Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 10.11.2013, 00:09   #61
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 909 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivassporu galibiyetinden dolayı kutluyorum..Ben bu sefer maçın sonucundan ziyade tribünlerin tutumunu merak ediyordum..Sivas Bursa arasındaki aslında olmayan sebepsiz gerginliğin devamını istemiyordum..Bunun için nacizhane bir çağrıdada bulundum..Küfür elbette her statta oluyor..Bizim Bursada amigolar stadın yüzde doksanbeşine kadar hakimken bile münferit küfürler olabiliyor..Ama anladığım şey şu oldu..Sanırım süperligde en gereksiz sürtüşme nereden çıktığı belirsiz olan bu sürtüşme böyle devam edecek bunun azalacağını sanmıyor böyle devam ederse artarak fazlalaşacağından korkuyorum.. Olacak olan şey muhtemel şudur Bu gün küfür yiyen yarın evsahibi olunca sende bana ettin diyerek oda edecek sonra tam tersi tam tersi tam tersi....artarak devam edecek...2009 dan bu yana Sivas Bursa maçının skoru zerre kadar umurumda bile olmadı Bu günde aynıydı...Kimse sanmasınki bu küfür bitsin çağrısını maç Sivastayken yapıyorum diye maç Bursada oynandığı zaman arzum ve umudum bu olacak...Maça gelince beklediğim skor beraberlik veya Sivasın galibiyetiydi...Beklediğim gibide oldu zaten...Bana göre Sivasspor haklı bir galibiyet aldı...Hemen hemen her futbolcuyu çok beğendiğimi söyleyebilirim..R Carlos bu takıma hızlı futbolu ve ayağa oynamayı çok iyi öğretmiş..Hatırlayın Rıza Hoca varken basbas bağırıyorduk takımı önde oynatıyor defansın arkasına atılan her top gol oluyor diye..Sivassporda böyle bir sorun kalmamış gibi görünüyor...Uzun lafın kısası bu istikrar 3-5 hafta daha bu şekilde devam eder ise Sivasspor kendini bir anlamda şampiyonluk yarışının ilk ayağında bulacaktır.Tekrar tebrik ediyor bu başarının daim olmasını diliyorum
sivas bursa maçlarında hakemler ne hikmetse sizin lehinize çalışıyor
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.11.2013, 00:10   #62
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Öncelikle, yıllarca iç saha maçlarını kaçırmayın benim, sadece internet sitelerden yigidolarımızı takip etmek zul oluyor bana.. Takımın iyi sonucları iyi futbolla süsledigini hem sivasspor.com'dan ve hemde yerel yazılı ve görsel basından okuyup izlemek bu sene çok şeyler kaybettiğimi yüzüme bir şamar gibi vurması bir yanda sevindirirken, bir yandan da kahrettiriyor bana.. Yeter ki Sivas'im hep kazansın, biz gurbette ve uzakta da olsak ne gam..

Kimse hatırlanmasın Ziya cezalı duruma düştü diye.. RC haftaya şapkadan tavşan çıkartır Cicinho'yu sola çeker, Apo veya Cihan'ı sağa monte eder olur biter.. Biz takim olduk artık, kötü oynasakta mücadeleci ve takim oyunu ile hep şimdi bulutlu ve puslu olan zirvelerde olmaya devam ettikçe, sezon sonunda o zirvedeki sisler ve puslar yavaş yavaş yerini güneşli güzel Zirveler bizim olacaktır..

Bu başarıda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler..
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Murad_Kelleci58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.11.2013, 00:15   #63
ELLİSEKİZ
Yiğido

132 Mesajına 257 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 501 ELLİSEKİZ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Seyirci müthişti biletler bitti bu hafta ama kale arkalarında boş yerler ne ayak anlamadım

Birde koro halinde küfreden gruplara kocaman bi YUUH...!Durduk yere ne gereği vardı?

Takım önceki maçlara göre biraz tutuktu ve top bizi sevmedi Vesselam.Ama herşeye rağmen kazanmak çok güzeldi.Rafik hariç herkes güzeldi.KAdirin hataları oldu ama telafi ettiği anlarda olmadı değil.Bu takıma acilen golcü lazım.Forvetten gayri herkes gol atıyor.

