Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 09.12.2014, 07:18   #61
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Futbol matematiktir...
Biz, Erciyesspor anti futbol oynuyor diyoruz, onlar buna haddini bilerek oynamak, puan için oynamak diyorlar. Futbolda namus, erkek gibi oynamak, kendini falan gibi yere atmak gibi soyut şeyler bir anlam ifade etmiyor. Rakama, istatistiğe bakılıyor. Rizespor, Eskişehirspor ve diğerleri... Dikkat edin hepsi bize aynı kapalı oyunu oynadılar. Ya yendiler ya berabere kaldılar. Sivasspor'a karşı açık, kora kor oynamak için ya savunmana çok güveneceksin ya hücumuna güvenip yediğimden fazlasını atarım diyeceksin. Sivas'a gelen aynı şeyi yapıyor ve yapacak. Senin görevin bu kiliti açacak önlemleri almak, suçlamak değil.
Carlos hala geçen yılın futbolunu oynatmak istiyor.
Ama geçen yıl bu kadar tatil yaptırmıyordu.
Geçen yıl Dominguez vardı.
Geçen yıl formda bir Aydın ve formda bir takım vardı.
Geçen yılın futbolunu bu yıl da oynayacak idiysen transferde iyi telafiler yapacak, daha da güçlenecektin.
Futbol matematiktir ...
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.12.2014, 08:32   #62
aozdemir
Tecrübeli Yiğido

aozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

270 Mesajına 449 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 aozdemir Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Futbol Arenası sunucusu Göktuğ Sevinçli: sivasspor geçen yıl 55 gol yemiş. buna rağmen kaleyi Ertuğrulla takviye etmiş. bunu aklım almıyor, dedi.
Alt 09.12.2014, 08:40   #63
onur0634
Tecrübeli Yiğido

239 Mesajına 381 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 587 onur0634 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
karamik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Carlos Allahın kitabın isa mesihin varsa istifa et kardeşim bitirdin takımı ne disiplin var ne kondisyon var ne yardımlaşma var ilk yarı biterken bizim futbolcular soluklarını bir tarafından alıyorlardı ölmüşlerdi zaten daha önce 60 dakika kondisyon diyordum bu 45 'e inmiş ya Kadir Bekmezci kırmızı kart görmeden maçı tamamlaması mucizeydi carlos oyundan almadı.Utaka zaten futbolculukla alakası yok zaten rakip takımdan cenk Ahmet diyor ki maçtan önce topla sivasın oynayacagını biliyorduk diyor ya topla oynama yüzdeleri yanıltmasın sizleri rakip taktik olarak izin veriyor.Ulan zaten 10 kişi kalmışız takımda ileri topu götüren tek adam zaten aatif var iyi oynar kötü oynar ama adam yıldız kardeşim sen onu alıpta takımı batuhanı alarak 9 kişi oynatıyorsun.Bugun artık carlos ile bitirmezsen yönetim kafanı duvara çok vurursun daha yenecek maçımız kalmadı.
Atıfı çıkarıyorsan oyuna aldığın oyuncu batuhan olmamalı bu değişikliği amatör hocalar bile yapmaz eğer atıfı çıkarıyorsan ahmet arası alırsın kontra ataktan gol bulmak istiyorsan skoru korumak istiyorsanda hakan arslan ahmet şahbaz tarzı oyuncu alırsın orta sahaya ve ya defansa...
onur0634 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı onur0634'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.12.2014, 08:49   #64
onur0634
Tecrübeli Yiğido

Ümit Kurt allahını seversen düş takımın yakasından...Geldiğin günden itibaren takımın kabusu oldun...Senin hataların sakarlığın yüzünden düştüğümüz durumlara bak...
Bu Konuda onur0634'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.12.2014, 08:53   #65
onur0634
Tecrübeli Yiğido

Sayın carlos sana olan sempati ve hayranlık duyuyorum duruşun kişiliğin on senden çok yönetimin suçu var bununda bilincindeyiz ama artık bu psikoloji ve bitmişlik sendromuyla takıma faydalı olacağını düşünmüyorum...Eğer bir takımın ve şehrin kaderiyle oynamam istemiyorsan istifa etmeni istiyorum bi taraftar olarak...Belki gelecek hocada bu katıma bişeyler veremeyebilir ancak yeni bi kan değişikliği yeni bi umut...
Alt 09.12.2014, 09:00   #66
onur0634
Tecrübeli Yiğido

Sayın Carlos sana karşı hayranlık ve sempati duyuyorum duruşun ve kişiliğin on numara...Senden çok yönetimin suçu ve hatası var bununda bilincindeyiz,ama bu psikolojiyle bu mental yorgunlukla takıma faydalı olacağını düşünmüyorum...Eğer bir takımın ve şehrin kaderiyle oynamak istemiyorsan herhal istifa etmelisin...Gelecek hoca bu takım üzerinde ne kadar etkili olabilir oda düşündürücü fakat yeni bi kan değişikliği yeni bi umut...
Alt 09.12.2014, 10:04   #67
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

***Bu mac da takım elinde geleni yaptı,ayrıca burhanı tebrik ediyorum cok iyi mücadele etti.Hala eksikler var takım sahipsiz bazı oyuncular takıma ihanet ediyor utaka ve şeşo gibi bunlara yol vermek lazım. Tabiki yönetim ve ortada hoca olmayınca bunlar doğal bide takım tam toparlanıyor bu i... hakemler cıkıyor sahneye TTF ş...... bu çoban hakemleri neden hep bizim maclara yönlendiriyor.YÖNETİM ARTIK UYAN.
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda savaş2'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.12.2014, 10:18   #68
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 867 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

önceden de söyledim şimdide söylüyorum. başarısızlığın tek nedeni bedavacılıkla işi götürmeye çalışan yönetimdir. mendoza gibi bir yardımcı antrenörü gönderdin futbolcunun performansı düştü. kondisyonu bitti. futbolcu maçı tamamlayamıyor yerine Trabzonlu orhanı alıyorsun yapmayın be siz elbirliği ettiniz sivası bitiriyorsunuz artık sivasa zarar veriyorsunuz. o koşan mücadele eden takım nerde. artık futbolcularda panik oldu. sen o adamı göndermeyecektin ki Carlos giderse o adamla devam edesin. bu bedavacı kafayı bırakın kardeşim. sivasın Sivaslının canını yakmayın
Alt 09.12.2014, 16:17   #69
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 887 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
onur0634 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Atıfı çıkarıyorsan oyuna aldığın oyuncu batuhan olmamalı bu değişikliği amatör hocalar bile yapmaz eğer atıfı çıkarıyorsan ahmet arası alırsın kontra ataktan gol bulmak istiyorsan skoru korumak istiyorsanda hakan arslan ahmet şahbaz tarzı oyuncu alırsın orta sahaya ve ya defansa...
atif değişikliğini ben anlayamadım zaten. atif çıktı, biz erciyes kalesine gidemez olduk.
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.12.2014, 17:00   #70
rezi
Yiğido

141 Mesajına 258 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 615 rezi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Çok şey söylemek ve yazmak istiyorum ama öyle veya böyle arkadaşlar her şeyi söylemişlerben sonuç bölümünü yazayım.Carlos gider ve yerine geçen seneki yardımcısı Domingos getirilmeli.Görülen o ki Carlos'un arkasında bu adam olmazsa hiç bir şeymiş.Kondisyon,teknik,taktik takım için gerekli olanlar adamla beraber gitti.Domingos gelir sıkıntı biter.
rezi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı