Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
Alt 17.06.2014, 09:24   #941
mehmetcik58
Yiğido

mehmetcik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 139 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mehmetcik58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo

Arkadaşlar herkes neden kafadan sallayarak milleti yanlış yere yönlendiriyorsunuz. Tv58 kanalında staddan canlı yayın yapıldı bilmeyenler merak edenler lütfen onu izleyin. Bütün soruların cevapları orada sivas il gençlik spor müdürü ile proje müdürü bütün gereken açıklamaları yaptı. Kısaca özetleyim ben. Stad kapasitesi seyirci için 25 bin kişilik ancak loca engelli tribünü güvenlik tribünü gibi koltuklarla beraber 27532 kişilik kapasite ortaya çıkacak. Ayrıca spor müdürünun açıklamalarında stad 33 bin kişilik için yapılmış doğru dedi ve neden 25 bin olduğunu da ekledi. Sebebi sivasın en az 4 adet 5 yıldızlı otel olması hakemlerin konaklama alanı olması ve dışarıdan gelen seyirciler için konaklama alanı restoran alanı gibi alanların olmasını şart koydu o yüzden stad kapasitesi 27532 olarak yapılmış. İleride bu saydıklarımız yapılırsa stad kapasitesi 33 bin olarak artırılabileceğini söyledi. Proje müdürünun açıklamalarında da lütfen herkes çatıya takmasın bittikten sonra çok güzel olacağını ve ortaya çok güzel bir stad çıkacağını söyledi. Çatının böyle kötü durduğuna bakmayın üstüne ve altına ilaveler yapılıp projedeki resimin aynısı olarak yapılacak dedi. Yani proje resimde ne geçiyorsa nasıl görüyorsaniz o şekilde bittikten sonra seyirci bu stadi görür görmez her maça gelmek isteyecektır diye açıklama yaptı. İl spor müdürü de canlı yayın telefon bağlantısına bağlanan sivasspor başkanı mecnun otyakmaz il spor müdürüne soru sordu. Stadı 2015 yılının başında bize teslim etmeniz lazım yoksa bizim için sıkıntı olur dedi. Müdürüm stadı o zamana kadar yetiştirebilirmisiniz diye soru sordu. İl spor müdürü de proje müdürüde elimizden geleni bunun için stadı 2015 yılının başına yetiştirmek için çabalıyoruz çalışıyoruz açıklamasini yaptılar. Evet arkadaşlar videoyu izlemeyenler için 1 buçuk saatlik videonun özetini çıkardim umarım sorularıniza cevap olmuştur. Not bu yazıyı telefonumdan yazdığım için yazılar küçük büyük çıkmadı türkçe bozukluğu var kusuruma bakmayın. Arkadaşlar artık stadın temeli atılmış kapasite belirlenmiş bu saatten sonra yapabileceğimız birşey yok. Herkesin görüşü farklı olabilir evet saygı duyuyorum ama ortada emekler var en azından çok güzel bir stad yapılıyor emeği geçenlere teşekkür etmemız lazım ben mevcut stada hiç bir maçlara gitmemiştim çünkü 90 dk bağıracak taraftar yok bu yüzden maçlara gitmedim. Ama yeni stadda kombine alacağım ve o müthiş stadda zevkle maçları seyretmek bağırmak coşmak için şimdiden sabırsızlanıyorum emeği geçen imzası olan herkese teşekkür ediyorum. Sayılarımla...
Alt 17.06.2014, 10:18   #942
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 808 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
mehmetcik58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar herkes neden kafadan sallayarak milleti yanlış yere yönlendiriyorsunuz. Tv58 kanalında staddan canlı yayın yapıldı bilmeyenler merak edenler lütfen onu izleyin. Bütün soruların cevapları orada sivas il gençlik spor müdürü ile proje müdürü bütün gereken açıklamaları yaptı. Kısaca özetleyim ben. Stad kapasitesi seyirci için 25 bin kişilik ancak loca engelli tribünü güvenlik tribünü gibi koltuklarla beraber 27532 kişilik kapasite ortaya çıkacak. Ayrıca spor müdürünun açıklamalarında stad 33 bin kişilik için yapılmış doğru dedi ve neden 25 bin olduğunu da ekledi. Sebebi sivasın en az 4 adet 5 yıldızlı otel olması hakemlerin konaklama alanı olması ve dışarıdan gelen seyirciler için konaklama alanı restoran alanı gibi alanların olmasını şart koydu o yüzden stad kapasitesi 27532 olarak yapılmış. İleride bu saydıklarımız yapılırsa stad kapasitesi 33 bin olarak artırılabileceğini söyledi. Proje müdürünun açıklamalarında da lütfen herkes çatıya takmasın bittikten sonra çok güzel olacağını ve ortaya çok güzel bir stad çıkacağını söyledi. Çatının böyle kötü durduğuna bakmayın üstüne ve altına ilaveler yapılıp projedeki resimin aynısı olarak yapılacak dedi. Yani proje resimde ne geçiyorsa nasıl görüyorsaniz o şekilde bittikten sonra seyirci bu stadi görür görmez her maça gelmek isteyecektır diye açıklama yaptı. İl spor müdürü de canlı yayın telefon bağlantısına bağlanan sivasspor başkanı mecnun otyakmaz il spor müdürüne soru sordu. Stadı 2015 yılının başında bize teslim etmeniz lazım yoksa bizim için sıkıntı olur dedi. Müdürüm stadı o zamana kadar yetiştirebilirmisiniz diye soru sordu. İl spor müdürü de proje müdürüde elimizden geleni bunun için stadı 2015 yılının başına yetiştirmek için çabalıyoruz çalışıyoruz açıklamasini yaptılar. Evet arkadaşlar videoyu izlemeyenler için 1 buçuk saatlik videonun özetini çıkardim umarım sorularıniza cevap olmuştur. Not bu yazıyı telefonumdan yazdığım için yazılar küçük büyük çıkmadı türkçe bozukluğu var kusuruma bakmayın. Arkadaşlar artık stadın temeli atılmış kapasite belirlenmiş bu saatten sonra yapabileceğimız birşey yok. Herkesin görüşü farklı olabilir evet saygı duyuyorum ama ortada emekler var en azından çok güzel bir stad yapılıyor emeği geçenlere teşekkür etmemız lazım ben mevcut stada hiç bir maçlara gitmemiştim çünkü 90 dk bağıracak taraftar yok bu yüzden maçlara gitmedim. Ama yeni stadda kombine alacağım ve o müthiş stadda zevkle maçları seyretmek bağırmak coşmak için şimdiden sabırsızlanıyorum emeği geçen imzası olan herkese teşekkür ediyorum. Sayılarımla...
Mehmet kardeşim,iyi söylüyon has söylüyon da bu bizim sitede herkes teknik direktör,inşaat mühendisi,şehir plancısı on parmakta on hüner yani..O yüzden eleştiriler devam eder nefesini tüketme.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.06.2014, 11:11   #943
mehmetcik58
Yiğido

