Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı
Türk olması ligi tanıması hakemlerin haliyeti ruhlarını bilmesi kendisi için avantajları. Şimdiye kadar ki yaşadığı problemler, bir türlü kendisinden beklenenlere cevap verememesi ve bir türlü dikiş tutturamaması ise maalesef dezavantajları. Bunun için sevgili Batuhanın yapması gereken şudur. Sivas şehri için yüksek volume'lik bir futbol takımında sadece futbol düşünecek. Kendisine güvenenleri mahcup etmeyecek. Batuhan bitti diyenleri yerle bir edip onlara ''eyvah biz ne yaptık'' dedirtecek. Bizim geçen seneki kale önündeki bulduğumuz sayısız gol fırsatlarının yarısının yarısını kaleye dürtecek ve gol kralı olup kendini elit kategorisine tekrar servis edecek. Bunu yapması için çok ideal bir şehre ve futbol takımına geldi. Bunu Başkanımızda mutlaka idrak ettirmiş olmalı ki bizimle sözleşme imzaladı.
Şu ana kadar yaşadıkları taraftarımız tarafından da mutlaka uzaktan izlenmiş olmalı ki bir çok olumsuz yorumlar mevcuttur. Bu olumsuzlukları eminim ki 3-5 maç sonra yok edip eski günlerine döndürmek kendi ellerindedir. Futbolcunun tek mesleği top ile haşır neşir olmaksa oda bu mesleği layıkı ile yapmak zorundadır. Yoksa başka mesleğe yontulması bir insanın çok zordur.
Bize başarılar dilemek düşer, inanmak düşer. Tıpkı yıllardır inandığımız tüm futbolcu kardeşlerimiz gibi.
|
helal olsun abi aynen öyle insallah bizi yaniltir batuhan umariz patlar ve degeride artar

Bizim takimin oyununa ayak uydurabilir cünkü sivasspora gelen her futbolcu yildiz olup cikiyor Batuhan bunu iyi degerlendirirse cok iyi yerlere gelebilir.
Ama aksine eger kötü performans gösterirse bu sans birdaha gelmeyebilir kendisi icin.
Bekleyip görecegiz.