Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Anketimiz: Passokart için ne düşünüyorsun?
a) Kesinlikle istemiyorum, e-bilete HAYIR 44 64,71%
b) Çok yerinde bir uygulama, e-bilete EVET 18 26,47%
c) Konuyu anlamadım ama, güzel birşey EVET diyorum 0 0%
d) Konu kapalı bir kutu anlamadım, kararsızım 6 8,82%
Katılımcı sayısı: 68. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Benden Passo....!
Alt 20.04.2014, 17:50   #31
eurovision
Tecrübeli Yiğido

eurovision - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

130 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 521 eurovision FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Benden Passo....!

Saçma sapan Passolig uygulamasını kimse savunmasın

-Nadir maça gitme fırsatı bulabilen hiç gidemeyecek
-Sivas dışında yaşayıp da Sivas'a gelen ve gelmişken Sivasspor'un maçına gitmek isteyen gidemeyecek
-Çocuklara Sivasspor sevgisini nasıl aşılayabileceğiz
-Sivas dışından arkadaşım geldiğinde Sivasspor maçına götürmek isterim ama götüremem bu saçma uygulama yüzünden

Bu uygulamada amaç birilerini zengin etmek Sporda Şiddet ve Düzensizliği önlemekmiş ona öyle deseler birilerini zengin etmek taraftarların özgürlüğünü kısıtlamak.

Yeni güzel stadyumlarda yapılıyor taraftar ortalaması baya aşağılarda olur bu saçma uygulama ile ben öyle umuyorum ki en geç 2015-2016 sezonunda bu saçmalık kalkar
eurovision isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eurovision'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.04.2014, 20:11   #32
EsEnTePeLi
Acemi Yiğido

EsEnTePeLi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 65 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 586 EsEnTePeLi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu uygulamanın savunulacak hiç bir tarafı yok. Savunanlar ya tribün ruhunun içinde kendini hiç bulmamış insanlar ya da konuyu TV'de gösterilen güzel yanlarıyla bilenler.Hemen başlanılmış yine 'beleşçiler giremez, şu olmaz bu olmaz' birader onlar giremedi diyelim size dayatacakları yıllık ücret, maç başına komisyon ücretine nasıl göz yumarsınız? Bu kadarınada pes. At gözlüğü kullanmaktan vazgeçin artık,kendinize gelin, soyguna ortak olmayın! #FişlemeyeHayır #E-BileteHayır..
EsEnTePeLi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.04.2014, 20:27   #33
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 767 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Müptezel grupların stadyumdan uzaklaştırılması için yerinde olabilir ama çok saçma bir uygulama zorla verdiği karttan bide yıllık hesap işletim ücreti alıyor ayrıca benim kayadibi köyünde yaşıyan mahmut amcama bu kartı nasıl aldıracaksın ayda bir maça gelir gider kredi kartı kullanmaz kullanamazda sivasta otobuslere de ilk uygulama bunu yaptılar sonra başa çıkamadılar para da almak zorunda kaldılar.
Alt 20.04.2014, 20:59   #34
eurovision
Tecrübeli Yiğido

eurovision - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

130 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 521 eurovision FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

müptezel olsun olmasın önemli olana bu takıma bağlanmak bu takıma destek olmak
eurovision isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.04.2014, 21:56   #35
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 704 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

AYAK bastı parası kesilecek 2 tl nin 110 kuruş hortumcuya ,gerikalan 90 kuruş evsahibi takıma kalacak,yıllık kartlara ödenecek vize ücretinin 7 tl 95 kuruşu kartı basacak bankaya ,geri kalanı bu uygulamaya tabi takımların taraftar sayısıyla orantılı dağıtılmak üzere havuzda toplanacak ,,neticede arabanın tekerlerinin yarısı hortumcuya çalışacak diğer yarısı takımlara özelliklede 4 büyütülmüş takımlar ihya olacak,bu sistemle senede 2 3 maça giden futbolseverlere sen maça gelme denilecek,tek kartlık geçiş herkese verilmeyecek ,paso lige başvuru yapıpda kartı eline geçmeyenler 5 tl karsılığında tek geciş bileti alabilecek
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.04.2014, 22:03   #36
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1499 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Cezası galiba yüzbin türk lirası(100.000)...

Peki bilet hasılatı ne kadar ediyor kombine harici. Kalıp 7-8 bin civarında taraftarımızın olduğunu düşünürsek çok çok 50-60.000 türk lirası hasılatımız olur. Demekki bu işten zararlı çıkıyoruz. Şöyle 20-30 bin taraftar kitlemiz olsa verirsin cezayı eski sistemle devam edersin diyeceğim ama imkansız. Ben senede bir bilemedin iki maça gideceğim ve kart alacağım. Hadi bize dokunmaz diyenler olabilir. Ama yurtdışından gelenler yada eşi dostu maça götürenler sadece bir maç için 5+15=20 türk lirası ödemek zorunda kalacaklar. Birde detaylardan kaçan bir noktada kartın ömrü bir yıllık. Yani her sene alacaksınız. Her sene vereceksiniz bu parayı demek.

