Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transfer-2014
Alt 02.02.2014, 22:40   #441
58eren58
Acemi Yiğido

71 Mesajına 90 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 598 58eren58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Transfer-2014

Alıntı:
yigido yakup Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Herkes atip tutuyor hanginiz cicinhonun Utakanin formasini satin aldiniz veya Ziya bu sene 58 giyiyor diye o formayi aldiniz?

Bekära kari bosamak kolaydir yok uyuyor yok yönetim surda cay iciyor Burda kek yiyor

Beyler evet isteyellim beklentimiz olsun bu normal durum gönül cok sey istiyor ama imkanlar elvermeyince olmuyor ama Sivas sehri icin bütün fedakärliklari yapan insanlari kirmayalim küstürmeyelim.

Bana su anlardaki olabilecek en Uygun Transfer Bursapordan Pinto bunu yapabilirmiyiz bilmiyorum ama bize enaz %15-20 daha ilave güc katar.
Kardeşim inanki benim canım acıyor sivasım kaybettiğinde birnevi can damarı gibi birşey oldu bende her yenilgide 2 gün etkisinde kalıyorum diyebilirim sürekli savunma tarafında top çeviriyoruz ileri gidipte pozisyon bulamıyoruz ilk yarıda böyle bir tempo tutturup ardarda galibiyetler alıyorduk çünkü utaka ve djebbour değişmeli olarak oynuyordu ilerde şimdi atıfı orada oynatınca silinip gidiyor ben öyle oyunu sevmiyorum, hazmediyorum o yüzden yönetime forvet almalarını söylemek gerektiğini düşünüyorum ve de söyleyebileceğim tek yer burası benim düşüncelerim bunlar
58eren58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2014, 22:49   #442
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

elalem git gide profesyonelleşirken sivasspor git gide amatörleşiyor,takımın doğru dürüst basın sözcüsü yok,sonra r.carlosun önünde murat erdoğan gibi beceriksiz bir sportif direktör olmamalı,r.carlos futbolda tek yetkili kalmalı,taraftar bilgi istiyor,takımından hertürlü haberdar olması gerekiyor bu takımla ilgili hiçdeğilse haftasonları bir basın açıklamasıyla sakat oyuncular hakkında,giden gelen oyuncular hakkında ,bilgi verilmesi gerekiyor,hoca 1 yerli bir yabancı kaliteli 2 oyuncu almamız gerek diyor,başkan çıkıyor transferde acelemiz yok yeterli kadromuz var diyor,murat erdoğan çıkıyor forvet ihtiyacımız yok diyor ,şimdi hanginiz yalan söylüyor?erkek gibi çıkın deyinki kardeşim kasamız boş, hepsini kazma oyuncu transferlerine verdik şimdide daha borçlanmıyoz deyin boşunada umutlanmayın deyin bunu bilelim,yada stadyum konusundaki fikirlerinizi ,ligdeki durumumuza uyarlayın hani diyorsunuzya zaten stad dolmuyor negerekvar 30 bin kişilik stada diyordunuzya ,heralde ligdede şunu diyorsunuz,yaw nasılsa ligde kaldık sayılır negerek var transfere ,hem avrupada ne işimiz var, gelen 5 çekiyor giden 5 çekiyor,avrupa hedefimiz yok ,avrupa kupası vizesi alırsak beklenti içine gireceksiniz ,Sonra birsürü transfer istersiniz ,zaten 1 golcü bulamıyoruz bide sizlemi uğraşacağız deyinde bilelim, ayıptır günahtır yazıktır,elalem niasse diye1 golcü buluyor hem kupada hem ligde dolu dizgin gidiyor,afrikada milyonlarca böyle oyuncu var,avrupada var, bukadar lig var sivasın bütçesine uyacak kaliteli kendini ispatlamış bir oyuncu bulamamak yöneticilik becerisi olsa gerek
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.02.2014, 22:51   #443
formen720
Acemi Yiğido

