Cevap: Yiğidolar Teneke mi?
Abdullah Yiğit bence stadyuma gelen vefakar yada cefakar güzide taraftarlar için değil, Sivasta yaşayan ve hala 3 mahalle takımını tutan, değerli abimizin (Sivasspor için büyük bir insan) dediği gibi İT takımlarını tutan kişilere münhasıran söylediği bir laftır. Bence Sivassporlu o vefakar cefakar taraftarın alınmaması hatta bu kelam üzerine gururlanması gereken bir hal-ı vaziyettir. Özellikle Nail Sertakan ve Abdullah Yiğit Sivasspor için gecelerini gündüzlerine katan iyi niyetli spor yazarlarımızdır. Bazı zamanlarda bazı söylemlerini tasvip etmesemde onların hakları bu takım üzerinde yadsınamaz gerçeklerdir. Ama özellikle Sivasta yaşayıpda ''gıygıy'' dan teyyarelere yada ''şakşak''larını başka İT'lere çalanlaradır. Ben çok iyi biliyorum ki bu stad bu İT'lerin maçında dahada çok doluyor ve bunlarında çoğu Sivasta yaşıyor. Şimdi bu adam çıkıpda nasıl teneke demesin bunlara.. Aha bende diyorum. Bu kişiler ''teyyare'' !!!!!... Ne olmuş yani teyyare kardeşim.
Rahmetli Nejat Uygurun dediği gibi ''Anlayan anladu laağ''.. Sizde anlayın...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|