İbrahim Akın sürekli ilk 11'de oynar muhtemelen artık. Gerçekten iyi iş çıkardık Akın'ı alarak.
İbrahim Öztürk güven verdi, Ümit ya da Da Costa olmadığında gönül rahatlığı ile oynar, ya da arada birisi dinlendirilirse yine rahat oynar.
Aydın sakatlık ve uzun süre oynamama sıkıntıları yaşar, toplaması uzun sürer diyodum, adam oyuna girdi, sanki geçen sene 20. haftadan devam edermiş gibi oynadı. Valla takdir etmek lazım, kolay değil. Yalnız şunu da unutmayalım ki bu kondisyonu belki 90 dakikaya yayamayabilir. Ama yine de Aydın "Bizim Aydın" olduğunu gösterdi.
Toraman dün pek iyi değildi, verdiği gol pasını isteyerek mi verdi bilmiyorum, biraz şans işi gibiydi. Çok kayıp yaptı.
Eneramo, fazla kilolarından (yaklaşık 45 kg.

) kurtulmalı. Attığı golde vuruşu güzeldi, top da sakladı ama başka bişey pek yok. O taklaları da nasıl attı yüce Mevla'nın bir mucizesi resmen.
A.Dereli, Fatih, Musa Sinan gibi yedek oyuncularımız da dün sırıtmadılar. Fatih önceki maçlara göre çok daha defansif oynadı, Sergen Hoca ayar çekmiş olabilir. Önceden ofansa daha çok çıkıyordu. Musa Sinan'da da gelişmeler var gibi, şimşek gibi koşuyor ama sonra yıldırım gibi düşüyor (bildiğiniz yere kapaklanıyor). Bitiriciliği artsa alternatif olur kadroda.
Neyse, uzun bir aranın ardından "alternatifli" diyebilecek kadromuz ve "hamle oyuncusu" diyebilecek oyuncularımız oldu. İnşallah ligde durumu toplarız diye düşünüyorum.
Bu arada not: Sarı formanın üzerindeki lanet kırıldı.