Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivas-Fb Bletleri Satışta
Alt 04.02.2014, 21:19   #11
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas-Fb Bletleri Satışta

KADIKÖYdeki ilk maçı 55 tl ye fblilerin arasında izledim mecburiyetten,kendi hemşerilerimle birarada izlemek isterdim e bilet uygulaması çıkmış öyle kardeş misafir taraf bilet ver deyince verilmiyor,internetten kredi kartıyla şifre filan girip öyle alınıyormuş,boynumuzu büküp maçı izlemeye kafe ararken stad etrafında dolanan biri abi sizi maça sokarım 55 tl ye dedi maçı canlı olarak izlemek için mecburen adamın kombinesiyle girdim ,istanbulda bizler böyle zahmetli ve kazık fiyattan maça giderken bu büyütülmüş takım yalakaları 10 tl ye öyle internetle minternetle uğraşmadan maç seyredecek ,bu zoruma gidiyor,nevardı sezon başı herkes kombine alsada, misafir trübünler 100 tl olsaydı ,yine geçen sezonlardaki aynı rezil manzaraları umarım tekrar görmeyiz ,türkiyedeki sivaslı geçinenlerin %60 ı fb nin yenmesi için dua edecek ,trübündeki sivaslı geçinenlerin büyük çoğunluğu fb gol attığında öyle mutlu olacakki ,sivas gol yedikçe tarif edilmiyecek mutlulukların doruğuna çıkacaklar ,imkan olsada birileri sivas protokolünün ve sivasspor yönetiminin o anlardaki mutluluk fotoğraflarını çekse
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.02.2014, 21:39   #12
eurovision
Tecrübeli Yiğido

eurovision - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

130 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 518 eurovision FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
58fatihcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bukalemun dolu bir maç olacak
aynen yine yalakalar stada doluşacak sonra bazı deyyuslara görede fb yenince fbnin 2.takımı olmuş olacağız maçı satmış olacağız
eurovision isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eurovision'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.02.2014, 21:52   #13
Rallim58
Gast

Uygulama şansı olsa da, bu tür karşılaşmaların öncesindeki iç saha karşılaşmasının biletini getirene (gerçek yiğidolara) normal fiyat, bir önceki karşılaşma bileti getiremeyenlere ise fiyatları, 100 TL Kale arkaları ( + misafir takım) ve maratonu 150 TL yapacaksın...

Veya Sezon boyunca 4 karşılaşmayı seçenlerin bilet fiyatlarını totalde kombine fiyatına eşdeğer tutacaksın...
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.02.2014, 22:36   #14
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

ROMANTİK KATİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

774 Mesajına 1.527 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 609 ROMANTİK KATİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Transfer yaptınızda milleti soymayamı kalkıyosunuz anlamadık. Kimse yanlıs anlamasın ama Sivasta yasayan hemserilerimizin durumları cok iyi degil. Sehir ekonomisi olaak söylüyorum bunu. Ben Kayserideyim ama maca gidicem. Aslında hiç içimden gelmeyerek gidicem. Nedenlerini tekrarlamayamaya gerek yok sanırım. Ama bu SİVASSPOR sevdası herseyin üstüne cıkıyor. Bizler sadece takımımıza ve renklerimize gönül vermiş, elinden geldigince destek olmaya calısan kişileriz. Ama bu yönetime söyleyecek söz bulamıyorum. Yazarken bile sinirden ellerim titriyor. Günlerdir kendi kendimizi yedik bitirdik burda transfer diye, bi cok taraftarımızın içi kan aglıyor. Herseye ragmen hatta sizin gibi yönetici oldugunu zanneden kişilere ragmen (onlar kendilerini bilir) bu sevdadan vazgecmeyecegiz.