11 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 614 formen720 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

dogu bey şu geliyo bu geliyo dedin ortada bişi yok hele anelka yüzde 80 dedin adamlar hiç görüşmemişler bu nasıl iş sende milleti kekliyon galiba
formen720 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda formen720'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.02.2014, 23:14   #444
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1088 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
formen720 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
dogu bey şu geliyo bu geliyo dedin ortada bişi yok hele anelka yüzde 80 dedin adamlar hiç görüşmemişler bu nasıl iş sende milleti kekliyon galiba
anelkayla görüşüldü birader, adam kendi kulubünden ayrılmak istemedi...hatta kendisi açıkladı benimle ilgilenen, teklif getiren kuluplere teşekkrüler ama kulubumde kalacağım diye...ikincisi bu sene yönetim ve murat erdoğan devre arası transferde sınıfta kaldı rezilleri oynadı...sürekli beleş adam bulmaya uğraştı..üçüncüsü transferi DOĞU_BEY yapmıyor, yönetim yapıyor...DOĞU_BEY birSivas sevdalısı olarak aldığı bilgileri gerçekten Sivasspor sevgisiyle,aşkıyla burda haber bekleyen Yiğidolara ulaştırmaya çalışıyor..kimseyi kekleme, kafaya alma derdinde değil anladın mı? Bizim bu sitede geçmişimizi bilenler kimseyi kekleme kafa bulma niyetinde olmadığımızı bilir...kabaht bizdeki senin gibilere haber araştırıyoruz pehhh!!!
Alt 02.02.2014, 23:14   #445
yiğido58sinan
Tecrübeli Yiğido

yiğido58sinan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

206 Mesajına 377 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 582 yiğido58sinan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
elalem git gide profesyonelleşirken sivasspor git gide amatörleşiyor,takımın doğru dürüst basın sözcüsü yok,sonra r.carlosun önünde murat erdoğan gibi beceriksiz bir sportif direktör olmamalı,r.carlos futbolda tek yetkili kalmalı,taraftar bilgi istiyor,takımından hertürlü haberdar olması gerekiyor bu takımla ilgili hiçdeğilse haftasonları bir basın açıklamasıyla sakat oyuncular hakkında,giden gelen oyuncular hakkında ,bilgi verilmesi gerekiyor,hoca 1 yerli bir yabancı kaliteli 2 oyuncu almamız gerek diyor,başkan çıkıyor transferde acelemiz yok yeterli kadromuz var diyor,murat erdoğan çıkıyor forvet ihtiyacımız yok diyor ,şimdi hanginiz yalan söylüyor?erkek gibi çıkın deyinki kardeşim kasamız boş, hepsini kazma oyuncu transferlerine verdik şimdide daha borçlanmıyoz deyin boşunada umutlanmayın deyin bunu bilelim,yada stadyum konusundaki fikirlerinizi ,ligdeki durumumuza uyarlayın hani diyorsunuzya zaten stad dolmuyor negerekvar 30 bin kişilik stada diyordunuzya ,heralde ligdede şunu diyorsunuz,yaw nasılsa ligde kaldık sayılır negerek var transfere ,hem avrupada ne işimiz var, gelen 5 çekiyor giden 5 çekiyor,avrupa hedefimiz yok ,avrupa kupası vizesi alırsak beklenti içine gireceksiniz ,Sonra birsürü transfer istersiniz ,zaten 1 golcü bulamıyoruz bide sizlemi uğraşacağız deyinde bilelim, ayıptır günahtır yazıktır,elalem niasse diye1 golcü buluyor hem kupada hem ligde dolu dizgin gidiyor,afrikada milyonlarca böyle oyuncu var,avrupada var, bukadar lig var sivasın bütçesine uyacak kaliteli kendini ispatlamış bir oyuncu bulamamak yöneticilik becerisi olsa gerek
Gazetem olsa ilk sayfaya basarım ben bu yazıyı ağzına sağlık
Alt 02.02.2014, 23:23   #446
onurcngr
Yiğido

onurcngr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 518 onurcngr FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Rafik ingilteredeki ilk macinda gol atmis uyum saglasa sivasa iyi bir forvetti simdiki durumdan daha iyi olurdu.
onurcngr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.2014, 23:27   #447
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

