Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Anketimiz: Maç Nasıl Sonuçlanır.?
Sivasspor Kazanır. 311 80,78%
Trabzonspor Kazanır. 34 8,83%
Berabere Sonuçlanır. 40 10,39%
Katılımcı sayısı: 385. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor - Trabzonspor
Alt 13.03.2014, 23:22   #71
sirseri58
Yiğido

90 Mesajına 157 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 747 sirseri58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Sivasspor - Trabzonspor

Alıntı:
YigidooSivas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bende sizin gibi dusunuyorum
ben tam aksını düşünüyorum taraftar destegı olursa utaka ve fatıh kıran oynarsa atıf gününde olursa aydın bencıl oynamazsa mehdı bıreysel yeteneklernı ortaya koyarsa bu mac hertürlü bızım
Alt 14.03.2014, 10:52   #72
ezelşener
Yiğido

151 Mesajına 260 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 548 ezelşener FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Atıff Şeyşu ile yine forvet olarak çıkarsak bu işin pek kanaır tarafı olmaz.yahu bu carlos atıftan forvet olmayacgını hala neden göremiyor.anlamış dğeilim.adam forvet olarak iş yapamıyor.gol atamıyor.madem atıf gol atamıyor forvet olarak o zaman en iyisi forvete Cihanı koy.hiç değilse rakibin 2 stoperi onun başını bekler ve kanatlar daha rahat eder.yoksa işimiz çok zor.atıftan FORVET olmaz.kaç maçtır herkes gördü Carlos Göremedi yeter artık ya
ezelşener isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.03.2014, 11:01   #73
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 851 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

GÜN kurtuluş vaşı kadar önemli dir bu mahlukatlar sıvas tan çıkmamalı
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.03.2014, 13:02   #74
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 839 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Trabzonda Colman oynayabiliyormuş,güzel bir gelişme.Bol bol yan pas,suya sabuna dokunmaz.Bu adam yıllardır bu ligde nasıl top oynar hayret.Hiçbir özelliği olmayan bir yabancı.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.03.2014, 13:24   #75
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1144 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Trabzonda Colman oynayabiliyormuş,güzel bir gelişme.Bol bol yan pas,suya sabuna dokunmaz.Bu adam yıllardır bu ligde nasıl top oynar hayret.Hiçbir özelliği olmayan bir yabancı.
Colman´in oyniyabiliyor olmasi kadroya giriyor anlamina gelmez.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.03.2014, 14:05   #76
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 839 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Colman´in oyniyabiliyor olmasi kadroya giriyor anlamina gelmez.
Mutlaka öyle ama adamda lazlar ne keramet bulduysa oynatırlar.İyi de ederler 1 kişi eksik oynarlar.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.03.2014, 14:08   #77
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 748 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Mutlaka öyle ama adamda lazlar ne keramet bulduysa oynatırlar.İyi de ederler 1 kişi eksik oynarlar.
colmani begenmiyorsunda suan bizde colman gibi iyi pas yapan orta sahamiz varmi ?
Yanlis anlasilmasin ben zerre kadar sevmem ts yi ve colmani lakin bizde varmi onun gibi orta saha ?
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda 58YIGIDO58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.03.2014, 19:30   #78
hoğuz
Yiğido

90 Mesajına 146 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 493 hoğuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Millet forumda tepki göstercek diye kimse gerçekleri doğru dürüst yazamamış. Sivasimizin kadrosu eksik... trabzon fener maçından sonra taraftarina en iyi cevabi bu maçta verebilir. Takimi takim yapan şey ortak oyundur... 25 maçtir ayni 11le oynadigimiz icin hazirda alismis bir yedek oyuncu yok takimda... cicinhoya bagli bir oyun sistemimiz vardi kadirde bu oyunun anahtarlarindan biriydi... ta ki diger takimlar bu durumu çozene kadar... simdi bu trabzon maçı sivasisporun kulup anlaminda yeterliliginin bir gostergesi olacak... ve ben bu maçın bizim acimizdan iyi gostergeeler sunacagini dusunmuyorum.bu hafta kadrodisi vb tedbirler alinmis olsaydi bugun icim daha rahat olacakti ve takimimin kazanacagini cok net soyleyebilirdim ama bizim takimimiz hicbir tedbir karari vermedi. Demekki herkes halinden memnun o zaman ben de rahatca soyleyeyim Sivasspor sahasinda 6 yerse kimse şaaşirmasin !!! Hakkimizda hayirlisi 1_0 olsun bizim olsun insallah ...
hoğuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda hoğuz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.03.2014, 20:43   #79
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 748 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
hoğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Millet forumda tepki göstercek diye kimse gerçekleri doğru dürüst yazamamış. Sivasimizin kadrosu eksik... trabzon fener maçından sonra taraftarina en iyi cevabi bu maçta verebilir. Takimi takim yapan şey ortak oyundur... 25 maçtir ayni 11le oynadigimiz icin hazirda alismis bir yedek oyuncu yok takimda... cicinhoya bagli bir oyun sistemimiz vardi kadirde bu oyunun anahtarlarindan biriydi... ta ki diger takimlar bu durumu çozene kadar... simdi bu trabzon maçı sivasisporun kulup anlaminda yeterliliginin bir gostergesi olacak... ve ben bu maçın bizim acimizdan iyi gostergeeler sunacagini dusunmuyorum.bu hafta kadrodisi vb tedbirler alinmis olsaydi bugun icim daha rahat olacakti ve takimimin kazanacagini cok net soyleyebilirdim ama bizim takimimiz hicbir tedbir karari vermedi. Demekki herkes halinden memnun o zaman ben de rahatca soyleyeyim Sivasspor sahasinda 6 yerse kimse şaaşirmasin !!! Hakkimizda hayirlisi 1_0 olsun bizim olsun insallah ...
Insallah kazaniriz gardas lakin bu seferde kaybedersek cok kötü seyler olabilir taraftarlarimizsinirlenir ggercekten
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda 58YIGIDO58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.03.2014, 22:24   #80
sultanşehirli
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sultanşehirli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

buradaki ts maçları hep farklı olmuştur. ben iyimser bakmak istiyorum maça. bu maçı alıp yerimizi perçinleştireceğimize inanıyorum.
sultanşehirli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
ikinci, ilk, sivasspor, trabzonspor, yarı