Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 14.12.2013, 23:31   #61
izmirliyigido
Gast

Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Djebbour, Kadir, solbekte iken Aydın, ilk yarıda Burhan Eşer ve tüm maç boyunca Aatıf çok kötüydüler !..

.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.12.2013, 23:43   #62
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçı stadda seyrettim. Karşıdan vuran güneşle sanki kış değil de bahar günü gibiydi maraton. Soğuk sayılmazdı. Sahaya yakın ilk üç sıra hariç maratonun her tarafı doluydu. Gelin görün ki yapılan tezahürat bir avuç gencin sesiydi. Bir tribün bu kadar mı duyarsız olur. Postacı Sebo bile bunlardan bir şey olmaz deyip canlandırmaya çaba bile göstermedi. 1967 taraftar grubu ise hiç susmadan maçı mükemmel götürdüler. Hepsini tebrik ediyorum. Sıradan maraton taraftarı bu gençlere önyargıyla bakıyor. Mesela, bir ara şakadan ambulans çağırıp, sonra 'Biz Sivasspor hastasıyız' diyeceklerken yanımdaki 'Gene aralarından birini mi bıçakladı bunlar?' diyebiliyor. Halbuki bu gençler Sivassporu gerçekten sahiplenen, özverili insanlar. Maraton orta kısım tezahürat yapmayınca ben de gençlerin arasına dalıp ikinci yarı tezahürata katıldım, ses gitti tabii. Bir devrede ses gidiyorsa bütün maç bağıranın halini anlayıp takdir etmelidir. Sivassporu ikinci takımı olarak gören, sabahtan akşama kadar ilk takımları yani İstanbul Takımlarının muhabbetini yapan insanları, 85. dakikada maç 2-1 ken staddan ayrılmalarından tanımak mümkündü bu arada.
Maça gelince;
-Burhan geldiğinden beri kendisinden beklenen patlamayı bu maçta yaptı. Maça resmen el koydu. Ama asıl geri planda Cicinho'nun hazırlayıcılığı ve desteği var. Sağ kanadımız güzel işlemeye başladı. Sol kanatta Aydın, bu maç geldiğinden beri en iyi oyunlarından birini oynadı ama Utaka ile tam ahenk yok. Ziya takıma katılınca sol kanat rayına oturur.
-Defansta Ümit-Da Costa uyumu güzel. Bizim zayıf noktamız Cicinho ilerde yakalandığında, sağ kanadımızdan bazan açık vermemiz. Rıza hoca, o taktiği çalıştırmış ama Rizeli oyuncular bundan yeterince faydalanamadılar.
- Son dakikada kazandığımız duran topta seyircinin 'Costa' diye tempo tutması yanlıştı. 3-1 galibiyeti zor bir 90 dakika'da yakalamışken oyuncuyu kaleye 40 metreden fazla varken gaza getirmenin anlamı nedir? Şut çekeceğim derken sakatlandı zavallım, maçı sekerek bitirdi. Aynı seyirci, Mehdi bacak arası yapsa da eğlensek diyor. Ama maçlar oyun disiplini ile kazanılıyor. Her oyuncunun nereye kadar inisiyatifi olduğunu, görev tanımını Roberto Carlos belirliyor ve maçtan sonra onu değerlendiriyor. Takımda kimse keyfi hareket edemiyor.
-Atıf'ın iki-üç haftadır durgunluğunun nedeni anlaşıldı. Eşi doğum yapmak için Fransa'ya gidince o da mecburen izin alıp gidip gelmek zorunda kalmış birkaç kez. Ama neyse, bir kızı dünyaya gelmiş. Allah, analı babalı büyütsün diliyorum. Artık, o da kafasını tamamen Sivassporumuza verebilecek.
Özetle, Sivassporumuz ,inşallah, Carlos'un da beklediği gibi,yeni bir galibiyet serisine başladı. Önümüzdeki iki kupa ve iki lig maçını da alıp ilk yarıyı öyle bitirelim.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.12.2013, 00:29   #63
Dua
Yiğido

Dua - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

188 Mesajına 380 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 594 Dua FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

3 Puani kazandik ama elestride yapalim.

Atif 3 Haftadir Dökülüyor
Utaka ne ise yariyor hala anlamadim?
Refik hangi Ligde Gol Krali olmus ? (Ücüncü Lig falanmi?

