Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ortalık Karışacak!
Alt 25.06.2014, 21:54   #11
burak58as553
Usta Yiğido
 
burak58as553 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 20.08.2010
Mesajlar: 1.479
Thanks: 3.416
550 Mesajına 1.071 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 662 burak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Ortalık Karışacak!

Alıntı:
MaXiMuM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SON DAKİKA | UEFA, Finansal Fair Play nedeniyle Trabzonspor ve Galatasaray'ın 2013-2014 gelirlerini dondurduğunu açıkladı.

Rüzgarın tersine döndüğünün farkındalar, havlamaları, zırlamaları hep bu yüzden. İlahi adalet yerini bulacak.
Daha beter olsunlarrrr
__________________
GEÇEN YIL FRAGMANDI, FİLM YENİ BAŞLIYOR..
burak58as553 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Ortalık Karışacak!
Alt 26.06.2014, 15:10   #12
yigidozara
Yeni Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 11.04.2014
Mesajlar: 26
Thanks: 0
3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidozara FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ortalık Karışacak!

Adalet er yada geç yerini bulucaktır. Bundan sonrasını trabzon düşünsün.
Yanlış hesap bağdattan döner derler.
yigidozara isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Ortalık Karışacak!
Alt 26.06.2014, 16:11   #13
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido
 
A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 02.12.2009
Mesajlar: 1.395
Thanks: 1.983
777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ortalık Karışacak!

CAS'ın bir web adresi var. Oraya iletilmek üzere şike sürecindeki haklılığımızı anlatan İngilizce ve Fransızca bir mesaj hazırlıyorum. Birkaç gün içinde burada paylaşıp yiğidolardan destek isteyeceğim. TSliler ve GSliler , takımımızı ve hatta ülkemizi UEFA ve CAS'a sürekli mektup ve mesajlarla şikayet edip baskı oluştururken bizlerin boş durması yakışık almaz. Karar gününden önce interneti ve sosyal medyayı kullanarak takımımız için elimizden geleni yapalım.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Ortalık Karışacak!
Alt 27.06.2014, 08:21   #14
MEVLUTHOCAOGLU
Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 07.01.2011
Mesajlar: 318
Thanks: 161
97 Mesajına 151 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 521 MEVLUTHOCAOGLU FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ortalık Karışacak!

hakkımızda hayırlısı artık bekleyip görecez
MEVLUTHOCAOGLU isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Ortalık Karışacak!
Alt 27.06.2014, 20:16   #15
Külhan
Usta Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 07.12.2011
Mesajlar: 1.069
Thanks: 1
292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 563 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ortalık Karışacak!

Biz bu cirkef olaydan anlimizin akiyla cikacagimiza gönülden inaniyoruz zira hic bir mahkeme adaletle bu olaylarin arastirmasini yapmadi külüpler birligi olsun TFF olsun bu konulara asla adalet bazinda yaklasim göstermediler isi uefa ya havale ettiler yani hic birisi sorumluluk üslenmedi ama yakinda hersey ortaya cikarsa cok yazik olacak
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Ortalık Karışacak!
Alt 29.06.2014, 08:24   #16
B.DUMANLI
Usta Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 07.06.2007
Yaş: 64
Mesajlar: 4.363
Thanks: 2.502
2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1068 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: Ortalık Karışacak!

Sivassporlu eski futbolcunun açıklamaları teşvik priminin kanıtı olarak 17 Temmuz’da UEFA’ya götürülecek.

‘TRABZON SİVAS’A PARA GÖNDERDİ’ SUÇLAMASI DELİL OLARAK SUNULACAK
F.Bahçe ile Sivasspor arasında oynanan 2010-11 sezonunun son maçı öncesi Trabzonspor’dan teşvik primi gönderildiğini ileri süren Mehmet Yıldız, geçtiğimiz ay Umre için Mekke’ye gitmeden önce kapsamlı bir ifade yazıp, notere onaylattı. Bu belge, Trabzon’a ceza verilmesi için şikayette bulunan F.Bahçe’nin en güçlü dayanağı.

FENERBAHÇE, dün resmi sitesinden bir açıklama yaparak Trabzonspor ile ilgili UEFA’ya şikayette bulunulduğunu ve soruşturma açıldığını duyurdu.
Başvuru ve UEFA’nın soruşturma açması, kulisleri bir anda hareketlendirdi, değişik yorumlar yapılıp sorular sorulmaya başlandı. Fenerbahçe şikayet kararını nasıl almıştı, ne gibi delilleri vardı, bu girişimin ardından UEFA nezdinde neler yapılması düşünülüyordu?
Bu soruların yanıtlarını şöyle vermek mümkün..

Aslında her şey geçtiğimiz haftalarda Trabzonspor’un UEFA’ya başvurarak TFF hakkında soruşturma açtırması ile başladı. Bordo mavililer UEFA’ya bir dilekçe ile başvurdular ve TFF’nin siyasi baskı altında Fenerbahçe’ye ceza vermediğini söylediler. Bununla da kalmayıp 13. Ağır Ceza mahkemesine başvurarak Aziz Yıldırım’ın infazının gerçekleşmesi için dilekçe verdiler.

İMZAYI ATTI, UMRE’YE GİTTİ
Tüm bunlar yaşanırken, Fenerbahçe de çok gizli bir şekilde harekete geçti. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın ”Trabzonspor’dan bize teşvik primi teklifi geldi” açıklamasından yola çıkan sarı lacivertliler önemin Sivasspor futbolcusu Mehmet Yıldız ile birlikte notere giderek Yıldız’ın Trabzonspor’dan gelen teşvik primi ifadelerini onaylattılar. Mehmet Yıldız geçmişte söylediklerini bir kez daha teyit edip, bu kez daha ayrıntılı ve somut ifadeler içeren bir açıklama yazdı, imzaladı ve noter onayı sonrası Umre ziyareti için Suudi Arabistan’ın yolunu tuttu.