mehmetcik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 139 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mehmetcik58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Mehmet kardeşim,iyi söylüyon has söylüyon da bu bizim sitede herkes teknik direktör,inşaat mühendisi,şehir plancısı on parmakta on hüner yani..O yüzden eleştiriler devam eder nefesini tüketme.
Doğru söylüyorsun hatta canlı yayında bile mustafa ateş burdaki bütün yorumları okumuş senin de dediğin gibi kimisi mühendis olmuş kimisi mimar gibi konuşuyor dedi ben yine de bilmeyenler için özetini yazdım birilerine fayda olduysa ne mutlu bana ama fayda olmadıysa saygı duyarım. Ama şunu da söylemeden geçmeyeyim. Buradaki yapılan bütün olumsuz yorumlar düşman rakiplerimızin lehine sonuçlanıyor halimize gülüyorlar o yüzden herkes artık biran önce kabullenmeli ve stad bittikten sonra ortaya çıkacak olumlu ve olumsuz yanlar ne varsa ışte o zaman yorum fikir ve tartışma yapmalıyız. Daha stad bitmeden herkes farklı şeyler söylüyor konuşuyor ve bazı bilmeyen arkadaşlara yanlış şeyler bahsediliyor. Bunlara dur dememız lazım ve doğruları konuşalım doğru bilgi verelim. Sadece tek yetkili bilgili bir kişinin ağzından çıkan konuşmaları dinlememız lazım o da proje müdürü video da gereken herşeyi açıkladı sorulara cevaplar verdi.
Alt 17.06.2014, 11:41   #944
mso58
Yeni Yiğido

3 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mso58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:

Bursa taraftarı projeyi değiştirdi mimar -mühendis değil bir çoğu.. herkes istediği şeyleri söylemekte serbest yeterki hakaret içermesin..Eminimki bu forumda yazan herkes Sivasspor için en güzeli olsun istiyor.
mso58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 10 Kullanıcı mso58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.06.2014, 16:40   #945
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 897 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

kapasite mevzu içimizde kanayan yaradır. söz verildi yapılmadı. neden üstünü örtmeye çalışalım ki? üstünü örterek kime hizmet edeceğiz???

konunun unutulmasını değil, bilakis sürekli gündemde olmasını isterim. birileri söyledikleri yalanla başbaşa kalsınlar. belki utanırlar. ve sonuna kadar hakkımız olan en az 30 bin kapasiteyi de isteyeceğiz.

ayrıca bugün bunu istemek için tam zamanı. inşaat işlemleri bitmeden, çelik basamaklar atılarak kapasite artırılabilir. bir de üst tribün ile alt tribün arasındaki orantısızlık sizi nasıl rahatsız etmiyor, anlayamıyorum!!!! ben bu çirkin görüntüden rahatsızım arkadaş.

üst tarafa kaçak kat çıkmış gecekondu gibi yarım kat çıkılmış, ambulans girişler sanki saman dolu kamyon geçecek şekilde aşırı yüksek. gezegen yutan karadelik gibi. ölçü var, izan var, estetik var... bu nasıl çizim bu nasıl mimari?
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.06.2014, 22:17   #946
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1075 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

üst tarafa kaçak kat çıkmış gecekondu gibi yarım kat çıkılmış, ambulans girişler sanki saman dolu kamyon geçecek şekilde aşırı yüksek. gezegen yutan karadelik gibi. ölçü var, izan var, estetik var... bu nasıl çizim bu nasıl mimari?
bende çok merak ediyorum bu bahadır kul denen mimarın yada mühendisin torpili kim acaba?
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.06.2014, 23:10   #947
Cerny312
Acemi Yiğido

21 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 454 Cerny312 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bugün 8 ci Makas Takılıyordu iyi çalışıyolardı gördüğüm kadarıyla
Cerny312 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.06.2014, 23:52   #948
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 840 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yiğido kardeşim nede güzel özetlemişsin öyle tebrik vede teşekkür ediyorum
ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ihtiyar yiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.06.2014, 09:41   #949
58 Amsterdam 58
Tecrübeli Yiğido

243 Mesajına 473 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 58 Amsterdam 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Herkes hakli arkadaslar. Mehmetcik kardesimizin sozlerini coguna katiliyorum ama diger arkadaslar da hakli cunki basbakan bi soz verdi. Mesele de burda.

Basbakan Sivasa geldi ve soz verdi sonra bize daha kucuk bi stat yapiliyor.
Bu durumda insan kendisini enayi hissediyor.
Taa bastan beri dogrulari soylese hic kimsenin bu kadar sesi cikmazdi veya baska bi sebep varsa bunu da bi aciklama yapip ozaman bizde eyvallah deriz ve susariz.

Superlig de olmayan takimlara daha buyuk statlar yapiliyor ve bu cok mantiksiz.
Bursa taraftari projeyi degistirmis diye okudum ve bizim sorun da biz sadece bu sitede yaziyoruz ve bununla birseyler degismez bence. Bende isterdim projenin istedigimiz gibi olmasini ama bunun icin ne gerekir bilemiyorum.

Ayrica bu ambulans girislerinin yuksek olacaksa cok cirkin bir manzara olusur bu kesin. Malesef bu da cok mantiksiz birsey. Brezilya'da dunya kupasinda maclara bakiyorum ve bazi statlarda da aynen bu yuksek ambulans girislerini goruyorum ve cok cirkin duruyor. Neden boyle yaparlar anlamis degilim ?

Saygilar sevgili yigidolar.
58 Amsterdam 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.06.2014, 10:22   #950
sıvaslıgenç
Tecrübeli Yiğido

sıvaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 404 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 sıvaslıgenç FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Doğruları demekten bizim milletimiz neden bu kadar korkar bize 33 bin denildi hakkımız yendi neden kabulleniyoruz yiyorsa başka şehire yapsalardi ama yemez biz alismisiz halkımızın yenmesine susmaya böyle devam aferim derler belki...
sıvaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sıvaslıgenç'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
aralıksız, Çalışmalar, inşaatında, inşatında, sayısı, seyirci, sitesinde, stad, stadyumlar, stadyumları, sürüyor, tokinin, türkiyenin, yeni