Maç bitiminde soyunma odasına giden ruhsuz futbolcularada kızıyorum.Kardeşim gelin bir el sallayın.Özellikle Korcan .Kardeşim biz seni en kötü günlerinde bağrımıza bastık neden seyirciye gelmezsin sen.Aatıfı bu taraftar bundan seviyor işte...

Hakeme gelince bir YUUH ta hakeme.!
ELLİSEKİZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.11.2013, 00:18   #64
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 806 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
cılgınsivas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivas bursa maçlarında hakemler ne hikmetse sizin lehinize çalışıyor
Maçı izledim hakemin maçın sonucuna etkilecek hangi yanlış kararı vardır ki bunu söylediniz?..Bursa galip geldide benim haberimmi yok? Son olarak Sivas Bursa ile ilgili polimiğe girecek en son kişi benim..
Alt 10.11.2013, 00:35   #65
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 878 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Korcan : Yediği gol biraz değişik bir gol,son anda falso aldı. çıkarabilirdi ama %100 hatalı diyemeyiz.Ayrıca yan toplarda çok başarılıydı.

Cicinho : İlk 70 dk süper bir oyun oynadı.İlk haftalardaki defansif sıkıntılarından da kurtuldu.70 den sonra çok bindirme yaptığı için biraz düşüş oldu ama gerçekten takımı tek başına ileri sürükleyip gol attıran bence ligin en iyi sağ beki.

Da Costa : Görevini iyi yaptı.2 tane kritik topu ceza sahasında rakibin önüne atlıyarak engelledi. fakat 2 hafta oynamadığı için temposu hafif düşmüş buda normaldir,haftaya temposunu düzeltir.

Ümit :Allah nazardan saklasın önümüzdeki 5 yılın stoperini kazandık süper bir oyun böyle devam.Kusursuz oyun tebrikler.

Ziya :Yine süper bir oyun.Aatif'a asistde yaptı.fakat 3 sarı kartlı futbolcu.Takımın tek ceza sınırdaki futbolcu hakeme başka itiraz eden futbolcu yokmuş gibi gidip sarı kart gördü malesef galatasaray maçında yok bunlara dikkat etmeli.

Adem : Gerçekten mükemmel oynadı oyun içinde özellikle takip ettim tüm açıkları kapattı.Aldığı topları olumlu kullandı.Ayağına top yakışıyor.Önceki maçlarda yapmadığı ileri driplingleride yaptı öne doğru.Tebrikler.

Kadir : Takımın kaptanı ve bunun tam olarak hakkını veriyor.Defansif katkıları zaten tartışılmaz ayrıyetten öne çıkışlarda oyunun yönünün değiştirerek,kanatlara ver kaçlara yardım ederek,ceza sahasının önündeki hucum ribaundlarını alarak takıma müthiş bir katkı sağlıyor.

Burhan :Bir kaç haftalık duraklama devrinin ardından 2 haftadır eski oyununa döndü.Cicinho'nun katkılarıyla çok iyi işler yapıyor.Arkası dönük top alıp iyi dönüşler yapıyor.Bu kanat oyuncusu için önemli bir özellik.Tek eksikliği 65-70 dk üstün performans ardından hafif hafif oyundan düşüyor.

Aatif :Penaltı kaçırdıktan sonra ilk yarı boyunca pek varlık gösteremedi. Bursa'nın da önlemleri buna neden olmuş olabilir.İkinci yarı Burhan'a asist yapmasından sonra boş alanları buldu.1-2 topu zamanında ayağından çıkarmayarak güzel gol pozisyonlarını engellemiş olsa da golüyle bunları affettirdi.

Aydın : Bazı arkadaşlar top kaybı yaptığından şikayetçi ama bir takımda bunları yapan biri olmak zorunda.O bölgeyi zorlayıp koridor açma çalışıyor.70 dk çok iyi bir performans sergiledi bence.İlk yarı Djebbour'a süper bir pas verdi.İkinci yarı 3 kişi arasından muhteşem sıyrılarak şut attı,direğin dibinden dışarı gitti.Kanat organizasyonlar da hem Ziya hem de Aatif'ın performansını arttırıyor.

