Ozaman fener macindan once netlesecekse en az 1.5 hafta daha bekliyecez demek
3 Şubat mesai bitiminde transfer sezonu bitiyor. Faruk Bey yayında 2-3 gün içinde bitirmek için çalışıyoruz dedi. Bu hafta sonuna kadar her şey belli olur bence.
Bu Konuda psychology58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Sivasspor eğer bu saatten sonra transfer yapacaksa mutlaka ilk 11 de oynayacak kalitede oyuncular transfer etmeli..Yeni gelen forvet bence hala kapalı kutu...1 oyuncu 1 maçta oynadığı 15 dak. ile değerlendirilmez...Bu oyuncunun çok fazla maç eksiği olduğunu düşünüyorum...Bu oyuncu sivasspora 2. forvet olarak alındığına göre alınacak yeni forvet takımda sürekli ilk 11 de oynayacak kalitede ,hazır olan ve sakatlık sorunu olmayan iyi bir forvet alınmalı...2.,3.sınıf bir forvet sivassporda bırakın kadroya girmeyi 18 e bile giremez...Onun için alınacak golcü mutlaka ilk 11 de oynayacak kalitede bir forvet olmalı...Sivassporda Kamil in yerine de transfer yapılacağı gündemdeydi..Ben olsam kanat oyuncusu alacağıma orta sahaya iyi bir oyuncu alırım;ben bu takımın hala iyi bir oyun kurucuya(10 numaraya)ihtiyacı olduğunu düşünüyorum...İyi bir 10 numaranın sivasspora bilhassa büyük takımlarla evimizde yapılacak maçlarda büyük katkısı olacaktır...Sivasspor kenarda oturtacak yabancıyı(forveti) bu saatten sonra kesinlikle transfer etmemeli;alınacak yabancı mutlaka ilk de oynayacak kalitede olmalıdır...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Hazır gs, bjk ve ts kötü durumdayken nokta transferler yapıp ikincilik için gayret etmeliyiz. Şampiyonluk hayal olur fb aldı başını gidiyor ama ikincilik ve üçüncülük bizim kendi elimizde. Yönetim biraz daha elini taşın altına koyup iyi transferler yapmalı. Avrupaya gidersek özellikle şampiyonlar ligine direkt katılırsak verdikleri paranın kat kat fazlasını alacağız zaten.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı GokhanTurna'a Teşekkür Ediyor...
Mehmet Yıldız'ın yarın gelip gelmeyeceği netleşecekmiş Carlos onay verirse imzalayacakmış Facebook'ta Hasan Kocyigit isimli bir hemşehrimiz yazmış ne kadar doğrudur bilemiyorum
Mehmet Yıldız'ın yarın gelip gelmeyeceği netleşecekmiş Carlos onay verirse imzalayacakmış Facebook'ta Hasan Kocyigit isimli bir hemşehrimiz yazmış ne kadar doğrudur bilemiyorum
Mehmet tam bizim aradığımız forvet tipi.Duvar olacak takıma.Şu haliyle bile iş yapacak kapasitede.Mersin'deki maçlarını izliyorum hala o eski Mehmet.Gelirse çok iş yapar
__________________ GEÇEN YIL FRAGMANDI, FİLM YENİ BAŞLIYOR..
Yeni transferimiz Pedro oldini cok süper olacak aha göreceksiniz Adam daha ilk mac da gol atti ama ofsayt dediler fakat degildi zira kayserili futbolcudan seken topla bulustu ve atti ama yan hakem birkere dedimmi is bitti spor yorumcularida aynen gol dediler.