Kazanılması kesin bir maç.
Carlos hoca bir önceki turda büyük takımların başına geleni hesaba katarak tam kadro çıkmalı sahaya. Ilk yarıda turu koparıp yedekleri kullanabilir.
Sivasspor'a her şartta başarılar diliyorum.
bu maçıda alacak sivasspor. kim rakip olursa olsun sivas için farketmez. artık hedefleri olan bir takımız. zayıf takım çıkarsa yedeklerle iyi takım çıkarsa as kadroyla oynarız. kimin olacağı kimin geleceği farketmez.
Bu maça hazır olan,hırslı olan futbolcularımızla çıkmalıyız..
Kupa bizim için önemli... ve asla kazaya uğramamalıyız....
Kupada Fenerbahçe, Beşiktaş, Kasımpaşa gibi takımlar elenmişken kupaya da lig kadar önem vermeliyiz. Şu an mevcut takımlar arasında Galatasaray, Eskişehir ve Bursa güçlü ekipler olarak görünüyor. Fakat biz günümüzde olursak bence bu takımların hepsini eze eze yeneriz. Son iki senedir kupaya çok yaklaşıyoruz bence bu sene o kupayı Sivas'a getirip tarih yazmanın zamanı geldi. Onun için önümüzde ki ilk engel olan Nazilli'yi geçmeliyiz. Ankaragücü maçında olanlar unutulmadan, rakibi küçümsemeden mücadele edersek Nazilli'yi geçip kupa hedefine emin adımlarla gideceğimize inancım tam.
Bu Konuda psychology58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Bu maç çok önemli kesinlikle as kadro çıkmalıyız.
Bu maçı alırsak avrupa için bir adım daha yaklaşmış oluruz. Ligde ilk 5'e giremezsek kupanın önemi o zaman belli olur.
Nazilli Belediyespor bu maçı çok önemsiyor ve as kadro çıkacaklar. Başkanları bu maç için çok iddalı bakalım. Eğer yedeklerle çıkarsak bu maçı alacağımızı düşünmüyorum. İkinci lig takımları iyi takımlardır dikkat etmek lazım. Muğdat gibi kaliteli bir forvetleri var. Yanılmıyorsam geçen sezon 26 gol falan attı.
Maç tahmini 2-0
Bu Konuda GokhanTurna'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...