Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transfer Dosyası
Alt 26.07.2014, 15:42   #261
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1103 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: Transfer Dosyası

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yalçın Ayhanla anlaşmada artık sona yaklaştık. Görüşmeler sona yaklaştı....
Yalcin Ayhan suan itibariyle Avrupa sitelerinde Sivasspor oyuncusu olarak görülüyor.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.07.2014, 15:43   #262
umitfidan
Yiğido

90 Mesajına 143 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 463 umitfidan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yönetim su an itibariyle yillik kombine biletlerini kale arkasi icin 50 TL,maraton icin ise 150 TL olarak tesbit etmistir.Yani maraton´a verilen bir yillik ücret karsiliginda, Istanbul takimlari bir mac karsiligi bu parayi aliyorlar,belki dahada fazla aliyorlardir.
Sivasspor ürünlerinden yeterli gelir elde edilemiyor.Varsa yoksa Digitürk gelirleri ve galibiyet pirimleri olarak federasyondan alinan para .Bu sartlarda kulüpler nasil ayakta kalabiliyor hayret edilecek birsey.
Hayirlisi ile stoperimizi ve kalecimizide transfer edersek transferi büyük bir ölcüde tamamlamis olacagiz.
Bu sezonda 5-6bin seyirciye oynarız sonra sanki her maç stat doluyormuş gibi bu takıma niye yıldız alınmıyor diye yaygara çıkarırlar.
umitfidan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda umitfidan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.07.2014, 15:46   #263
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

mustafa_kavak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.059 Mesajına 1.583 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 991 mustafa_kavak58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Yalcin Ayhan suan itibariyle Avrupa sitelerinde Sivasspor oyuncusu olarak görülüyor.
transfermarkt diyosaniz oraya pek inanmayin ertugrul taskiran yazmislardi sivassporda diye ama olmadi
Alt 26.07.2014, 15:49   #264
B.DUMANLI
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1103 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Alıntı:
mustafa_kavak58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dogu_Bey bu transfer kapandi demisti hayirdir ne oldu birden
Karar ver sence hangisi dogru söylüyor?.Adres58 agabeyinmi,yoksa Dogubey agabeyinmi?
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.07.2014, 15:52   #265
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1462 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Karar ver sence hangisi dogru söylüyor?.Adres58 agabeyinmi,yoksa Dogubey agabeyinmi?
Görüşmeler anlaşmak için yapılıyor. Sonunda ben anlaşmıyorum diyerek masadanda kalkılabilir. Bu olası bir durum ama Yalçın Ayhan kanımca Sivassporda oynamaya sıcak bakıyor. Bekliyorum bakalım ne olacak. Olumsuz raporunu aldığımızda yazar bilgi veririz arkadaşlara...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.07.2014, 15:56   #266
B.DUMANLI
Usta Yiğido

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Görüşmeler anlaşmak için yapılıyor. Sonunda ben anlaşmıyorum diyerek masadanda kalkılabilir. Bu olası bir durum ama Yalçın Ayhan kanımca Sivassporda oynamaya sıcak bakıyor. Bekliyorum bakalım ne olacak. Olumsuz raporunu aldığımızda yazar bilgi veririz arkadaşlara...
Mustafa-Kavak58 adli yigido arkadasimiz bu durumda ne yapmali?.
Ne tavsiye edersin.Kime inanacagini bilmiyor.Bu süreci sence nasil atlatmali?
Alt 26.07.2014, 16:09   #267
B.DUMANLI
Usta Yiğido

Alıntı:
mustafa_kavak58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
transfermarkt diyosaniz oraya pek inanmayin ertugrul taskiran yazmislardi sivassporda diye ama olmadi
O olay farkli o an icin Ertugrul´un isi bir imzaya kalmis kadardi.Fakat teknik direktörleri son anda vazgecti.Kamptan sonra karar verecegini bildirince bu is askiya alinmis oldu.
Umarim Sivasspor yönetimi bu kararin cikmasina kadar beklemez.
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.07.2014, 19:48   #268
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Birkere bende Vranjes'e sicak bakmiyorum ama sunu lütfen altini cizerek söylüyorun unutmayin.

Kümeye düsen takimdan oyuncu alinmaz diyorsunuz , halbuki Kayserispor'da forma giyen genc Okay Yokuslu kötü mü oyuncu.

Ertugrul Taskiran kalede istatiklere göre kötü olabilir ama Samsunspor ve Kayserispor onun sayesinde kümeye düsmedi.

Daha gecen sezon bile yazdiniz kümeye düsen takimdan futbolcu mu alinir , eger o futbolcu potansiyelli ve yetenekli vede R.Carlos gibi tercübeli Hocamiz varken Burhan Eser alinir , bu sene mesela Serdar Özkan alinir .

