Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 04.12.2014, 20:15   #51
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 759 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
A.Turan Korkmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bugün maçta staddaydım. Sezonun ilk G.Antepspor maçında İbrahim Akın oyuna ikinci yarı girip maçı aleyhimize çevirmişti. Bu nedenle gözlerim ondaydı. Forvet arkasında kafasına göre takıldı. Kendisine fırsatlar aradı. Son dakikada da golün pasını verdi. Ona hiçbir tedbir almayan Carlos kendisine hoca dememelidir.
Süleyman Abay adaletli maç yönetir ama bir tek zaafı maç sonlarına doğru yenik durumdaki takım lehine birkaç kritik karar alır ve bundan dolayı, istatistiklerine de bakarsanız maçlarının çoğu beraberlikle biter. Sivasspor'un son dakika problemi de olunca iş bu hale döndü.
Dakika 80'de Antep bastırıp serbest vuruş bulunca Carlos'un Ahmet Şahbaz-Ümit değişikliği yanlıştı. Ümit oyuna ısınamadan arka arkaya iki gol yedik. Atıf kenardaydı. O girmeli ve topun bizde kalmasını sağlamalıydı.
Chrisantus oyundan çıkarken az kalsın yuhlanacaktı. Utakayla beraber kaygısız oyunlarıyla tribüne saç baş yoldurdular. Aldıkları parayı sorun ettikleri konuşuluyor.
Musa Sinan'ı kazanmamız bugünün tek artısı oldu galiba.
K.Erciyes maçını kaybetmemiz halinde Carlos'un takımda kalma ihtimali çok zayıflar. Yönetim artık arkasında duramaz. Zaten Carlos hedeflediklerine ulaştı bence, bundan sonra bu koşullarda burada daha fazla ne yapabilir? Sezon sonuna kadar bizi ligde tutacak bir hoca ile önümüzdeki hafta anlaşmak durumunda kalabiliriz.
Devre arasında da oyunculardan kim Sivas'ta kalmak ve kim gitmek istiyorsa açıkça konuşur ve gideceklerle yollar ayrılır.
Yemin ediyorum şu düşünceyle Sivas'ın başına sen geç bu takımı Carlos'tan daha iyi yönetirsin eline sağlık harfiyen Katılıyorum
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 04.12.2014, 20:17   #52
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 759 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ready Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
mesele sadece carlosda bitmiyor malzemecisinden saglık kuruluna yönetimine A dan z ye kulüpde köklü degişilikler yapmaklazım artık takım üzerinden nemalanan cebini dolduran insanlar degil o kulübe katkısı olan insanları görmek istiyoruz
Bir tane belge göster nemalanan kimler ne kadar kazanmışlar ne yemişler Allahtam kork gardaş hiç mi kul Hakkı'na inanmıyorsun
Alt 05.12.2014, 11:58   #53
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
karamik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir tane belge göster nemalanan kimler ne kadar kazanmışlar ne yemişler Allahtam kork gardaş hiç mi kul Hakkı'na inanmıyorsun
asıl kul hakkından korkması gereken ben degil bunca taraftarın ahını alan takımın bu hallere gelmesine neden olan insanlardır bir taraftar olarak ben hakkımı helal etmiyorum bu kötü gidişatta kimin katkısı varsa

Etiketler
değerlendirelim, maçı