Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 09.02.2014, 18:19   #51
namso58
Acemi Yiğido

50 Mesajına 82 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 579 namso58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Bir kisim sivasspor taraftarindan tiksinmeye basladim.turkiye kupasi macinda bir tanesi alt taraftan talimat veriyor bir grupta ana avrat bursa taraftarina kufrediyor. Fener taraftarina ana avrat sovduler. Ayip yaa sovdugun adamin anasini baska bir yerde gorsen elini oper alnina koyarsin oda sana evladim der. Gecmiste dedelerimiz omuz omuza verip bu ulke icin savasmadimi bu nasil bir zihniyet bu nasil bir cahilliktir. Bunlari birkac tane kendini bilmez organize ediyor bu tur adamlara firsat vermiyelim. Sivasspor taraftari bu degil. elazig disinda butun herkese sovmeye basladik bu ne yaa nereye gidiyor bu ulke.
namso58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı namso58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.02.2014, 18:22   #52
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1464 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Bu galibiyetten dolayı tüm Sivaslı Fenerbahçelilere başsağlığı diliyorum. Gerçekten bunun böyle olmasını istemezdik. Emin olun ki bu sonuçla kaybettiğiniz bir şey yok. Üzülmeyin üzülmeyin bu günlerde geçer.

Maçı seyredemedim ama anlatılanlara bakılırsa kontrollü bir oyun ve Aydın Karabulutun şahsi oyunu maça damga vurmuş. Verilmeyen bir penaltıları varmışmışda hakem haksız yere Egemen Korkmazı atmışmış da. Bu taraf beni ilgilendirmiyor. sivassporumuza yapılan haksızlıkları bir kitap yazsanız kalın diye kimse okumaz. ''He la he'' deyip geçmek lazım. aman yarabbim şimdi seyredin bu maçın yansımalarını. ağlayanlarımız ararsınız zırlayanlarımı, veryansınlarımı... Hiç kimse Sivassporun galibiyetinden bahsetmez. Sıralamadan bahsetmez, Diğer 3 takımın Sivasa geleceğinden bahsetmez.

Şen ola Sivasım şen ola. Bugün ''DÜĞÜN DERNEK''çalın oğlum çalııın... Halayaaa

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.02.2014, 18:25   #53
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1073 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

güzel bir galibiyetti ama açıkçası ilk yarı berbat oynadık hatta ilk dakikalarda golü yeseydik bu oyun tarzıyla fark yerdik...kırmızı kartan sonra işin rengi değişti, kadirin aptalca eliyle ceza sahası içinde kestiği topu hakem penaltı verse -ki penaltıydı- maçı baştan zora sokardık...hakem yunus yıldırım fenerlileri çıldırttı bazı pozisyonlarda da işin doğrusu bize iyi kararlar verdi ve ben de şaşırdım doğrusu...

-tribünlere gelecek olursak bu bilet davası olayı gerçekten artık çok tehlikeli ve sinir bozucu oldu..bir de sırf stada küfretmek için gelen özellikle de o maratondaki müptezel takımı bu kafayla devam ettikçe bize ceza şu bu çok kolay gelir...bir de anlamadığım nokta biz şikeyle suçlanıyor ve bunu kabul etmiyorken bu BEYİNSİZLER tezahürat adı altında şike yapsana diye bağırarak bize sürülmeye çalışılan suçu kabul etmiş oldular...bakıyorum maratona fenere küfretsin de ne olursa olsun diyenler hep orda...gs şapkalılar, bjk atkılılar süper(!) bir şekilde sivası destekliyor! orada birkaç aile bayan çoluk çocuk belli hevesle maçı izlmeye gelmişler ama ordaki beyinsiz küfürbaz takımı yüzünden çıkıp gittler, başka yere bile oturmadılar, staddan çıktıalr...sözüm ona o maratondaki taraftar grubu BELEŞ biletleri kapı önünde ağızları açık bekliyordu, sonra da bunlar sivas sevdalısı şu bu olur...ben de dahil geçmiş milletin yerine oturuyorlar bişey desen man kafalı artisler dayılık yapıyor 50 kişi 2-3 kişiye dikleniyor...neyse bunları şu güzel galibiyette yazmak zorunda kaldım ama her önemli maçta bunlarla karşılaştığımız için artık insan sabredemiyor...haa benim eğer bu yazdıklarımdan fb yalakası bilmem şu bu takımlı çakma Sivaslı diye cevap yazmaya kalkan olursa onun da 7 sülalesinden başlarım..