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
ROMANTİK KATİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ROMANTİK KATİL'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.02.2014, 22:47   #15
psychology58
Tecrübeli Yiğido

psychology58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

400 Mesajına 810 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 608 psychology58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Pazar günü stadda üç tür seyirci olacak.Birinci tip seyirci Sivaslı olup Fenerbahçeyi tutanlar. İkinci tip seyirci Sivassporluymuş gibi görünüpte aslında Galatasaray, Beşiktaşın çıkarı için Sivassporu tutanlar. Üçüncü tip seyircide bence azınlıkta olan taraf gerçekten yüreğinde Sivasspor sevgisiyle o stada koşan gerçek Yiğidolar.Umarım takım onlar için 3 puanı alır.
psychology58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı psychology58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.02.2014, 22:48   #16
fatihcan58
Yiğido

128 Mesajına 267 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 fatihcan58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

http://www.ajansspor.com/video/v/201...i_verirse.html Doğu Bey Rasim Özkütahyalı saçma sapan yorumlar yapıyor. Bu linkte var şuna haddini bildirelim
fatihcan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.02.2014, 22:52   #17
MeXeS58
Tecrübeli Yiğido

MeXeS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

210 Mesajına 309 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 716 MeXeS58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

fiyat gayet normal.. bu fıyatlar normal maclarda olmalı diger super lig takımlarının fıyatlarına bakınca...5 senedır aynı bılet fıyatları yok transfer yaptınız mı da fahiş fiyattan satıyorsunuz dıyorsunuz bır de anlayamadım... sız fahiş fiyat görmemişsiniz.Ayrıca bir maç kaybettık dıye her şey bitmedi ılk yarıyı 4. sırada bıtırenler bu futbolcular sakat utaka dondukten sonra ve yenı transferlerde takımı uyum sagladıkca daha ıyı yerlere gelecegız ınsallah
Alt 04.02.2014, 23:36   #18
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Biletimi maratondan akşam saatlerinde aldım. Daha çok FBliler vardı sırada bilet almak isteyen. Bilet fiyatlarını 20-50-75 gibi bekliyordum ama beklediğimin yarısına aldım. Bu fiyatlar yönetimin Sivasspor taraftarının maça gelmesini beklediğini ve bu maçı almak istediğinin göstergesidir. Sivasspor taraftarları da bu davete icabet edip bize ayrılan yerleri doldurmalı, içimizdeki FBlilere bilet bırakmamalıdır. Kupa maçında gerekli rotasyonu yapabilirsek dinlenmiş oyuncularımızın taraftar desteğiyle FBlileri perişan edeceğini düşünüyorum. Ha, diğer büyütülmüş takım taraftarları da çok sevinmesinler bence, çünkü, sonuçta aynı tarifeyi onlara da yapacağız, merak etmesinler. Sıra onlara da gelecek.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2014, 00:16   #19
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 865 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
33sivasli58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Pazar günü stadda üç tür seyirci olacak.Birinci tip seyirci Sivaslı olup Fenerbahçeyi tutanlar. İkinci tip seyirci Sivassporluymuş gibi görünüpte aslında Galatasaray, Beşiktaşın çıkarı için Sivassporu tutanlar. Üçüncü tip seyircide bence azınlıkta olan taraf gerçekten yüreğinde Sivasspor sevgisiyle o stada koşan gerçek Yiğidolar.Umarım takım onlar için 3 puanı alır.
Sevgili yiğido kardeşim oyle güzel bir tesbit yapmışsınki helal olsun sana imkan olsa bu yazına bir yerine 10 adet teşekkür atardım
ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ihtiyar yiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.02.2014, 00:17   #20
TiG58
Yeni Yiğido

5 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TiG58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Yönetim sivasspor taraftarının maça gelmesini istemiyor ışte bu kadar basit gar tarafı nden 10 tl de havuz tarafı 15 tl cevabı ben vereyim fb liler misafir tribunü ile bütünlesssin sivassporlu garibanlarda az öteye gitsin maçını izlesin yazıklar olsun yönetim ben 6 yaşından beri sivassporu destekliyorum 5 kuruşsuz kaldım hastalanandim yinede en önemsiz maçlarda 4 eylüle koştum memleket sevdasi için ..burada bazılarına hakkımı etmiyorum şurada yönetime eleştiri yapmayıp yalakalip yapanlara sizler gerçek sivassporlu değilsiniz
TiG58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bletleri, satışta, sivasfb