Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Milan Borjan
Alt 01.09.2013, 09:25   #211
34yigido34
Tecrübeli Yiğido

185 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 558 34yigido34 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Milan Borjan

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

geldiğinden beri bunu anlatmaya çalışıyorum borjan denen kaleci bozuntusunun Korcandan hiçbir artı özelliği yok...boşu boşuna yabancı kotasını dolduruyor...geldi geleli sadece geçen sezonun 2.devresi 7-8 tane iyi maç çıkardı onun dışında kaç maçı onun yüzünden verdik..bu seneye de süper(!) başladı..kayseride pozisyon yokken ayda yılda bir gelen hem de üzerine gelen topu içeri aldı..zaten bu adamın yan top konusundaki sakatlığını hiç söylemiyorum..hiç bir yan topta kendinden emin ve düzgün çıkamıyor..konya maçında da yazmıştım bakalım nereye kadar bu adamın hatalarına sabredeceğiz diye...ama pardon borjan taraftarlara yaptığı zıplamalar ve tepinmelerle gönüllerde taht kurmuştu değil mi !!!! hala böyle uyumaya devam..borjan efendi 10 yese de para alıyor yemese de ... bize iki komiklik iki duygusal hareket yaptı mı iş tamam... amatör kalecinin teki artık görün bunu!!
dogu bey sen bu kadar borjanı eleştiriyodun ya demekki sen haklıymışşın sana şimdi hak verdim bu adam sadece taraftara oynuyo
34yigido34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 34yigido34'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.09.2013, 14:30   #212
legolass
Tecrübeli Yiğido

legolass - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

322 Mesajına 672 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 legolass FAZLA SÖZE GEREK YOKlegolass FAZLA SÖZE GEREK YOK

Roberto carlostan tek isteğim artık borjan sevdasından vazgeçsin.elimizde korcan gibi iyi bir yerli kalecimiz varken her maçta saatli bomba borjanı oynatmanın mantığını anlamıyorum.o sevimli hareketlerle taraftarın gönlünü çalmak ve yabancı kontenjanını doldurmaktan başka bir işe yaramaz.Karabük waterman,bursa frey,kasımpaşa isakson,konya itandje. bu adamlar yabancı kontenjanını kaleciden yana kullanabilirler çünkü çok iyi kaleciler borjanda o kapasite YOK.

ARTIK KORCAN GEÇSİN KALEYE
legolass isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.2013, 14:38   #213
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1149 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Borjan buysa bir TÜRK´ÜN önü kesilmemeli,forma Korcan´a icimizden birine verilmeli.Borjan gönderilsin.Böyle sacma golleri en iyisi Korcan yesin hic degilse bir yabanci oynar Borjan yerine.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.09.2013, 15:51   #214
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

ROMANTİK KATİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

774 Mesajına 1.527 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 ROMANTİK KATİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Gecen sene bir arkadasımızın verdigi ders notu vardı. Onu bir daha hatırlayalım.

Borjan bak top, Bak Borjan Bak ALLAH askına bak.

Borjan Topu At, At Borjan Att.

Borjan Topu Tut, Tut ULAN ALLAH askına Tut....

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
ROMANTİK KATİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.2013, 16:52   #215
anadolu5858
Yiğido

103 Mesajına 197 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 641 anadolu5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu adam canlı bomba umarız karlos bunu farketmiştir. kayseri maçında ve dünkü 3 goldede hatası var ikisini kendi attı birini yine kapattığı köşeden yedi. korcana şans verilmeli.borjan boşuna yabancı kontenjanı dolduruyor.
anadolu5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.2013, 20:43   #216
58megayigido
Tecrübeli Yiğido

58megayigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

193 Mesajına 319 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 597 58megayigido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yeeeeeeter milan BORJAAAN YEEEETER
Alt 01.09.2013, 21:34   #217
cemahmety
Usta Yiğido

444 Mesajına 750 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 662 cemahmety FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Borjan bu aralar hiç formda değil bu sezon hiçbir maçta iyi oynamadı, yabancı kontenjanı gibi sıkıntılı bir konu da varken Korcan gibi bir kalecimizde varken önemli hedefler dahilinde aldığımız Rengifoyu denememiz gerekirken Borjan da bu kadar ısrar etmemeliyiz, en azından bir dinlenme dönemi kendine daha iyi bakmasına durup düşünmesine yardımcı olur, belkide Korcan ondan her zaman beklediğimiz o patlamayı yapar
cemahmety isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.09.2013, 01:22   #218
alboran
Yiğido

alboran - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

128 Mesajına 282 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 519 alboran FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hakan arıkan'ın adı çıkmış yan top zaafı var diye.ben bu kadar yan top ve hava topu zaafı olan bir kaleci daha görmedim.reflekslerine diyecek hiçbir lafım yok.gerçekten çok iyi.ama gerçekten şu yaptıkları kabul edilecek hatalar değil.

çıkmaması gereken toplara çıkıyor.yumruklanması gereken topları almaya çalışıyor,rahat alınacak topları yumrukluyor.ben borjan'ı seviyorum her zaman yürekli oynaması,bu takımda mutlu olması vs nedeniyle.ama bu profesyonel futbol.bu hataları yapan bir kalecinin bu hafta kesik yemesi gerek bence.

geçen hafta konya maçı ilk yarı yine boşa çıkıyor adama çarpan topu çizgiden çıkarıyor savunma sonra adam dar açıdan kaleye vuruyor bizimki ön direği bırakmış adam topu içeri çevirirse alırım diye öne çıkmış.o topun direkten dönmesi büyük şans.

ya gerekirse topu adam içeri çevirsin ve golü yiyelim ama sen kaleci olarak yapman gerekeni yap sadece.geçen sene yine aynı kalede umut bulut'tan dar açıdan golü yedi.boşa çıkma konusunda ustalaştığı için örneklendirmeye başlasam uzun sürer.aklıma ilk gelen geçen sene 2-0'dan son 5 dk'da 2-2'ye getirdiğimiz bursa maçında yediğimiz ilk gol geliyor.okan deniz diye bir çocuk ligdeki ilk golünü bomboş kaleye atmıştı.

yani bu 1 değil 2 değil 5 değil 10 değil şu kaleciye sadece ve sadece yan top çalıştırın arkadaş.beceremiyorsa da yollayın gitsin.kontenjan yüzünden yedeğe alamadığımız önemli yabancılarımız var bizim.
alboran isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.09.2013, 01:39   #219
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Kisa ve Öz !

Ben Borjani , eski Forvet oyunucmuz Pedriel'e benzetiyorum , cünkü ikiside cok dengesiz bence , bir bakmissin Pedriel hayat kurtatan gol bir bakmissin savunmaya yardim eder bir bakmissin insani cildirtir bombos kaleye atamaz , kolayi atamaz , zor posizyonu atar .

Borjan da mutlak gol posizyonlarini kurtarir , ikiye ikide iyi kurtarislar yapar ama yan top ve duran toplarda bosa cikmalariyla yaptigi iyi seyler ve kötü hatalarla en iyi kaleci olamaz.

Borjan artik dinlendirilmeli ve Korcan Celikay abi gecmeli !
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Morten58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.09.2013, 10:27   #220
VipReal
Yeni Yiğido

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 VipReal FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

borjan geldıgınden berı butun maçlarımızı korkarak ızlıyorum açık soylıyım her an bır dengesızlık yapıcakmıs gıbı duruyor 2. ve 3.golde kaleyı bosalttı resmen ust sıralara oynıycaksak sağlam bır kalecımız olması lazım borjanın dengesızlıklerıyle bu ıs yurumez
VipReal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
borjan, milan