Yazık global futbol global futbol dedik ama bunlar işin afedersiniz b*** çıkardılar. Demekki bir işin içinde acaip fahiş paralar dönüyorsa kan emiciler mutlaka sömürecek deha fikirler bulurlar. Maksat eğer 6222 sayılı kanunu devreye sokarak önlemler almaksa başka çözümler bulun kardeşim. Yoksa uygulamanın izahati çok güzel. Örneğin beleşçilerin önünü kesiyorsunuz, taraftar guruplarına bileti kısıtlıyorsunuz, küfür ve şiddeti önlüyorsunuz bu düşünceye amenna, ama sağ babam sağ mantığı ile hareket ediyorsanız buna DUR demeliyiz...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.04.2014, 23:07   #37
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 863 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Bizim gibi şehir dışında yaşayanlar için çok kötü bir uygulama. Kullanamayacağımı düşünerek kart almadım, bu yüzden Antalyaspor maçına gidemeyeceğim ama benim itirazım bu uygulamaya aniden geçilmiş olmasına, en azından yeni sezonda geçilebilirdi şimdi acelesi neydi? Şunun şurasında ligin bitimine 4 hafta kalmış 4 hafta daha beklenebilirdi..
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.04.2014, 06:42   #38
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1656 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
DoomsDay58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bizim gibi şehir dışında yaşayanlar için çok kötü bir uygulama. Kullanamayacağımı düşünerek kart almadım, bu yüzden Antalyaspor maçına gidemeyeceğim ama benim itirazım bu uygulamaya aniden geçilmiş olmasına, en azından yeni sezonda geçilebilirdi şimdi acelesi neydi? Şunun şurasında ligin bitimine 4 hafta kalmış 4 hafta daha beklenebilirdi..
Passolig sistemi bu akşamki Antalyaspor-Sivasspor maçına yetiştirilemediğinden geçici bilet bastırıldı.

Kırmızı-Beyazlı kulübün genel müdür yardımcısı Adem Kart, her şeye rağmen sistemin uygulanması için statta çalışmalar yaptıklarını, ancak bu çalışmaların Sivasspor maçına yetişmediği söyledi.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.04.2014, 07:23   #39
YiğidoGençlik
Usta Yiğido

YiğidoGençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

587 Mesajına 1.806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 YiğidoGençlik BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Her ne kadar açıklamalar yapılsa da halen bende dahil, pekçok kişinin anlamadığı karanlık noktalar mevcut. Ben burada çok fazla detaya girmeyeceğim ama aklımın almadığı ve şiddetle karşı çıktığım noktayı açıklayayım..

Ben Sivas'ta değilim. İzmir'deyim ve bir ayağımda İstanbul'da.. Ola ki, SİVASSPOR'umuz Ege'ye maça geldi ben de maça gitmek istiyorum. Sadece bir maç için Passolig kartı alıp bir meblağ ödeyeceğim.. Sonraaa ???...

Sonra o kart elimde patladı.. 1 yıl kullanamayacağım..

Ve diyelim ki İstanbul'a gittim ve tesadüfen SİVASSPOR'umun maçı var gitmek istiyorum.. "Hoop kardeşim o kart ile giremezsin, kart alman gerekir.." Haydi, bir daha bir meblağ daha ödeyip aldım... Sonraa ??.. Sonra o da elimde kaldı.. Bir daha kullanamayacağım..

Sonra yolum Sivas'a düştü. O haftada Sivasspor'un maçı var ve bende kardeşimle ve arkadaşlarımla maça gitmek isteyeceğim.. "Hooop kardeşim o kartlar geçmez. Yeni kart alman lazım.."

Haydi bir daha 25 TL verdim aldım. Bakın bunlar kart ücretleri sadece. Maçın bedelini de ayrı yükleteceğim ki, maça girebileyim.. Hallettim hepsini aldım maça girdim. O kartta elimde kaldı.

Şimdi soruyorum ... Ben bu kadar kartı ne yapayım? (!).. Anlayan anladı (!) ..

Yani ben bir maça gitmek istesem kaç tane kart alacağım? 1 kart her maça geçerli mi? Sivas'tan aldığım kartla deplasman maçlarına girebilecek miyim? Yanımda arkadaşım, misafirim olsa onu maça nasıl aldıracağım?

Bu uygulama taraftarı staddan tamamen kaçırtır. Olan kulübe olur. Birileri kazanacak ama kim? Bu kulübümüz olmayacak.. Bu paralar kimin cebine giriyor?

Anlayamadığım karanlık noktalar bunlar.. Onun için diyorum ki bu konuları çözmedikleri takdirde benden de "PASSO" ...

Teşekkür ederim Rallim bey kardeşim, çok güzel bir konu açmışsın.

.
Aldığın passo kartla Türkiye'nin her yerinde maça girebiliyorsun.Her takım için ayrı kart alman gerekmiyor..Ayrıca bir passo lig kartı ile 3 kişi girebiliyor yani bir maç için 3 yükleme yaptırabiliyorsun..

Ama bu uygulama başlı başına bir soygundur.Kart olmasın demiyoruz ama bu şekilde ASLA...Madem böyle bir kart çıkacak bunu kulüplerin organize edip parasının tamamının kulüplere kalması ve kartların her yıl değil de mesela 5 yılda bir yada 3 yılda bir değiştirilmesi gerekir, ayrıca bunun bir banka kartı olması oldukça manidar (sanki yeterince kredi kartımız yokmuş gibi) bu kartların sadece maç için kullanılması en uygun olanıdır.Bu apaçık bir soygundur...Bu uygulama ile taraftar ortalaması çok düşecek umarım bu karardan dönerler..
YiğidoGençlik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı YiğidoGençlik'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.04.2014, 08:00   #40
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1015 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Ausrufezeichen Cevap: Benden Passo....!

Aşağıdaki yanlışlıklar düzeltilirse iyi bir uygulama olur ;

1) 1 yılda bir değil en az 3 yılda bir yenilenmeliydi

2) Sadece Aktifbank denen malum banka değil her banka verebilmeliydi

3) Uygulama gelecek sezon başı başlamalıydı

4) Bu olay herkese en az 4-5 ay önceden duyurulmalıydı
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
benden, passo