UEFA İÇİN BEYANIN ÖNEMİ
UEFA Kazakistan’ın başkenti Astana’da yaptığı toplantıda şike kararı için tarafların beyanlarının bile yeterli olduğunu söylemişti. Bu söylemi de çok önemseyen sarı lacivertliler beyanın ötesinde noter tasdikli itirafı bulunan Mehmet Yıldız ve ismi geçen diğer isimlerin yine noter tasdikli itiraflarını önemli bir delil olarak kullanmaya karar verdi.
Şimdi Fenerbahçe, bu ifadeleri 17 Temmuz’da UEFA’ya götürecek ve Trabzonspor’un teşvik primi suçunu işlediğni, bunun noter tasdikli ifadeyle sabit olduğunu belirterecek.

‘ALMA MAZLUMUN AHINI’
Fenerbahçe Kulübü’nden konu ile ilgili görüşlerini sorduğumuz yönetim kurulu üyelerinden ilginç bir yanıt geldi. 3 Temmuz’dan bu yana Trabzonsporlu yöneticilerin başvuruları, lobileri ve beyanları ile büyük haksızlıklar yaptığını söyleyen yönetim kurulu üyeleri şu ifadeyi kullandılar: “Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste…” Bu sözün şu anki durumu en iyi anlatan ifade olduğunu söyleyen sarı lacivertliler mücadelelerinin zamanla daha ileri boyuta taşınacağını da belirttiler.
Otyakmaz da ifadeye hazır
ESKİ futbolcusu Mehmet Yıldız gibi Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz da UEFA tarafından çağrılması halinde ifade verecek. Otyakmaz’ın daha önce mahkemede ve değişik platformlarda söylediği Trabzonspor ile ilgili sözleri davet edilirse tekrarlamaya hazır olduğu öğrenildi. Otyakmaz, önceki yargılamalar sırasında, Mehmet Yıldız’ın kendisine gelerek, “Trabzonsporlular gelmiş, Fenerbahçe’ye karşı onları şampiyon yapacak skor alırsak 1 milyon doların hazır olduğunu söylemişler” dediğini belirtmişti.

BUNDAN SONRA NE OLACAK
Avukat Emin ÖZKURT
UEFA’yı inceleme yapmaya iten nedenlerden birisi bir kulüp hakkında şikâyette bulunulması durumudur. Fenerbahçe’nin şikâyeti üzerine UEFA, kendi disiplin talimatı çerçevesinde atması gereken bir adımı atmıştır.
Bir süre önce de Trabzonspor’un şikayeti üzerine benzer bir süreç hem Fenerbahçe hem de Türkiye Futbol Federasyonu’na karşı yine UEFA tarafından yürütülmeye başlanılmıştı. Bundan sonra olacak şudur: Trabzonspor UEFA’nın bu yazısına süresi içerisinde bir cevap iletecektir ve UEFA Disiplin Kurulu bu cevap çerçevesinde daha detaylı bir incelemeye ve ceza talepli bir disiplin yargılamasına gerek olup olmadığına karar verecektir.
Benim kanaatime göre kulüplerimizin mevcut durumlarında bir değişiklik olmayacaktır.

Mehmet Yıldız’ın ifadesinde neler var?
SON olarak Mersin İdmanyurdu forması giyen Sivassporlu eski oyuncu Mehmet Yıldız, daha önce mahkemedeki ifadesinde, “Mecnun başkana ‘Maçtan 1 hafta önce bizim maçla ilgili Sivas’ta dedikodular yapılıyordu. Soyunma odasında futbolcular bir aradayken Trabzon’dan birilerinin görüşmek istediklerini duydum. Ben de gelip size ilettim’ dedim. Bir rakam konuşmadım. Hangi futbolculara böyle bir teklif geldiğini de bilmiyorum. Soyunma odasında konuşuldu ancak kim konuştu hatırlamıyorum” demişti. Yıldız’ın, noter tasdikli son ifadesinde ise, daha önce tam açmadığı konulara açıklık getirdiği ve teşvik priminin nereden, kim tarafından getirildiğini anlattığı öğrenildi.

HÜRRIYET


Umarim hersey yakinda su yüzüne cikar ve aklanirlarda bizde önümüzü görebiliriz.
Trabzonspor´un yaptiklari sadece adilik ve fesatliktan baska birsey degil.Resmen takimlarin kaderiyle oynamayi düsünülerek yapilan seyler bunlar.Yani Fenerbahce bir alt lige düsse Sivasspor´da belkide düsecekti böylelikle lig kupasinin hayaliyle bu kötülüklere kalkistilar.Bu kötülükler onlari bir gün bogacak ve bu kötülügün altinda kalacaklardir.
Ne olursa olsun olaylar en kisa zamanda bizim lehimize ceyran etsin ve bu olaylar kapanirken cezalilarda cezalarini ceksinler.Artik bu olaylarin disinda olmak ve bu olaylari duymak bile istemiyoruz.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Ortalık Karışacak!
Alt 29.06.2014, 14:45   #17
tekdoktiri
Tecrübeli Yiğido
 
tekdoktiri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 14.12.2009
Mesajlar: 644
Thanks: 0
94 Mesajına 125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 tekdoktiri FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ortalık Karışacak!

başkan hadi artık şu demsizler artık sussun yeter
tekdoktiri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
karışacak, ortalık


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git