Cevap: Sivas-Fb Bletleri Satışta
KADIKÖYdeki ilk maçı 55 tl ye fblilerin arasında izledim mecburiyetten,kendi hemşerilerimle birarada izlemek isterdim e bilet uygulaması çıkmış öyle kardeş misafir taraf bilet ver deyince verilmiyor,internetten kredi kartıyla şifre filan girip öyle alınıyormuş,boynumuzu büküp maçı izlemeye kafe ararken stad etrafında dolanan biri abi sizi maça sokarım 55 tl ye dedi maçı canlı olarak izlemek için mecburen adamın kombinesiyle girdim ,istanbulda bizler böyle zahmetli ve kazık fiyattan maça giderken bu büyütülmüş takım yalakaları 10 tl ye öyle internetle minternetle uğraşmadan maç seyredecek ,bu zoruma gidiyor,nevardı sezon başı herkes kombine alsada, misafir trübünler 100 tl olsaydı ,yine geçen sezonlardaki aynı rezil manzaraları umarım tekrar görmeyiz ,türkiyedeki sivaslı geçinenlerin %60 ı fb nin yenmesi için dua edecek ,trübündeki sivaslı geçinenlerin büyük çoğunluğu fb gol attığında öyle mutlu olacakki ,sivas gol yedikçe tarif edilmiyecek mutlulukların doruğuna çıkacaklar ,imkan olsada birileri sivas protokolünün ve sivasspor yönetiminin o anlardaki mutluluk fotoğraflarını çekse
|