Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Karar Açıklandı..
Alt 07.06.2014, 11:17   #91
buraks58
Usta Yiğido

buraks58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

459 Mesajına 1.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 buraks58 FAZLA SÖZE GEREK YOKburaks58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Karar Açıklandı..

07 Haziran 2014

UEFA’nın Sivasspor ve Eskişehirspor hakkında ‘şike’ vurgusunu yaparak disiplin soruşturması başlatmasının ardından, Türk Futbolu’nu bekleyen büyük bir tehlikenin varlığı ortaya çıktı.

Türkiye’de 3 Temmuz süreciyle başlayan ve Yargıtay aşamasıyla sonlanan şike sürecinde, dava dosyasına konu olan, gerek TFF, gerekse mahkeme tarafından adı cezai işleme tabi olan tüm takımları takibe alan UEFA’nın, Süper Lig’deki dokuz kulüple ilgili “şüpheli” şerhi koyduğu öğrenildi.

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı Avrupa kupalarından yasaklayan UEFA’nın, aynı dosya kapsamında dün de Eskişehirspor ve Sivasspor’u 1’er yıl Avrupa’dan men ettiğini açıklamasından sonra, gözler Avrupa Ligi’ne hangi takımların gideceğine çevrildi. Yürütülen soruşturmada, Fenerbahçe ve Beşiktaş dışında Süper Lig’den 7 takımın daha şike incelemesi kapsamında bulunduğu bildirildi. Dün men cezası alan Sivasspor ve Eskişehirspor ile birlikle, Bursaspor, Karabükspor, Gençlerbirliği, Kasımpaşa ve dönemin İstanbul Büyükşehir Belediyespor kulüplerinin de, soruşturmada adı geçen futbolcu ve teknik direktörleri nedeniyle UEFA takibine alındığı öğrenildi. UEFA’nın gerek mahkeme kararları, gerekse TFF Disiplin Kurulu tarafından verilen cezaları bir arada değerlendirdiği kaydedildi.

Avrupa kupalarına hak kazanmaları durumunda aradan kaç yıl geçerse geçsin, söz konusu dosyaları hazırda tutan UEFA’nın ilk etapta Eskişehirspor ile Sivasspor’a yaptırım uyguladığı kaydedildi.

CAS’a itiraz

Eskişehirspor ve Sivasspor’a 2 yıl men cezası ve 300’bin euro para cezası isteyen UEFA müfettişlerinin talebine karşın, iki kulübe de 1’er yıl “katılamaz” hükmü veren Disiplin Komitesi’nin kararından sonra, CAS yolu açıldı. 20 gün içerisinde Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ne itiraz hakkı bulunan Sivasspor ve Eskişehirspor kulüplerinin, bu süreyi beklemeden en geç bir hafta içinde yasal işlemleri başlatacağı bildirildi.

Her iki kulübün de ilk etapta UEFA kararının durdurulması yönünde talepte bulunacağı öğrenilirken, CAS’ın Haziran ayı sonunda başlayacak Avrupa Ligi ön eleme maçları arefesinde tarafların hızlı yargılanma tisteğini kabul edeceği vurgulandı.

CAS’ın, tıpkı Fenerbahçe örneğinde olduğu gibi turnuvanın prestiji açısından yürütmenin durdurulması yönünde karar vermesi beklenirken, başvurunun reddedilmesi durumunda Sivasspor ve Eskişehirspor’un bulundukları turdan itibaren ihraç edilmelerinin yüksek ihtimal olduğu, hukukçular tarafından dile getirildi.

Bu durumda 2014-15 sezonunda Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’’nde Galatarasay ve Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Trabzonspor dışında temsil edecek başka takım bulunmayacak.

(Skorer / Cemal ERSEN)
Alt 07.06.2014, 11:29   #92
yigidinho
Acemi Yiğido

yigidinho - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 643 yigidinho FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu yazilanlara inanamiyorum.Sivasspor bu davalardanmi adini duyurmaya calisiyor saniliyor acaba.Bu nasil bir düsünce tarzi.Sivasspor´un bu tarz reklamlara ihtiyaci olmadigi gibi ,bu tür reklamlarda yerin dibine batsin.

