Alıntı:
mehmetcik58 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar tv58 in videoyu izlemediniz galiba sami aydın doğan ürgüp döneminde başlaması gereken yol ve projesi düşünülmemiş ve geç kalınmıştır şekilde açıklama yaptı. Ve ayrıca sami aydın bizzat yolu yapmak için bir kaç ay önce talimatı vermiş olup trenin geçtiği yere köprü yapılması ve muhsin yazıcıoğlu bulvarına bağlanması bekleniyor. Belediye başkanı ile il spor gençlik müdürü yol için zamanında biteceğini ve hiç bir sıkıntı olmadığnı söylediler. Kapasite tartışmasından sonra şimdi de yol tartışması yapmayalım. Bilmiyorsaniz daha önceki yorumları ve videolari izleyerek bütün gereken soruların cevapları orada açıklanmaktadır. Birde yolun yapılacağı yerden hızlı tren için demir yolu geçeceği için yol proje çalışması bundan dolayı uzun sürmektedir. Herkes sabırlı olsun stad yapılırken herşey düşünülmüş olup yol da en kısa zaman da yapılacaktır. Herkesin içi rahat olsun.
|
Peki bu saydıkların Ocağa kadar karda kışta bitirilebilcekmiymiş. Hem de hiçbir girişim veya çalışma başlamamış olmasına rağmen. Lafla olmuyor kardeş. O kadar iş var hangi biri tamamlanacak. Karda buzda. Siyaset amaçlı yapmıyorum bu yorumları. Ben Sami beyde önceki dönemindeki heyecanı göremiyorum. Eski Sami aydın eskide kalmış gibi geliyor bana.