Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Eleştiriyi yapmak için yaparsan komik olurs
Alt 30.01.2014, 19:46   #11
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1471 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Eleştiriyi yapmak için yaparsan komik olurs

Sayın Abdullah Yiğit; yıllarca Sivasspor peşinden koşmuş yıllarca ara ara bazı ulusal kanallarda yazı yazmış bir spor adamısınız. Ayrıca yıllardır taraftara sallayan onları her maç sonunda ya yazılarınızda yada katıldığınız tv programında adeta yerden yere vurduğunuz bilinen bir gerçektir. Biz yıllardır şunu bildik şunu gördük: Sivasta Sivasspor denince ilk akla gelen isimler Sayın Nail Sertakan ve Siz oldunuz. ama siz her zaman vurdunuz vurdunuz yetmedi bir daha vurdunuz. Bir kere şunu aklınıza sokmanız lazım. O sizin taraftar sitesi dediğiniz camia çok büyük bir camiadır. Bu camiayı son kez karşınıza aldınız bir daha inşallah alamayacaksınız belkide. Çünkü şahsım adına konuşuyorum çok kez sizin yazılarınıza onay verenlerdenim. Bu bir daha gerçekleşmeyecek bunu bilmelisiniz. Sebebi ise gayet açık. Sizin hakaret ettiğiniz o taraftar artık sizinle olmayacak. Ben şahsım adına Sayın Mustafa Ateşi burada tenzih ediyorum. Önceki kapanan konuda da bahsetmiştim. Mustafa Ateşin bu canlı yayında herhangi bir duhulü olmadı. Çünkü adamcağızın yapacağı bir şey yoktu. Konular anlık gelişti ve müdahele etmesi bile onu zor durumda bıraktı. Kaldı ki onun ne kadar seviyeli ve iyi bir programcı olduğunu bilen kişilerdenim. Onun için tenzih ettik Sayın Mustafa Ateşi.
Yalnız bel altı vurmak deyimini kullandığınızı ve yazınızın arkasında durduğunuzu varsayarak bir denklem kurmak istedim. Şimdi sizmi bizi bel altından vurdunuz yoksa bizim taraftarmı bel altından vuruyor. Bizim kulaklarımızmı yanlış duydu yoksa sizmi görmezlikden geliyorsunuz. Canlı yayın esnasında söylenen söylemlerinizin ne kadar yanlış olduğundan bahsetmek yerine kendinizi kurtarma operasyonunda bulunduğunuzu görmekteyiz. Bu bir çırpınışmıdır yoksa eleştiriye tahammülsüzlükmüdür. Artık bırakın bizim taraftarlarımızla uğraşmayıda siz kendi işinizi yapın. Unutmayın kendi kaleminiz güçlüyse sizden güçlü olan ise taraftardır. Bu yazdığınız yazıyı elbette defalarca dikte etmişsinizdir. Peki yaptığınız programdaki konuklarınızın söylemlerini de defalarca dinleyip şapkayı önünüze koymayı hiç denedinizmi. Ben zannetmiyorum.
Sizden istirhamım bundan sonra taraftar üzerinden polemiklere girmeyiniz. Kaldı ki siz stajyer bir yazar da değilsiniz. Bunu mutlaka bilmelisiniz.
Söylenecek artık hiçbir şey yoktur. Şahsım adına Sayın Mustafa Ateşten herhangi bir sürçilisan ettiysem affetmesini istirham ediyorum. Lakin bu özürü Sayın Abdullah Yiğit için söyleyemeyeceğim. Bundan sonra sitemizde herhangi bir paylaşımını yazısını gördüğümde sileceğim. Ta ki bu taraftardan özür dileyene kadar. Çünkü biz taraftarız ve bu yazıdaki atıfları haketmedik.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 9 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
eleştiriyi, icin, komik, olursun, yaparsan, yapmak