Sivasspor o kadar ucuz bir camiyamiki bu tarz ucuz reklamlarla adini duyurmaya calissin.
Ben de oyle dusunuyorum. Bu dava sike davasi ve avrupada sikeyle anilmaktan utaniyorum. Avrupa basininda match fixing ve sivasimiz ayni etkikette. Bize bu lekeyi suren baskana hala nasil katlaniliyor baskan deniliyor anlamiyorum. Adam bizim renk sevdamiz var oldugu ucun koltugundan para kazanacak ustune yetmeyecek gidip sike yapip sivasimizi lekeleyecek. Sonra mecnun baskan mecnun baskan. Anlamak mumkun degil.
Alt 07.06.2014, 11:36   #93
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 827 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI

Bir milletvekilimiz dışında kimsenin Sivasspor'a sahip çıkmaması düşündürücü.Hükümet partisinin milletvekilleri ya bir yerlerden icazet almadan konuşamıyorlar ya da bu işin içindeler.
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.06.2014, 11:36   #94
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 774 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Reklamin kotusu olmaz, bu karari dunya spor camiasi okuyor ve sivasspor un adini ogreniyor. Biz taraftarlar gercegi biliyoruz. Gerisi hikaye.
kardeşim şakamısınız siz. ne dediğinin farkındamısın.
saçma sapan konuşmayın artık.
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı astaravisa'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.06.2014, 11:45   #95
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1125 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Alıntı:
yigidinho Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben de oyle dusunuyorum. Bu dava sike davasi ve avrupada sikeyle anilmaktan utaniyorum. Avrupa basininda match fixing ve sivasimiz ayni etkikette. Bize bu lekeyi suren baskana hala nasil katlaniliyor baskan deniliyor anlamiyorum. Adam bizim renk sevdamiz var oldugu ucun koltugundan para kazanacak ustune yetmeyecek gidip sike yapip sivasimizi lekeleyecek. Sonra mecnun baskan mecnun baskan. Anlamak mumkun degil.
Hallo sen iyimisin?

Yoksa HAPMI kullaniyorsun.Sen bir SARSIL ve kendine gel bakalim,yoksa seni kendine getirirler.Sivasspor taraftarlari Mecnun baskandan son derece mermnundur.Sakin ol bakalim sen.Burasi Sivasspor sitesi senin haddinemi kalmis baskana camur atmak.Sen daha olayi kavriyamamissin cocuk,Sivasspor sike yaptigi icin degil,bu olaylarda adi gectigi icin men edildi.Arada daglar kadar fark var.
Sen kendine gel ve adabinla yazacaksan yaz ,yazmayacaksan sus....
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.06.2014, 11:50   #96
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1287 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

İçimizdeki hainler dahil bütün rumlar bayram etsinler kına yaksınlar bir yerlerine.
Haberi duyduğumdan beri acayip moralim bozuldu. Asıl kendileri şikeci asıl kendileri dolandırıcı sahtekar.

Gün kenetlenme günüdür dün birlik günüdür. Bu zor günleri olumsuz düşünceleri atlatıp yeni ve güzel günler yakındır ben inanıyorum buna.

Onlara en güzel cevapı sahada vermeliyiz. Şikeci rumlara en büyük cevaı bu sene sahada vereceğiz...
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yerliturkuaz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.06.2014, 12:03   #97
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1483 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
yerliturkuaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İçimizdeki hainler dahil bütün rumlar bayram etsinler kına yaksınlar bir yerlerine.
Haberi duyduğumdan beri acayip moralim bozuldu. Asıl kendileri şikeci asıl kendileri dolandırıcı sahtekar.

Gün kenetlenme günüdür dün birlik günüdür. Bu zor günleri olumsuz düşünceleri atlatıp yeni ve güzel günler yakındır ben inanıyorum buna.

