Alıntı:
chatlaq Nickli Üyeden Alıntı
Bak burda bile sirttan vurmakla itam ediyorsun ne diyeyim be. Birbirimizi mi yemeye devam mı edelim. Benim o yazımda ne Abdullah yiğitci nede taraftarci tutum var. Ortak yaptigimiz yanlışlar anlatılıyor. Yani sen diyorsunki tüm suç Abdullah yiğitte bizim konunun buraya gelmesinde bir payimiz yok.
Ne cevap yazarsan yaz bu konuya hic birsey yazmayacagim. Cunku amacı dışında anlasiliyor
|
Ben sana kızmıyorum aksine birilerini savunacağım diye taraftara bu siteye laf-u güzaf edenlere kızıyorum. Ama dediğim gibi taraftar iç güdüsü ve duygusallığı ile yazdığımı ve aynı hassasiyet ile başkalarının da yazdığını bildiğim için bunları söylüyorum. Kişisel görüşlerimizden dolayı birbirimizi burada tabi ki eleştireceğiz sende beni eleştireceksin ve ben buna da gocunmam ve gocunmadığımı da söyledim. Önemli olan kurumlardır onlar ayakta durdukça var oldukça bizlerde varız. Söz konusu burada sivasspor.Com dur ve bu sitenin senin gibi değerli yazarlarının hakkını savunmaktır. Sonuç olarak hepimizin derdi Sivasspordur. Söz konusu Sivasspor olunca kişiler daima teferruat olacaktır.