Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Passolig al vatandaş!
Alt 01.01.2015, 11:34   #211
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 903 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Passolig al vatandaş!

Alıntı:
stain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
1)Galatasaray
130.684
2)Beşiktaş
113.115
3)Fenerbahçe
67.727
4)Torku Konyaspor
58.542
5)Trabzonspor
42.391
6)Bursaspor
29.394
7)Balıkesirspor
20.834
8)Mersin İdmanyurdu
14.982
9)Adana Demirspor
14.238
10)Eskişehirspor
12.301
11)Çaykur Rizespor
8.694
12)Kardemir Karabükspor
8.646
13)Samsunspor
8.527
14)Sivasspor
8.424
15)SAİ Kayseri Erciyesspor
8.084
16)İstanbul Başakşehir FK
7.942
17)Gaziantepspor
7.799

taraftarımızı alkışlıyorum takıma en çok destek olacakları zaman ortada yoklar bravo böyle devam

konya ya bakın balıkesire bakın 80.000 nufuslu rize ye bakın ...

sonrada çıkın mangalda kül bırakmayın

üzerimizdeki takımlara bir bakın: samsun, adana demir gibi ptt takımları. ve karabük, rize gibi üçte birimiz büyüklükteki şehirlerin takımları. balıkesir gibi ligden düşmesi en muhtemel bir takım.

karabük maçı lige tutunabilmek adına en kritik maçımız iken, tribünde en az on bin kişinin takıma destek olması gerekirken satılan passo lig adedine bakar mısınız? bu 8 binin yaklaşık 3 bini sivas dışıdır. sivas'ta sadece 5 bin adet satılmış demek ki. bunların da yarısının o gün işi(!) olsa yine takımı tribünde maksimum 3 bin kişi destekleyecek demektir. sonra gelip burada yönetim şöyle yönetim böyle diye zırlayan bir sürü garip tipler görürsünüz.

ulan hiç maça gitmeyecek olsan bile al bir passolig, hiç olmazsa kulübe 7,5 tl katkın olur. sivas'ın ağırlığı olur şu adetlerde, rakamlarda...
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sebasteia'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.01.2015, 12:36   #212
Ahmet Ateş
Acemi Yiğido

101 Mesajına 213 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 626 Ahmet Ateş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Değerli Arkadaşlar

Şu anda Anayasa Mahkemesinde olan pssolig uygulamasını, iktidarın oyuncağı TFF, iktidarın yalakası A Tv ve yavruları ve ne hikmetse bizden de bazı taraftarlar destekliyor. Daha öncede söyledim. elektronik bilete evet, passolige hayır! Passolig bir peşkeştir ve Anayasa Mahkemesi bu peşkeşi bozacaktır.
Ahmet Ateş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ahmet Ateş'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.01.2015, 12:59   #213
HALİFE 58
Yeni Yiğido

8 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HALİFE 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

geçin bu taraftar gelmiyo hikayelerini konyaya taraftar geliyoda ne oluyo her maç 5 yiyo 30 bin kişilik taraftarın önünde 5 yiyolar bu passolig seneye büyük ihtimal olmayacak o yüzden almaya hiç gerek yok gelecek sene yeni stadımızda gümbür gümbür doldururuz tribünleri önemli olan takımın iyi olması 5000 kişi yeter bi galibiyet icin
HALİFE 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda HALİFE 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.01.2015, 13:07   #214
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 903 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

sisteme muhalefet, hak hukuk, gak gukuk bahaneleri ile bazı riyakarların maça gitmeyerek bahane ürettiklerine tanık oluyoruz.

bir paket sigaraya 7-8 lira veren adam, aktifbank'a 7,5 tl verdiği için ortalığı ayağa kaldırıyor. yine mücadeleni ver, yapma demiyorum ama alırsın kartını hem hukuki mücadeleni verirsin, hem de takımına destek verirsin.

mahkeme iptal ederse, gider 7,5 tl'ni geri alırsın. bu kadar basit.

iki yüzlülük yapanları görüyoruz. burada bu iki yüzlülerin isimlerini listeledim. hem takıma destek olmayan ama diğer forum başlıklarında yönetim, teknik heyet ve futbolcu beğenmeyen iki yüzlülerin yüzüne çarpacağım bu yazdıklarını.

iki hafta evvel mecnun başkan "yönetim istifa" tezahüratı atanların yanına gittiğinde ne diyordu: "siz bu takımı terkettiniz ama biz terketmedik". vurucu cümle budur. buradan asıp kesen riyakarlar, tribünler bomboş, siz bu takımı terk ettiniz ama edepsizce eleştirdiğiniz yönetim her maç orada!!!
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.01.2015, 14:01   #215
tfd5858
Yiğido

tfd5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 476 tfd5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sisteme muhalefet, hak hukuk, gak gukuk bahaneleri ile bazı riyakarların maça gitmeyerek bahane ürettiklerine tanık oluyoruz.

bir paket sigaraya 7-8 lira veren adam, aktifbank'a 7,5 tl verdiği için ortalığı ayağa kaldırıyor. yine mücadeleni ver, yapma demiyorum ama alırsın kartını hem hukuki mücadeleni verirsin, hem de takımına destek verirsin.

mahkeme iptal ederse, gider 7,5 tl'ni geri alırsın. bu kadar basit.

iki yüzlülük yapanları görüyoruz. burada bu iki yüzlülerin isimlerini listeledim. hem takıma destek olmayan ama diğer forum başlıklarında yönetim, teknik heyet ve futbolcu beğenmeyen iki yüzlülerin yüzüne çarpacağım bu yazdıklarını.

iki hafta evvel mecnun başkan "yönetim istifa" tezahüratı atanların yanına gittiğinde ne diyordu: "siz bu takımı terkettiniz ama biz terketmedik". vurucu cümle budur. buradan asıp kesen riyakarlar, tribünler bomboş, siz bu takımı terk ettiniz ama edepsizce eleştirdiğiniz yönetim her maç orada!!!
Aynen kardeşim mahkeme iptal ederse gider alırlar pasolige verdikleri paraları yazdıkları yazıyı bence kendileri bile düşünerek yazmıyor. hangi takım taraftarı maça gelmeyin der bunlar 4 eylül stadının maratonun d bloku kale arkası gar'ın a bloku çünkü çok rahattılar Sanki bunlar maçlara gelmese sivasspor bunları çok arayacak her yazılarında olayı siyasete çekmeler 15 tl verdiği pasolig kartından 7.05 tl kulübe gittiğini bilmeyen adamlar konuşuyor
tfd5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda tfd5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.01.2015, 20:59   #216
anadolu5858
Yiğido

103 Mesajına 197 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 611 anadolu5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bahane üretmeyi bırakında alın artık şu passolig kartlarınızı takımın hem maddi hem manevi desteğe ihtiyacı var..
anadolu5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.01.2015, 23:10   #217
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Gelenlerde Mustafa Ateş söz etti Diyor ki bazı büyük marketler örneğim sivasspor resmi sponsoru olan firma alışveriş limitine göre passolig almak için hediye çeki verse çoluk çocuk yaşlı demeden birçok kişi Boşa yanmasın der alırlar Çekler'e organizasyon yapılmadan bu iş çözülmez.
Alt 02.01.2015, 11:27   #218
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

kulube 1 kuruşluk katkıları olmaz gelir stada küfür ederler kulübün ceza almasına neden olurlar katkıları olmadıgı gibi birde zararları olur sonra kalkıp yönetim istifa derler pasolig ama yanlış ama dogru yanlış tarafları da var dogru tarafları da vardır ama tek dogru tarafı tartışılmaz ki 4 Eylül stadyumuna artık beleş girme kapısı kapandı pasoligi eleştirenlerin bazıları paso ligi stada beleş giremedigi için eleştiriyor el altından satılan bilet bazı grupların rant sagladıgı haksız kazanç sagladıgı o dönem bitmiştir stada paso ligin varsa girersin yoksa gider kayfede maçı seyredersin
Alt 02.01.2015, 12:25   #219
burhann58
Acemi Yiğido

48 Mesajına 86 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 440 burhann58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kulube 1 kuruşluk katkıları olmaz gelir stada küfür ederler kulübün ceza almasına neden olurlar katkıları olmadıgı gibi birde zararları olur sonra kalkıp yönetim istifa derler pasolig ama yanlış ama dogru yanlış tarafları da var dogru tarafları da vardır ama tek dogru tarafı tartışılmaz ki 4 Eylül stadyumuna artık beleş girme kapısı kapandı pasoligi eleştirenlerin bazıları paso ligi stada beleş giremedigi için eleştiriyor el altından satılan bilet bazı grupların rant sagladıgı haksız kazanç sagladıgı o dönem bitmiştir stada paso ligin varsa girersin yoksa gider kayfede maçı seyredersin

İYİDE ABİ BU PASSOLİGLE GİREMEYENLERDE OLMUS MAHKEMELİK OLANLARDA NASIL OLCAK ŞİMDİ
burhann58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.01.2015, 20:39   #220
anadolu5858
Yiğido

103 Mesajına 197 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 611 anadolu5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Passolig sayısında biraz kıpırdanma olmuş.ikinci devre başarıyla ve 3 ist takımı yalakalarıyla sayı artacaktır.yeni sezonda yeni stadla birlikte patlama olacaktır 27000 stada yaklaşık 40000 passolig gerekecek.herkes etrafını teşvik etmeli 1 kişi 1 kişiyi ikna etse şimdilik iyi bir sayı yakalarız.
anadolu5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda anadolu5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
atsin, bİrİsİ, passolig, passolİg, vatandaş, yeterartik, İŞİne