdı yalan şekilde
Talip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL 17 dk
ODYAKMAZA sorumuz SİLİVRİDE Yatan KADIN TÜCCARINLA akrabağlı eskiden vardı şimdi onun yanına gitmemek için DANSÖZLER gibi oynuyor bakıyorum
Talip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL 15 dk
Silivri de yatan KADIN TÜCCARI 10 seneye yakın yatıyor bir 20 sene daha yatacak. 5 Ağustosta verilecek kararla. ODYAKMAZ DA belki onun yanın
Talip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL 12 dk
gider yakında bir bakıyorsunuz.
Şarlatanın attığı tweetler