Onlara en güzel cevapı sahada vermeliyiz. Şikeci rumlara en büyük cevaı bu sene sahada vereceğiz...
Sabaha kadar uyuyamadım sinirden.... Bu takım o kadar işlemiş içimize...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.06.2014, 12:18   #98
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1125 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sabaha kadar uyuyamadım sinirden.... Bu takım o kadar işlemiş içimize...
Sabaha kadar uyuyamadiysan birazdan gözlerin gider,sende güzel bir ögle uykusu cekmis olursun.

Tabi bu isin latifesi fakat biz bu suclamalar ortaya atildigi vakit bugünden daha zor bir durumdaydik ,cünki ligde kalip kalmiyacagimiz tartisiliyordu.Sivasspor sabir ve inancla alninin akiyla bu suclamalardan kurtuldu.Fakat Türkiye´de hala kendini bilmeyen bir kesim varki biz onlari Allah´a emanet ediyoruz artik ,Allah onlari islah etsin.

UEFA´ya katilmamak dünyanin sonu degil.Göbegimiz Avrupa ilede kesilmedi.Dünya döndügü sürece biz daha nice basarilarin altina imza atariz.

En azindan dostumuzu düsmanimizi tanima firsati bulduk bu olaylar sonunda.Burdan cikarilan dersler oldugunu saniyorum.Bu olaylar bizi dahada kamciladi ve önümüzü görme firsati verdi.

Sivasspor bu yil dosta ,düsmana kendisini kanitliyacaktir.Bundan kimsenin kuskusu olmasin....
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.06.2014, 13:11   #99
58svs58
Usta Yiğido

58svs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 711 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58svs58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

biz sivasspor olara kendimiz olamadık. fener aşkı ve şak şak cılığı ile diğer takımlara saldırdık. sivas içi mücadele etmedik. büyüklüğümüzü kendimiz kabul etmedik. maçları, puanları diğerlerine göre hesapladık duygusal olmaya gerek yok uefa az ceza verdi. esnaf kazandı diye fener maçı sonrası meydandan canlı yayın yapan sivasın TV KANALLARI, köftemizi tanıttık diye kendini kandıran kuru kalabalık bu cezanın sorumlusu sizlersiniz. hala burada trabzona ve galatasaraya küfreden hala sivaslı olamayan fener yalakaları bu cezanın sorumlusu sizlersiniz. burada yazılan yorum sonrası fener için yorum sahibine özelden küfredenler, cezanın sorumlusu sizlersiniz. sadece sivasspor taraftarı olamayan hala istanbul takımları için don-kişotluk yapanlar sorumlu sizlersiniz. ve benim hakkımı yediniz hakkımı nerede ödersiniz bilmem ama vijdanen rahatsanız diyeceğimde yoktur.
58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 58svs58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.06.2014, 13:27   #100
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 774 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
58svs58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
biz sivasspor olara kendimiz olamadık. fener aşkı ve şak şak cılığı ile diğer takımlara saldırdık. sivas içi mücadele etmedik. büyüklüğümüzü kendimiz kabul etmedik. maçları, puanları diğerlerine göre hesapladık duygusal olmaya gerek yok uefa az ceza verdi. esnaf kazandı diye fener maçı sonrası meydandan canlı yayın yapan sivasın TV KANALLARI, köftemizi tanıttık diye kendini kandıran kuru kalabalık bu cezanın sorumlusu sizlersiniz. hala burada trabzona ve galatasaraya küfreden hala sivaslı olamayan fener yalakaları bu cezanın sorumlusu sizlersiniz. burada yazılan yorum sonrası fener için yorum sahibine özelden küfredenler, cezanın sorumlusu sizlersiniz. sadece sivasspor taraftarı olamayan hala istanbul takımları için don-kişotluk yapanlar sorumlu sizlersiniz. ve benim hakkımı yediniz hakkımı nerede ödersiniz bilmem ama vijdanen rahatsanız diyeceğimde yoktur.
sonuna kadar katılıyorum. okuduğum en açık ve doğru yazı bu.
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı astaravisa'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
açıklandı, karar