Bu saatten sonra değerlennecek birşey yok diye düşünüyorum.Gs maçından sonra oyuncularda rehavet veya yorgunluk olsada galibiyet harika oldu, devamı Bjk maçına, Bizleri sevindirenleri ALLAH da sevindirsin.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 68yasar58'a Teşekkür Ediyor...
Değerlendirmeden önce SEMİH olayına değinmek istiyorum.
Semih'in yaptığı hareket ve sonrasındaki davranışları anlamada güçlük çektim ! Efendi bilinen adam ne hale gelmiş ? Sanki özellikle Sivas'a bir düşmanlığı varmış gibi hissettim.
Yaptığı ŞEREFSİZCE VE AHLAKSIZCA hareketin başka açıklaması yok çünkü ...
Yazıklar olsun böyle insana !
Maça gelince iyi oynamadık. Antalya'nın 1 net golü verilmedi. Ama kazandık. UEFA için umutlu değilim. Egemen güçler Trabzon'u gönderecektir ...
kötü oynasakta üç puanın mutluluğunu yaşıyoruz küme düşmemek için üç puana şiddetle ihtiyacı olan antalya tabiki daha atak oynayacak ancak deplasmanda akıllı oynayarak hem üç puanı hem avrupa iddiamızı almış olduk tşk yiğidolar
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 4eylül'a Teşekkür Ediyor...
Geçensene biz kurtarmıştık bu senede biz düşürüyoruz hakettiler bence. O Buradaki antalya maçını unutmuyor vede hazmedemiyorum adamlar nasıl seviniyordu anlamak mümkün değildi hele o emrah çakalı golu atınca oturduğum trübün tarafına hereket yaptı hiç aklımdan çıkmıyor bu yüzden bunları düşürmeyi Allah bize nasip edecek dileğim vardı oda nasip etti şükürler olsun daha kimse antalyayı ligde tutamaz
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 58fast58'a Teşekkür Ediyor...
Çoğunlukla çok kötü bir maç oynadığımızdan bahsedilmiş ama ben tam tersine çok akıllı bir oyun ile üç puanı aldığımız görüşündeym. Kendi sahasında tempolu forvetlerini iyi kullanabilen bir takım vardı karşısında. Lakin orta sahada biz istediğimizi yaptık. Her zaman tempolu oynamayı seven takımımız bu maçda tam tersine vasat oynamayı tercih etti. Antalyaspor'un istediği tempoyu yakalayamamasını sağladı bu şekilde. Eğer biz her zaman oynadığımız o çoşkulu oyunu oynasa idik emin olun buradan Antalya galip ayrılırdı. Ben yine iddaa ediyorum bugün onadığımız oyunu birçok deplasmanda oynasa idik 10 puan daha fazla puanımız olacakdı. Bugünkü galibiyetten ötürü tüm takımı canı yürekten tebrik ederim...
Hocamızın yaptığı hareketi bu ülkede kolay kolay kimse yapmaz. R.Carlos bu ülke için çok iyi bir şansdır. Kendisinden bu ülkenin profesyonellik anlamında çok öğreneceği işler var. Hocamızı yaptığı bu olumlu dvbranışdan ötürü canı gönülden tebrik ederim...
Ziya'ya yapılan o harekketi görmek istemeyen sevgili hakemede çok seviyeli saygılarımı iletiyorum....
iki zor mactan 6 puan takim havaya girdi sira bjk de kimse umutsuzluga kapilmasin
büyük takim olmak istiyorsak büyük diye tabir ettigimiz takimlari yenmekle olunur
((((BÜYÜK DAGI BÜYÜK KISI OLUR))))
Gereksiz yere çok çalım yapıp çok top kaybettik.Basit oynayıp tek pasla devam etseydik oyun çok farklı olurdu.atıf aydın çok top eziyor.bu huylarından biran önce vazgeçsinler.İleride oynayanlar Bencillikte su an üst düzeyde.Uygun pozisyonda yanındaki adama pas verseler oyun çok daha erken kopacak...hakem kartları faulleri es geçti...malasef.ALAYINA İSYAN ALAYINA GİDER...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı falcon58'a Teşekkür Ediyor...
Biz antalyayi gecen yillarda bir kere kurtardik samsunspor küme düsmüstü oda firsati buldumu bizi tepeleyip gecti antalyayai düsünecek degiliz kendi isimize bakalim
Bu Konuda 58Sivaslilar'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...