Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Passolig al vatandaş!
Alt 08.01.2015, 12:15   #23
eXi
Yiğido

124 Mesajına 236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 eXi isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Passolig al vatandaş!

Bu pasolig uygulamasına bende ön yargılı yaklaşıyordum. gerek çevredeki eleştiriler olsun gerek bu uygulamanın boykotla kaldırılacagı söylentileri olsunn bende uzun süre almadım ancak baktım ki takım sahipsiz kaldı ibb maçından önce passolig imi aldım.

Keşke önceden alsaydım diyorum. sadece 7.5 lira bankaya para verdim ama bunun yanısıra gidip te bilet için sıra kuyrugu bile beklemiyorum internetten kartıma para yükleyip koltuğuma kadar seçiyorum.

Daha sonra öğrendimki bu muhalefet eden arkadaşların çogunluğunu (yapmayanlar üzerine alınıp laf söylemesin lütfen ) tabiri caizse beleşciymiş. bazı firmalar bilet alarak çalışanlarına vs dagıtarak bunlar ücretsiz giriyomuş maçlara bazılarıda malumunuz bir biletle iki kişi vs giriyordu, ancak bu uygulama ile para kendi ceplerinden çıkınca bu büyük! ve takımını en çok düşünen taraftarlarımız! tepkilerini ortaya koymuş ve passoligi boykotla bizim gibi daha öncedende kendi parasını vererek maça giden taraftarların aklını çelmişdir.

Artık mazeretleri bırakalım takımına destek olmak isteyen pasoligini alıp ikinci yarıda takımına destek olsun.

Etiketler
atsin, bİrİsİ, passolig, passolİg, vatandaş, yeterartik, İŞİne