Musa Sinan Yilmazer kötü mü futbolcu? Eee 2 ligden futbolcu mu alinir demeniz mantiksiz.

Sonucta futbolcular oynamadan 1 ligde ve hic biryerde oynamaz , ama Sivasspor'da oynarlar cünkü o seviye o arkadaslik ortami vesaire vesaire.

Sezer Badur , Onur Tuncer , Konforry Sylla , Ilgar Gurbanov , Cwetkov hatta Devran Ayhan bile Sivasspor'da nasil basarili oldular arkadaslik ortami iyi di , Futbolcular istekliydi , Bülent Uygun hocamiz hedefliydi.

Futbol 'TAKIM oyunudur sunu lütfen unutmayalim.

10 Ribery , 10 Alex , 10 Robben olsa ne olur bu takimda.

Son olarak tabiki yüzde yüz haklisiniz Orta Saha'nin ön libero mevkiisine kaliteli yabanci lazim , ama elestiri yaparken önce düsünün bence.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Morten58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.07.2014, 20:36   #269
B.DUMANLI
Usta Yiğido

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Birkere bende Vranjes'e sicak bakmiyorum ama sunu lütfen altini cizerek söylüyorun unutmayin.

Kümeye düsen takimdan oyuncu alinmaz diyorsunuz , halbuki Kayserispor'da forma giyen genc Okay Yokuslu kötü mü oyuncu.

Ertugrul Taskiran kalede istatiklere göre kötü olabilir ama Samsunspor ve Kayserispor onun sayesinde kümeye düsmedi.

Daha gecen sezon bile yazdiniz kümeye düsen takimdan futbolcu mu alinir , eger o futbolcu potansiyelli ve yetenekli vede R.Carlos gibi tercübeli Hocamiz varken Burhan Eser alinir , bu sene mesela Serdar Özkan alinir .

Musa Sinan Yilmazer kötü mü futbolcu? Eee 2 ligden futbolcu mu alinir demeniz mantiksiz.

Sonucta futbolcular oynamadan 1 ligde ve hic biryerde oynamaz , ama Sivasspor'da oynarlar cünkü o seviye o arkadaslik ortami vesaire vesaire.

Sezer Badur , Onur Tuncer , Konforry Sylla , Ilgar Gurbanov , Cwetkov hatta Devran Ayhan bile Sivasspor'da nasil basarili oldular arkadaslik ortami iyi di , Futbolcular istekliydi , Bülent Uygun hocamiz hedefliydi.

Futbol 'TAKIM oyunudur sunu lütfen unutmayalim.

10 Ribery , 10 Alex , 10 Robben olsa ne olur bu takimda.

Son olarak tabiki yüzde yüz haklisiniz Orta Saha'nin ön libero mevkiisine kaliteli yabanci lazim , ama elestiri yaparken önce düsünün bence.
Bu yazidan anliyan varsa bir adim öne ciksin diyesim geliyor artik.Sen bu yazinda ne demek istiyorsun öz ve kisa bir sekilde anlasilacak bir TÜRKCE ile izah edebilirmisin.
Alt 26.07.2014, 20:58   #270
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Bu yazidan anliyan varsa bir adim öne ciksin diyesim geliyor artik.Sen bu yazinda ne demek istiyorsun öz ve kisa bir sekilde anlasilacak bir TÜRKCE ile izah edebilirmisin.
Sivasspor sevdamdan dolayi kisa yazmadim uzun sekilde anlattim. Ne var yasak mi?

Herkesi burada kücümsemen lazim degil.

Demek istedigim o ki : Sivasspor'umuz'un aldigi tüm oyuncular neredeyse cogu futbolcular takimimiza uyum sorunu yasamiyor, arkadaslik ortami üst seviyede.

Futbolcular 2 ligden veya 3 ligden alindi diye kötü oyuncu olacagi anlamina gelmez.

Kümeye düsmüs takimdan aldigimiz futbolcular Burhan ESER kötü mü futbolcu
?

Cicinho'ya yasli bir cok kisi yasli dedi , kötü mü futbolcu?

Ve son olarak bende Orta Saha'nin Ön Libero mevkiisinde eksiklik oldugunu düsünenlerdenim. Ve o yüzden kaliteli yabanci Ön Libero alinsin diyorum , lakin Sivasspor acayip kötü transfer yapmis gibi yorumlar yapanlarida anlamiyorum.

Son olarak Allah size zihin acikligi versin , ne varmis benim türkcemde, ben size neyaptim ? Iyiki sizin gibi Babam yok ozaman !
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
açıkladı, ayrılacağını, dosyası, günok, mert, olic, takımı, transfer, yeni, İvica