Djebbour :Bu %50 performansı bile değil ama takıma faydalı oynuyor.Halen uyumla ilgili şeyler var.Bazen kendini iyi gösteriyor top atılması için ama uzun top oynamadığımız kendisine top pek gelmiyor.Bu nedenle Djebbour'dan ortalara kafa topu ve bugün Burhan'ın attığı gole benzer gollerden başka gol izleyemeyiz gibi gözüküyor.
Bir pozisyonda muhteşem bir topuk hareketiyle topu kurtardı diziyle yumuşattı sert bir vuruş yaptı,biraz daha yukarı doğru vursa gol olurdu.

Hakan , Kamil ve Mehdi kısıtlı sürede pek kendilerini gösteremediler.Ama bu 3 yedeğimizin de ilk 11 kalitesinde olduğunu söyleyebilirim.

Roberto Carlos'la birlikte başaracağımız çok iş var.Takımı gönülden tebrik ederim.İnşallah sakatlıksız,sıkıntısız devam etmesi halinde Allah'ın izliyle amaclarımıza,hedeflerimize ulaşırız.

SİVASSPOR TV
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı babapiton'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.11.2013, 00:46   #66
kadirakin58
Tecrübeli Yiğido

kadirakin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

328 Mesajına 596 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kadirakin58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Hurriyetten onurlandırıcı bir haber gelmiş, haberdeki başlığın keyfini çıkartın

SİVASSPOR DURDURULAMIYOR
kadirakin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı kadirakin58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.11.2013, 01:02   #67
batur0658
Yiğido

124 Mesajına 188 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 500 batur0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

avrupa yolcusu kalmasiiiiin )
batur0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.11.2013, 01:03   #68
Rallim58
Gast

Alıntı:
burak58as553 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
.............................. .........

Bu arada taraftarlar neden küfür ediyor onu da anlamadım.
Yaptıkları ayıp yani.

Yukarıdaki arkadaş yazmış tribün gruplarının olmadıgı Trabzon macında hiç küfür yoktu diye.

Biz küfür istemiyoruz,küfür eden taraftar da istemiyoruz...
Maçın en iyisi... : Futbolcuların oyunu, uyumu ve skoru

Maçın en AHLAKSIZI: Koro halinde küfür eden, edepten hayadan uzak, anası bacısının varlığını unutan, kendini bilmezlerdir.
Yukarıdaki Mesaj için 8 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.11.2013, 02:10   #69
sawyer5892
Tecrübeli Yiğido

301 Mesajına 609 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 636 sawyer5892 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

takimimiz iyi yolda tek tek oyunculari degerlendirmeye gerek yok herkes gorevini yapiyor ama hucumdaki basarimiz kadar savunmadaki basarimiz ve savunma oyuncularimizin performansi da konusulmali diye dusunuyorum. haftalar sonra ilk defa gol yedik o da duran toptan. Lafi getirmek istedigim yer umit kurt'un performansi her hafta uzerine koyarak oynuyor araya atilan toplari iyi seziyor ucarak ziplayarak bir sekilde engelliyor helal olsun diyorum azim boyle birsey gercekten yuregiyle oynuyor. Galiba bugun en az begenilen oyuncu djebbour da ama o da bugun cok istekliydi zamanla daha iyiside olur. 4 yabanciyla cikiyoruz maca sinirdan dolayi bir sikintimiz yok eger sag kanada grisickiyi adapte edersek ve o eski performansini gosterirse hizli pas trafigimizle uyuttugumuz defanslarin arasina atilacak toplarda hiziyla cok katki saglar
sawyer5892 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sawyer5892'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.11.2013, 04:14   #70
cenk5821
Usta Yiğido

cenk5821 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

292 Mesajına 448 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 840 cenk5821 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Djebbour istekliydi istediği topları alamadığıda her halinden belliydi takıma tam adapte olamıdı bu çok açık ama pres yapıp ikili mücadelelerde çok başarılı bize çok şeyler katabilir inşallah gollerinide atmaya başlar.
cenk5821 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda cenk5821'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
bam, başka, değerlendirelim, maçı, sİvasspor