Ziya olmayinca Aydina sol bekte yazik oluyor.
Dua isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Dua'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.12.2013, 00:30   #64
Dua
Yiğido

Dua - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

188 Mesajına 380 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 594 Dua FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Allah Rizasi icin biri Kadire pas nasil verilir calistirsin.
Dua isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Dua'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.12.2013, 00:39   #65
yiğido58sinan
Tecrübeli Yiğido

yiğido58sinan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

206 Mesajına 377 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 592 yiğido58sinan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Forvet forvet forvet! Orta saha defans oyuncularımızdan daha ne zamana kadar maç kurtarmalarını bekleyecez?
Alt 15.12.2013, 01:05   #66
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 937 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sivassporun maçta 7-8 tane net pozisyonu var ama rakibinde en az 5-6 tane net pozisyonu var..İlk yarı maç başabaş geçti...ilk golü atan da rakipti...Çok iyi oynadık diyoruz da ya rakibe verilen bunca pozisyon ne olacak..Burhan a aynı yerden 100 tane vuruş yaptır kaç tanesi gol olur acaba?Atılan 2. gol penaltıdan ama pozisyon%100 penaltı değil;Burhan bu pozisyonda kesinlikle hakemi aldatmadan sarı kart görmeli diyor hakem hocaları...Bu penaltı verilmeseydi 3. gol olurmuydu acaba?Atıf ve Refik hatta Hakan takımın en kötüsüydü dün..Hakan ın 1 topu direkten dönmesine rağmen resmen sahada yoktu..Atif her topu kendi kullanmak ,her topu kaleye vurup 4-5 kişiyi de geçmek istiyor ama eski gücü olmadığından aldığı topların çoğunu kaybediyor hatta eziyor...Burhan da ilk yarı öyle ahım şahım oynamadı...Şu anda yediğimizden daha fazlasını atıyoruz onun için kimse sesini çıkarmıyor ama Allah korusun üst üste 1-2 tane daha maç kaybedilirse her kafadan sesler bir anda çıkmaya başlar...Sivasspor zaman zaman aynı futbolu değil de bilhassa zirveyi hedefleyen takımlarla yapılan maçlarda kontrollü,tek forvetli,kalabalık orta sahanın olduğu taktikle sahaya çıkılmalı..Eğer zirveyi hedefliyorsak her maçtan puan ve puanlar almalıyız....İyi,göze hoş gelen futbol oynamasına oynuyoruz da rakibe de çok boş alan bırakıp ,çok fazla da pozisyon veriyoruz...Her rakip Rize gibi cömert olmaz adamı bir gün bir yakalarlar 4lik 5lik yaparlar..Aman Dikkat! diyorum....Tekrar söylüyorum bu takıma devre arasında ilk 11 de oynayacak 2-3 tane banko isim alınmalı..Yedek kulübesine de 2 tane iyi isim monte edilmeli...Abdurrahman,Eren,Ab dülkadir,Cihan gibi isimlere teşekkür edilip yollar ayrılmalı...Yerlerine takıma yararlı isimler alınmalı diyorum...Orta saha için eğer bizi tercih ederse f.b den Sezer ,g.s dan orta sahada oynayan Kasımpaşa dan aldıkları oyuncu alınabilir diyorum..Gökhan Süzen de Eren in yerine sol kanat için çok iyi olur diyorum....Gökhan bjk da uyum yaşamış olabilir ama bizde iyi iş yapar diyorum..Çünkü bu oyuncu orta sahanın solunda da oynayabilen bir oyuncu...Son olarak bu maçı da atlattık haftaya Akhisar ile zorlu bir maça çıkacağız;bu maçtan en azında alınacak 1 puan bizi hedefimiz olan zirve için avantajlı yapar diyorum...Yenemiyorsan yenilmeyeceksin....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.12.2013, 02:23   #67
balmandol
Tecrübeli Yiğido

balmandol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

217 Mesajına 386 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 balmandol isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

RAfik iyi bir oyuncu..Daha iyi olacak inşallah..Adamı beğenmiyorsunuzda arkadaşlar pres yapan ondan başka kimsede yok yanii..Ya ben yanlış adamı takip ediyorum,yada RAfik adında bizde bir oyuncu yok..Bencil olan bana göre Atıf..!!! Biraz daha paslı oynasa,kafasını kaldırsa o santraforlarda eminim gol atacaklar..
balmandol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı balmandol'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.12.2013, 10:49   #68
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1146 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Burhan çayı haketti ! Utaka ve djebbour biraz daha kalitesini konusturmak zorunda!!! Açıkcası farklı galibiyet bekliyordum oynanan oyun güzel olunca etkisi skora biraz gec yansidi ama yinede 3 puani almasini bildik..
Alt 15.12.2013, 11:33   #69
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Eski takımına karşı Rıza Hocanın klasik versiyonlarını gördük. Onda değişen hiçbir şey yok maalesef. İki ileri bir geri artık bundan sonraki futbol yaşantısını sürdürecek. Ama bizde biraz zor. Adamlığı insanlığı süper ama taktik teknik mevzularına gelince daha dünkü çocuk (R.C) ondan daha iyi görüntü çiziyor...
Aynen katılıyorum Adres58 e.Maçı kızımla beraber izledim ona Kweuke'yi oyuna alırken dedim Rıza hoca yine aynı yanlışlara devam ediyor.Skoru korumak için solda bizim defansı hallaç gibi dağıtan Eren Albayrak'ı çıkardı.1-0 yenikken 3-1 olur mu dedim ve oldu.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.12.2013, 12:27   #70
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 894 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

takım dört dörtlük söylenecek bişey yok. trakım olarak iyi futbol oynuyoruz. tebrikler çocuklar.
Bu Konuda hiko58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı