Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Konya Maçı Sonrası Genel Değerlendirme
Alt 04.02.2014, 01:07   #8
yorumyapıyombenya
Tecrübeli Yiğido

yorumyapıyombenya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 849 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 844 yorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Konya Maçı Sonrası Genel Değerlendirme

Alıntı:
GokhanTurna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Selçuk Üni Yiğidolar adına yazıyorum konu açılmışken.
Evimizde ki maçta Nalçacılılar grubu başkanı çiçeklerle ziyaret ettiler. Eskide ki kötü muhabbetleri bitirmek adına. Burda ki faaliyetlerimize(standlarımıza ) sağolsunlar destek verdiler.

Dünkü maçta başkanımızı alkışladılar. Maçtan önce ki gün duyuru yapmıştık burada güzel muhabbetlerimiz var bozmayalım diye. Bazı münferit gelen arkadaşlarda ankaragücü atkısı vardı uyardık tamam açmayız dediler.

Sonra sivasdan 2 3 otobüs maça geldi adına taraftar diyorlarmış ilk defa gördüm öyle taraftarı. Abi Ankaragücünden bizene o kadar Ankaragücü atkısı açıp Ankaragücü diye bağırmak niye. Tamam dostumuz kendisi, Konya'nın da düşmanı. Biz takımımızı destekleyelim niye her takıma küfür ediyorsunuz anlamıyorum. Önce alkışlıyorsunuz sonra küfür ediyorsunuz. Geçtiğimiz yıllarda bir sürü takıma yaptınız aynısını.

3 yıldır yaptığımız çalışmalar, emekler dün bir hiç uğruna gitti. Yazık çok yazık.

Çoluk çocukla(kendini bilmezlerle) grup kurcağınıza biraz bilinçli adamlar alın yanınıza da güzel bir görüntü oluşsun.
Konya taraftarının Mecnun Başkana desteğini gözümle gördüm. Hiç alakası olmayan bir zamanda konya kümeye diye bağırıp bize küfür ettirmenin manası nedir, bu kişiler daha önce de Ankaragücü kümeye diye bağırmışlardı şimdi de ankragücü diye bağırıyorlar. Şu ligde Elazığ harici dostumuz yok bari düşmanımız olmasın. tmm kimsenin dostluğuna ihtiyacımız yok ama takıma küfür de ettirmeyin.

Etiketler
değerlendirme, genel, konya, maçı, sonrası