Cevap: Formayı hakedene vereceğim
Sergen geldiğinde yeni bir takıma gelen her zeki hocanın yaptığı gibi dip yapmış futbolcuları motive ederek birkaç maç rüzgarı arkasına aldı. Ama şimdi TS gibi sert bir kayaya çarptık ve rüzgar kesildi. Sergen'in hocalığını görme vaktidir artık. Aslında bu anlamda G.Antepspor maçları biçilmiş kaftandır da. Çünkü, hoca orada çalışmış olmakla rakibi iyi tanıyor. İbrahim Akın'dan da son haberleri alırlar. Ben şahsen her iki maçtan da puanlar bekliyorum. Yenilgi hoca ve teknik heyet hakkında erken uyarı olur.
Bir kere Carlos dönemindeki gibi arkayı sağlama almadan çıkmayı bırakalım. Ne güzeldi Kadir son adam oynuyor, hem bu sayede önde bir kişi fazla oluyor hem de kaptan rahatça dağa taşa vurabiliyordu. Niye bundan vazgeçtik anlamadım.
Kupa maçında rotasyonu da düşünürsek Ertuğrul,Fatih,İbrahim Öztürk,İbrahim Toraman,Cicinho,Kadir,Adem(Meh di),İbrahim Akın,Musa Sinan, Utaka ( Chrisantus), Eneramo gibi bir kadro bekliyorum. Kupa maçı yeni transferleri ve yeterince oynama fırsatı bulamayanları görmemiz için altın bir fırsat. Asıl hedef ligde kalmak olduğundan kaybedecek birşey de yok bence.
|