Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: UEFA'da Karar Günü
Alt 05.06.2014, 22:15   #41
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 831 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: UEFA'da Karar Günü

Bu kadar kısa sürede açıklamaları bence iyi olmazdı zaten.Süreç uzadıkça işimize gelir diye düşünüyorum demekki görüş ayrılıkları var ortak karar alamıyorlar.
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda noname87'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.06.2014, 22:26   #42
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1096 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

gece yarısına doğru karar açıklanabilir..eğer akşam üzeri yani çabuk açıklansaydı men kararı çok çabuk ve kolay alınmış olurdu..birşeyler var, güzel birşeyler olacak biizm için inşallah...
Alt 05.06.2014, 23:14   #43
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gece yarısına doğru karar açıklanabilir..eğer akşam üzeri yani çabuk açıklansaydı men kararı çok çabuk ve kolay alınmış olurdu..birşeyler var, güzel birşeyler olacak biizm için inşallah...

Kararın açıklanmasının gecikmesi benim de ümitlerimi artırıyor doğubey...
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda MaXiMuM'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.06.2014, 23:35   #44
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1096 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

bu soruşturmanın içinde veya hemen peşine trabzona da şok soruşturma gelebileceği duyumlarını aldım sivas yanarsa ts de yanacak...
Alt 05.06.2014, 23:39   #45
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu soruşturmanın içinde veya hemen peşine trabzona da şok soruşturma gelebileceği duyumlarını aldım sivas yanarsa ts de yanacak...
Yani Sivas yanarsa trabzonda yaniyor , Sivas yanmazsa , Trabzonda yanmiyor mu ?

Sacma .

Bence Trabzon ne olursa olsun ceza almali , Sivasspor iyi bir karar almali uefa gitmeli adalet bunu söylüyor.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 05.06.2014, 23:46   #46
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1091 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yani Sivas yanarsa trabzonda yaniyor , Sivas yanmazsa , Trabzonda yanmiyor mu ?

Sacma .

Bence Trabzon ne olursa olsun ceza almali , Sivasspor iyi bir karar almali uefa gitmeli adalet bunu söylüyor.
konuyla pek alakası yok ama profil resmindeki senmisin?
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda SenSetik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.06.2014, 23:51   #47
Morten58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 791 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
SenSetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
konuyla pek alakası yok ama profil resmindeki senmisin?
Evet benim Morten58 , Resimdeki Morten Rasmussen ... eski Sivasspor oyuncuyum , Türkceyi menejerim yaziyor
Alt 05.06.2014, 23:54   #48
SenSetik
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1091 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Evet benim Morten58 , Resimdeki Morten Rasmussen ... eski Sivasspor oyuncuyum , Türkceyi menejerim yaziyor
bende diyorum ne kadar tanıdık bir yüz valla billa rasmussen'in yüzünü bile hatırlamıyorum..neyse gece gece yüzümü güldüren bir şey oldu sayende
Alt 05.06.2014, 23:58   #49
Morten58
Usta Yiğido

Alıntı:
SenSetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bende diyorum ne kadar tanıdık bir yüz valla billa rasmussen'in yüzünü bile hatırlamıyorum..neyse gece gece yüzümü güldüren bir şey oldu sayende
Iyi bir espirinin üzerine güzel haberleri aliriz insallah. Morten Rasmussen in gittinde cok üzülmüstün , cok seviyorum bir taraftar olarak onu ...

Allahin izniyle adalet yerini bulacak ,ve Sivasspor Uefa Avrupa Liginde mücadelesini Yigidolar gibi verecektir ümidiyle .... Herkes dua etsin diyor ve cok gerilmeyiniz Taraftarlarimiza.
Alt 06.06.2014, 00:04   #50
SenSetik
Usta Yiğido

Alıntı:
Iyi bir espirinin üzerine güzel haberleri aliriz insallah. Morten Rasmussen in gittinde cok üzülmüstün , cok seviyorum bir taraftar olarak onu ...

Allahin izniyle adalet yerini bulacak ,ve Sivasspor Uefa Avrupa Liginde mücadelesini Yigidolar gibi verecektir ümidiyle .... Herkes dua etsin diyor ve cok gerilmeyiniz Taraftarlarimiza.
inşallah..bende kaç saattir bir yandan pc başında bir yandan spor kanallarını gezmekten yoruldum sabah ola hayrola
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
gÜnÜ, karar, uefada, verildi