08.12.2014, 22:23
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 674 
|
Cevap: Kim çıkıp özür dileyecek?
DEĞERLİ abim yazın için emeğine sağlık,özür dileyecek tek mercii yönetimdir,r.carlos aynı carlos,futbolcular aynı futbolcu,geçen sezon oynadığımız maçlar yenildiğimiz maçlarda dahil,herkesin methettiği futbolu oynuyorduk,sizde dahil çoğumuz r.carlosla mukavele uzatmamız gerektiğini söylüyorduk,geldiğimiz noktada şimdi kelle istiyorlar[uz] ,takımdan sadece domingo lopez ve aydın yok,yöneticimiz 1 gitti 8 geldi diyorda gelen 8 taneden hiçbiri takıma fayda sağlıyamadı,bi batuhan maç kazandırdı,sezon başı transfer yapılanmasının yanlış olması ,sol açık alınmaması ,sezona adam, sol açığımız olmasada biz zirveye oynarız diyenler, bu takım taraftarından özür dilemelidir,bugün birçok kişininin eleştirdiği ,gelmemesi için kampanya başlattığı aydın olsaydı abartısız enaz 2 3 maçı kazandırırdı,buna sezon başından beri galip geleceğimiz maçlarda,egoistlik yüzünden kaybettiğimiz çok maçlarıda saymalıyız,şöyle düşünün egoistlik olmasa 2 maç kazansak,1 maçıda sol açığımızın sayesinde kazansak, bugün 19 puanımız olurdu,milyonlarca € harcıyan trabzonun kaçpuanı varki,neticede özür dilemesi gerekenler ,hangi akla hizmet domingos lopezi yollayan,hadi aydını tutamadın,yerine enaz okadar oynıyan sol açık almıyan,sivassporun sistemine uymayan ,bu ligde oynaması bile lüx olan forvetleri alanlar özür diliyecek,sivas emekli şehri diye futbol takımıda emekli oyunculardan kurulacak diye bişeymi var?,enson suçlu seyirci ve gurbetteki taraftarlardır,sezon başından beri hep olumlu düşündüm ,aha buhafta düzelecez ,aha gelecek hafta şansımız kırılır diye umut ettim ,geldiğimiz noktada artık 2 li averajları ,1 puanları hesaba katacak duruma geldik,umarım ilk yarı bitimine kadar ,puanımızı 17 -20 yaparız ozaman 2.yarı 2 3 kaliteli takviyeyle işimiz dahada kolay olur tersini düşünmek bile istemiyorum
|
|
|