Alıntı:
EneS ElmaS Nickli Üyeden Alıntı
Bence sen daha asil meseleyi anlayamamissin. Normal sartlar altinda kimse yönetimin transfer yapmadigina kizmaya hakki yoktur, fakat gündemdeki sartlar buna maalesef sonuna kadar el veriyor.
Yahu bastan taraftarina de ki: "Bu yil Carlos'u da almakla beraberinde maddi acidan yiprandik ve ayaklarimizi saglam yere basa bilme amacli bir kac futbolcu satmaliyiz, pahali transferde yapamacagiz". Bu aciklamaya yap ki sana hic kimse kizamasin ve inan ki tüm Sivasspor taraftari bu olaya saygi ile yaklasir. Ama sen tam aksine hedef avrupa dersen, sürpriz transfer yapacagiz dersen, takimi kuvvetlendirmeksizin resmen bölersen, sonunda toplam sadece 24(!!!) futbolcudan olusan bir kadroya sahip olursan, bu kadronunda yarisi ilk 11 oynayacak kapasitede degilse veya o tecrübeye sahip degilse ve üstüne üstlük takima takviye olarak aldigin futbolcular 3. ve 5. ligden futbolcular ise hic kusura bakma elestirilmeyi sonuna kadar hak edersin. Takimi ayakta tutan forma savasidir, Allah askina bana söylermisin hangi futbolcular formasi icin kapisacak? Buradan adeta taraftari aptal yerine koyma manasi cikmaz mi sence?
|
1.bn sunu anlamadım takımı bolmek ne oluyor ne yaptıkı yonetım takımı boldu bu nasıl bı laf ben bunu anlamadım .2. bır futbol takım zaten genel olarak 24 25 kısılık kadroya sahıp olur bı arastır dıger super lıg takımlarınada bı bak. 3. forma savası dıyorsunda ılk yarıda bu kadro degılmıydı oynayan farklı olarak bı forvet degıstı ılk yarı ozaman neden bukadar basarılı olundu bu takımda oynayan 3 4 tane banko oyuncumu satıldı? 4. ayrıca su takımı bı ıncele kalede korcan bjk alt yapısında yetısmıs tecrubesızdı ama bu sene masallah 1 2 maç dısında cok ıyıdı. ziya alt yapıdan geldı cok basarılı. umıt kurt 2. ligten geldı banko oynuyor. hakan 2. ligten geldı. kadır hacettepeden geldı geldıgınde nıye alındı dedı suanda takım kaptanı. aydın karabulut 2. liglere kadar dustu her donem takım degıstırdı bızde basarılı oldu. yanı demek ıstedıgım oyuncuda potansıyel varsa hangı lıgten geldıgının bı onemı yok ılla yıldız olmasınada gerek yok. sampıyonluga oynadıgımız senekı kadromuzu ac ıncele en az 4 5ı 2. ligten kadromuzdan oyuncular vardır. onemlı olan ınanmak mucadele etmek taraftar olarak takıma ıyı gunde kotu gunde destek olmak. kac macta trıbunler ful doldu. kac tane kombıne satıldı. once kendımıze bakalım sonra yonetımı takımı elestırelım..