cicinho, adem, da costa ve ziya süper top oynadılar, eksik fbyi yakalayıp galibiyetle ayrılmak çok güzel oldu, ama santraforsuz diğer önemli maçlara bu şekil başlamamak lazım...ha bir de bizim niye taraftarımız yok niye seyircimiz var ona güzel bir örnek vardı: düne kadar kadire aptal , kazma diyenler o çıakrken büyük kaptan diye bağırıyorlardı...

sonuç: böyle büyük maçlarda sadece içimizdeki fblileri değil gs ve bjklileri de temizlemeliyiz...şu sitede bile fenerin galibiyetine gsnin oyununa bjknin sonucuna göre konuşanlar var...bütün büyütülmülere aynı ayarda yaklaşacağız ki bu tartışmalar bitsin...bir de Sivas fenere maçı satar diyenler bugün Sivasınkini yediler )
Alt 09.02.2014, 18:26   #54
PETKOVİC
Usta Yiğido

734 Mesajına 1.477 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 PETKOVİC FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

fener 10 kişi kalana kadar kaybedeceğimizi düşünmüştüm çünkü baya baskılı başladılar üstüne penaltıları verilmedi ama 2.yarı toparlandık güzel bir galibiyet çıkarmış olduk. bu arada hakan arslanın 2.ligde gol krallığı varmış onu da yeni öğrendim
PETKOVİC isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2014, 18:29   #55
_DeReBeYi_
Yiğido

_DeReBeYi_ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 181 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 _DeReBeYi_ ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Maçta göze çarpanlar : golu 58.dk da atmamiz

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : 4.4 luk bi mac yonetti kendisini tebrik ediyorum

Maçın en iyisi kimdi : Manuel Marouan da Costa Trindade

Maçın en kötüsü kimdi : Umit kurt

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : gerektigi gibi davranis sergiledi

Roberto Carlos'un oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : John Utaka hamlesinde gec kaldi ama yinede guzel bi hamleyle oyunu kopardi kendisine sonsuz tesekkurler I love you Roberto Carlos

iSTANBUL''YALAKASI''DEGiLiZ MEMLEKET SEVDALISI GENCLERiZ...!
_DeReBeYi_ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2014, 18:29   #56
PETKOVİC
Usta Yiğido

734 Mesajına 1.477 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 PETKOVİC FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
34orhan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maç hakknda birsey demiycem galibiyetimize gölge dsüren szde bizim taraftaara seslenigorum hangi zihniyetle sike yap diye bağryorsun.o zaman ki haklyken.haksz durumuna dsuyoruz sike yapldigina inanilan.mac Sivas maçi zaten sen hangi akla hizmet sike yap diyon gel bizi satin.al diyorsun o zaman ve kabul ediyorsun.sike yaptigini bunlardan taraftar filan.olmaz arkadas rezil ettiler bizii de galibiyetimizide biz bu isten syrilalm diyoruzsyrilalim diyoruz bizim cahiller tüm türkiye yee hatirlatyor
kesinlikle katılıyorum aziz yıldırım da açıklama yaptı sivasspor taraftarı dikkatli olsunlar şike yapsana dediklerinde en büyük hakareti kendilerine yapıyorlar ben sivassporla mı şike yapıyorum o zaman diye. kendisinden zerre kadar nefret ederim ama yaptığı açıklamalar doğru
PETKOVİC isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda PETKOVİC'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.02.2014, 18:30   #57
34orhan58
Yiğido

