Alıntı:
DoomsDay58 Nickli Üyeden Alıntı
Abi teknik direktörün işi transfer yapmak değil zaten, oyuncu izleyen bir transfer komitesi olması lazım mesela Rıza hocanın kendi ekibinden izleyenler oluyordu o bile işe yaramıştı ama taşıma suyla da bir yere kadar. Bu kulübe oyuncu izleyecek, teknik heyete sunacak profesyonel kişiler lazım ancak bu şekilde gereksiz transferler minimize edilebilir ve gereksiz oyuncu masrafları azaltılabilir. Ne yazık ki o seviyelere ulaşmış bir kulüp olamadık henüz. Hala bonservissiz oyuncu kovalıyoruz sonra da 1-2 sezon yedek kulübesinde oturtup yada kiraya verip elimizden çıkarıyoruz. Şurada 10 yıldır takım yönetiyorlar artık şu işleri bir iki seviye daha yukarı taşıyalım kimse demiyor mu ben bunu anlamıyorum, yada bu işler çok zor da bana mı basit geliyor bilmiyorum. Çözemedim ben bu işi..
|
Canim listeyi teknik heyet,transfer komitesine bildirir ücretde anlasilirsa olur,anlasamazlarsa transfer gerceklesmez.Ama oyuncu tecihleri teknik kadronun isidir.Bunun aksi olursa bizim suanda yasadigimiz SIKINTILI dönem baslar...