Yazmim yaMim dedim ama dayanamadim klubumuzde adam gibi adam usta oyuncular var onlar bile emekleri harcaniyor sirf ucuza kacalim kume dusmessek bize yeter anlayisi en onemliside tipik anadolu klubu anlayisi madem buyuk takimiz o zaman iddali adamlari getirmeleri lazim taraftarda bikti artik bir hafta yenip uc hafta yenilmeye yildiz bize sart biz buyuk takimiz
Alt 02.02.2014, 23:27   #448
RsT4
Yiğido

RsT4 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 521 RsT4 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yılda sadece galibiyetlerden primlerden en az 35 - 40 milyon dolar , yayın gelirleri artı iddaa gelirlerinden yüklü miktarda para kazanan sivasspor ligin ekonomik gücü en düşük takımı akhisarspor gibi bile transfer yapamıyor , sonra birileri çıkıp sivassporun borcu yok diyor tabi olmaz transfer yapıldığımı var kimse kusura bakmasında o paralar nereye gidiyor.Senelerdir şampiyon olamamamızın sebeplerinden biri de bu.Ortada bir para var ve bu paranın nereye gittiği belli değil .Bide bırakın artık şu Mütevazi takım , fakir takım ayaklarını 10 senedir süper ligde bu takım .
RsT4 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda RsT4'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Transfer politikasi
Alt 02.02.2014, 23:33   #449
nejmi58
Tecrübeli Yiğido

nejmi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 272 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 nejmi58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Transfer politikasi

Arkadaslar ben Sivassporun transfer politikasi hakkinda fikirlerinizi merak ediyorum... Veya Sivasspor gibi bir Süper Lig kulübünün nasil bir yol izlemesi lazim..

Benim görüsüm: Yeterince Sponsor ve Seyirci geliri olmayan kulüblerin (herne kadar Galibiyet primi ve Digitürk geliri olsa bile) yildiz transferi yapmasi cok zor. Bizim daha cok yildiz adayi transferleri yapmamiz, pisirip Yildiz olduktan sonra piyasaya sürmemiz ve iyi bir transfer ücreti elde etmemiz gerekiyor diye düsünüyorum. Bakiyorumda Yillardir sampiyonluk mücadelesi verdigimiz yillar dahil elimizdeki oyunculari pazarlamakta güclük cekiyoruz, tek-tük sattigimiz oyuncularida degerinden daha az paralara elden cikariyoruz (Buda ayri bir problem). Ikinci yol ise sözlesmesi sona erecek oyunculari önceden takib edip, onlarla sözlesme imzalamak (bu konudada maalesef basarisiziz).

benim biraz olsun takip ettigim ve transfer edilebilecek oyuncular ise;

Buca: Batuhan Isciler, Emre Sahin, Taylan Antalyali, Hakan Cinemre, Ömer Kahveci
Bolu: Hakan Arslan, Emre Kilinc
Manisa: Eray Ataseven, Bekir Yilmaz
I.B.B.: Hüseyin Tok, Ibrahim Yilmaz, Cenk Sahin
T.Linyit: Cafercan
Denizli: Sevki Cinar, Ömer Kandemir
1461: Batuhan Atararslan, Göksu, Baris
Fethiye: Artun Akcakin
Balikesir: Okan Deniz, Karikari
Samsun: Aminu, Canberk
Turgutlu: Ismail Köse, Sabit Hakan Yilmaz, Umut Nayir
Kartal: Yasin Abdioglu, Ethem Pülgir
Göztepe: Enes Kubat
A.gücü: Hasan Ayaroglu, Emre Tasdemir
Bandirma: Tayfur Bingöl, Timur Kosovali
Altinordu: Gökhan Karadeniz

bu liste uzatilabilir..
Sizlerinde alt liglerde takip ettiginiz ve begendiginiz oyuncular varsa burada paylasabilirsiniz, oyuncularin gelisimlerini hep beraber takip ederiz.

Selam ve Saygilar...
nejmi58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Transfer politikasi
Alt 02.02.2014, 23:42   #450
RsT4
Yiğido

RsT4 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 521 RsT4 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Transfer politikasi

Hemşerim sen bence bu işe boşuna kafa yorma , her zaman kopma anlarında böyle olur takıma çare aramaya çalısırız ama bunu bizim degil amatör yönetimin yapması lazım...
RsT4 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı RsT4'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
edilirse, politikasi, transfer, transfer2014, tuncay, Şanlı