Alıntı:
sefilix Nickli Üyeden Alıntı
hangi banka verecekmiş aktif bank mı yine? ya hu bu uygulama insan haklarına aykırı aha yine yazıyorum. kimse pardon biraz düşünebilen insan elektronik bilete karşı değil. bu işlemden bir yandaşa pay çıkartılmasına karşı. ya hu spor bakanlığı bir karat çıkartsın. eskiden sporcu kimlik kartı vardı. bunun gibi taraftar kartı çıkartsın. vatandaş bunu alsın. isteğimiz bu işlemi bir banka vasıtası ile yapmayın. ya da tüm biletlerde kimlik numarası uygulaması olsun yani elle keseceğine yazıcıdan kimlik numarası ile çıkartsın. bu kadar basit. benim sırtımdan şu banka ya da bu kurum para kazanmasın arkadaşım. mal kulüplerin tff nin ama neden bunların sırtından tek şubeli bankaya müşteri ve trilyonlar aktarılıyor sorduğumuz soracağımız bu. ha burada hemen hoplayıp siyaset yapmayın falan demeyin. siyasiler gırtlaklarına kadar bu işin içinde. futbol bu kadar kalitesiz hale geldiyse bunların beceriksiliğinden geldi zaten. sebepte malın fiyatını düşürüp yandaşa mandaşa kulüpleri peşkeş çekmek heralde. para var şöhret var. gaza gelen taraftar var.
|
Hocam dediklerine aynen katılıyorum. İnan seninle aynı düşünüyorum.
Ama SİVASSPOR sevgim tüm inanışlarımın üstündedir ! Öyle de kalacaktır.
O yüzden ilk Sivasspor Passolig kartı alanlardanım.