Cevap: Passolig al vatandaş!
Bu pasolig uygulamasına bende ön yargılı yaklaşıyordum. gerek çevredeki eleştiriler olsun gerek bu uygulamanın boykotla kaldırılacagı söylentileri olsunn bende uzun süre almadım ancak baktım ki takım sahipsiz kaldı ibb maçından önce passolig imi aldım.
Keşke önceden alsaydım diyorum. sadece 7.5 lira bankaya para verdim ama bunun yanısıra gidip te bilet için sıra kuyrugu bile beklemiyorum internetten kartıma para yükleyip koltuğuma kadar seçiyorum.
Daha sonra öğrendimki bu muhalefet eden arkadaşların çogunluğunu (yapmayanlar üzerine alınıp laf söylemesin lütfen ) tabiri caizse beleşciymiş. bazı firmalar bilet alarak çalışanlarına vs dagıtarak bunlar ücretsiz giriyomuş maçlara bazılarıda malumunuz bir biletle iki kişi vs giriyordu, ancak bu uygulama ile para kendi ceplerinden çıkınca bu büyük! ve takımını en çok düşünen taraftarlarımız! tepkilerini ortaya koymuş ve passoligi boykotla bizim gibi daha öncedende kendi parasını vererek maça giden taraftarların aklını çelmişdir.
Artık mazeretleri bırakalım takımına destek olmak isteyen pasoligini alıp ikinci yarıda takımına destek olsun.