Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Chrisantus İmzayı Attı
Alt 23.07.2014, 01:15   #31
nightmare58
Tecrübeli Yiğido

nightmare58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

251 Mesajına 468 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 nightmare58 FAZLA SÖZE GEREK YOKnightmare58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Chrisantus İmzayı Attı

Genç olması en büyük avantaj. Faydalı olacak gibi gözüküyor. İnşallah olur.
nightmare58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda nightmare58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.07.2014, 03:01   #32
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 737 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

Şöyle bi kadro düşünüyorum yiğidolar

Ertuğrul- Cici - Da Costa Yalçın - Ziya - Holmen Kadir- Burhan Sammir Aatıf- A.Aras.

Arkası sağlam olduktan onra forvet vasat olsa da çok önemli değil Aras böyle bi kadro da çok iş yapar.

Yedek kulümiz de çok güçlü oluyor Adem Utaka Macauley Musa Serdar Batuhan bence çok iyi şeyler olu bu şekilde ah yabancı sayısı düşmücekti ki daha iyi olurdu alternatif kadrolarınızı görmek isterim.
Alt 23.07.2014, 04:02   #33
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 666 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

batuhan ve ahmet arasla forvet hattı zaten güçlenmişti,şimdi Chrisantus da gelince alternatif forvetlerimiz çoğaldı bu sezon gol sıkıntısı yaşıyacağımıza inanmıyorum,süratli oyuncu golleride karambolden şansdan değil bilinçli goller ,utakayla yanyana oynarsa valla kimse tutamaz sivassporu ,rengifo ve oldoni gibi olmayacaktır inşallah,
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.2014, 04:08   #34
Gangstayigido
Yiğido

59 Mesajına 90 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 582 Gangstayigido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ozledımeskıyı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Ertuğrul- Cici - Da Costa Yalçın - Ziya - Holmen Kadir- Burhan Sammir Aatıf- A.Aras.

Arkası sağlam olduktan onra forvet vasat olsa da çok önemli değil Aras böyle bi kadro da çok iş yapar.

Yedek kulümiz de çok güçlü oluyor Adem Utaka Macauley Musa Serdar Batuhan bence çok iyi şeyler olu bu şekilde ah yabancı sayısı düşmücekti ki daha iyi olurdu alternatif kadrolarınızı görmek isterim.
Sammir kim?? Ne zaman alındı bu futbolcu hiç böyle bir transfer duymadım, nerden çıktı bu oyuncu yoksa en Son transferimiz bumu??
Gangstayigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.2014, 04:17   #35
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
ozledımeskıyı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Evet Sammir kim acaba ?
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.2014, 19:42   #36
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 737 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

Sammiir gelmedi arkadaşlar Doğu beyin paylaştığı haberde ilgilenilen Brezilyalı orta saha olması kuvvetle muhtemel farkettiyseniz holmen ümit takası da olmuş varsayarak yazdım kadroyu haberlere göre oluşturabileceğimiz en iyi kadroyu yazmaya çalıştım.
Alt 23.07.2014, 23:00   #37
legant
Acemi Yiğido

legant - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 568 legant FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Eski futbolcumuz Michael Enaramo africanfutball.com sitesine yeni transferimiz Macauley Chrisantus'udeğerlendirmiş.
Macauley Chrisantus'un iyi bir transfer gerçekleştirdiğini Sivassporda başarılı olacağına inandığını söylemiş.
Sağda solda forumlardada okuduğum kadarıyla Sivas yeni Omar Nisseyi aldı şeklinde değerlendirmeler var. Başarılı olacağına inanıyorum. Ancak yönetim Ahmet Arası gönderme gafletinde bulunmamalı. Arasada ihtiyacımız olacaktır yıllardır Kupada ilerleeyememe sebebimiz olan yedek kadro yetersizliğinden ilkkez bu kadar uzaklastık yönetim kesinlikle göndermemeli
Alt 23.07.2014, 23:47   #38
umitfidan
Yiğido

90 Mesajına 143 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 463 umitfidan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
legant Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Eski futbolcumuz Michael Enaramo africanfutball.com sitesine yeni transferimiz Macauley Chrisantus'udeğerlendirmiş.
Macauley Chrisantus'un iyi bir transfer gerçekleştirdiğini Sivassporda başarılı olacağına inandığını söylemiş.
Sağda solda forumlardada okuduğum kadarıyla Sivas yeni Omar Nisseyi aldı şeklinde değerlendirmeler var. Başarılı olacağına inanıyorum. Ancak yönetim Ahmet Arası gönderme gafletinde bulunmamalı. Arasada ihtiyacımız olacaktır yıllardır Kupada ilerleeyememe sebebimiz olan yedek kadro yetersizliğinden ilkkez bu kadar uzaklastık yönetim kesinlikle göndermemeli
Ahmet'i kadroda tutmak kariyerinde onunu kesmek anlamına da gelebilir durumunu iyi değerlendirmek lazım, utaka - Batuhan ve bu genç forvetimizle birlikte 4 tane forvet olacak, kadroya giremezse formunu da kaybeder önünü kesmeyecek bir çözüm bulmalılar bence ya kadroda olacağını garanti etmeliler yada kiralamalılar ama ne olursa olsun Ahmet yetenekli ve formunu sürdürecek bir pozisyonda olmalı benim kanaatım.
umitfidan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.2014, 23:54   #39
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
umitfidan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ahmet'i kadroda tutmak kariyerinde onunu kesmek anlamına da gelebilir durumunu iyi değerlendirmek lazım, utaka - Batuhan ve bu genç forvetimizle birlikte 4 tane forvet olacak, kadroya giremezse formunu da kaybeder önünü kesmeyecek bir çözüm bulmalılar bence ya kadroda olacağını garanti etmeliler yada kiralamalılar ama ne olursa olsun Ahmet yetenekli ve formunu sürdürecek bir pozisyonda olmalı benim kanaatım.
Ben Ahmet Arasi Batuhana tercih ederim mesela.

Iki futbolcuyu karsilastirdigimizda :

- Ahmet Aras gecen sezon ptt 1 ligdeki performansi göz doldurdu.
Her macini izledim ve iyi forvet yasinin genc olmasi ve gol krali olmasida buyuk avantaj.

- Batuhan ise 23 yasinda olmasina ragmen kac kulüp degistirdi.
Gittigi hicbiryerde dikis tutturamadi.

Size soruyorum bu iki futbolculari karsilastirdiginizda ve ozelliklerinede baktigimizda hangisinin daha faydali olacagini dusunuyorsunuz hemserim ?

Saygilar..
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.2014, 23:55   #40
eurovision
Tecrübeli Yiğido

eurovision - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

130 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 483 eurovision FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivassporumuza hayırlı olsun faydalı olacağını düşünüyorum
eurovision isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
attı, chrisantus, İmzayı