93 Mesajına 140 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 552 34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt

neysee
bizim bazı tarftara kzipda canm kadar sevdigim takimim galibiyetini.kutlamamak.olmaz az önceki yorumumda taraftrlarm.bazilarina.kzmisti m.ist takimlarindan.benim kadar nefret eden.olmaz çünkü istanbuldaki.maclarda bize yapilamlari.ben iyi bilirim benim.demek istedigim arkadas bizim adimiz gecen sike.mevzusuna den cikip millete hatirlatiuor.ve sike yap diye bagiriyorsun.az mantikli düşnunce komik duruma dsen.biz oliyor fenerliler degil her neyse tarfatrimiz umarim.biraz daha bilinckenir su galibeyi.kutlama zamni.simdiiii:-):-)
34orhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 34orhan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.02.2014, 18:32   #58
batur0658
Yiğido

124 Mesajına 188 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 485 batur0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Gecen hafta konya sivasa futbol dersi verdi diyenler nerede merak ediyorum
batur0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda batur0658'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.02.2014, 18:40   #59
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1291 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Bu maçın bir önemi yok kazanmışız kaybetmişiz çok da önemli değil ancak taraftarımızın Şike Yapsana diye bağırmasına aklım mantığım almıyor, resmen Mecnun başkan, Korcan ve eski futbolcumuz Mehmet Yıldız'ın şike yaptığını kabul edip evet biz satıldık demektir. Sivassporlu ve Fenerbahçeli olmayıp Fener'e küfür etmek için gelen bukalemunların gazına gelip bu lafları keşke söylemeseydiniz...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.02.2014, 18:50   #60
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçı stadda maraton D 'de seyrettim. Kısa notlar iletmek istiyorum.
-Tam önümde yeni transferimiz Ahmet Şahbaz'ın babası ve arkadaşları vardı, Maraş'tan maçı seyretmeye gelmişlerdi. Biraz sohbet ettik. 'Oğlum size emanet ' dedi. Ben de bütün taraftarlarımız adına 'Tabii ki amca' dedim. Bursaspor maçındaki golün her defansın başına gelebileceğini söyledim. O da oğlunun duran toplarda kafa gollerinin olacağını söyledi.
-Yanımdaki emmiler ve arkamdaki FBli olup da maçı bizim tarafta seyredenlerden dolayı ilk devre biraz 'Otur, göremiyom' çekişmesiyle geçti. İkinci yarı goller gelince emmiler benden önce ayağa kalktılar, o da ayrı mesele tabii.
-Maça gelirken yanımda kırmızı beyaz balonlar getirmiştim. Onları yanımdakilerle şişirip 58. dk. şovuna hazırladık. Yan tarafta bir taraftarımız da poşetlerle konfeti, kağıt parçaları getirmişti. Gol de o dakikada gelince muhteşem oldu.
-Yunus Yıldırım, doğru bildiğinden şaşmayan farklı bir hakem. FB'nin lehine verilmeyen haklı penaltısında yan hakemin kararına uymuştur. Ama, tehlikeli harekete verdiği sarı kart sonrası itiraza verdiği ikinci sarıdan kırmızıda haklıdır.
- Sivassporumuz doğru taktikle sahadaydı. FB eksik kalmasaydı da maç en çok berabere bitebilirdi. Fb istediği oyunu gene oynayamıyordu. Roberto Carlos, haftaiçi verdiği demeçle -oyun anlayışımızı değiştirmeyeceğiz demişti- beni de basını da ters köşeye yatırdı. Sivasspor'un geride boşluklar vereceğini sananlar yanıldı. Carlos'u bundan dolayı kutluyorum.
-Aydın Karabulut, ilk yarı şahsi oyunuyla, Burhan da oyuna katkı vermemeleriyle takımı eksik bırakıyorlardı. Devre arası gerekli uyarılar yapılmış ki Aydın, takım oyununa döndü, Burhan da beklediğimiz bindirmelerini yaptı.
-Sivassporumuzun iç saha senaryosu bu maçın ikinci yarısıdır. Gelen her takıma uyguladığımızda galibiyet bizimdir. Bundan sonra deplasmanda taraftarlar olarak neler yapabiliriz? Bunu da yarından itibaren tartışmaya başlasak iyi olur.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı