Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
Fikirler moral bozsada nihayetinde fikirdir...Karşıt görüş ve eleştiri olmayan yerde dikta görüşler hakim olur ve böyle bir durumun sonuçları örnekleriyle hep negatif olmuştur..Bu yüzden fikirlerin çatışması konuşulması tartışılması taraftarı olmuşumdur..Medeni kavramının içinde bu olgu her daim yerini muhafaza etmiştir...Bu konu hakkında yılı geçmiştir burada bir çok başlıkta bir çok yorumda bulunduk..Moral bozanların içerisinde sanırım bende olduğum için sizin yorumunuza cevap yazma gereği duydum sakın beni yanlış anlamayınız..Siz olaya tek bir pencereden bakıyorsunuz Stadın dolmadığını buna karşı yüksek kapasiteli bir stadın istenmesinin tepkisini veriyorsunuz...İnanın o stadın dolmadığını buradaki her kardeşimde sizin gibi biliyor O stadın dolmasınınıda herkez istiyor buna şüphe yok..Fakat şahsım adına konuşuyorum ben Sivasspora Sivas kentine yüksek kapasiteli bir stadı dolması için değil ileride olası organizasyonlarda Türkiyenin ev sahipliğinde Sivas kentininde rol almasını Sivas kentinin reklemının yapılmasını istediğim için bu fikrin peşinden koştum .Ve emin olunuz bir çok kardeşimde bu yüzden istemiştir..Ve şunu söylemek istiyorum Sivasspor futbol takımının ve Sivas kentinin iyiliğini başarısını istemek için emin olunuz Sivaslı olmaya gerek yok ...Saygılar
|
Biz bazı şeyleri aylardır yıllardır anlatamadık. İdealist yaklaştık, gerçekçi olduk ama bir türlü doğruyu anlamak istemeyen arkadaşlarımıza maalesef laf anlatamadık. Bizim isyanımız yada serzenişimiz stadyumun dolmasına değildi. evvela proje aşamasında verilen sözlere idi... aha 40 bin di, aha 30 bindi diye atıp tutan ekabirler, üstüne üstlük Sivası satsan o kadar edermi diyerek hakir gören burnu havada siyasetçiler ile dehlene dehlene resmen kazık yiyerek uyutulduk. Maksadımız Siyaset yapmak değil, doğrusunu söylemek gerekirsede sevmem siyaseti. ama maalesef kandırıldık. Tamam dedik sesimizi çıkarmadık baari şunun kapasitesini o kadar uyutulmamıza rağmen 30 bin yapalım kriterlerin (uluslararası müsabaka için) üzerine çıkalım da vilayetimize olası bir turnuvalarda bundan 5 yıl 10 yıl sonra maç verilsin bu vesile ile 2 tanede 5 yıldızlı otel yapılır, vilayetimize bu sebeple yerli yabancı turist gelir, veya sıcak para girer dedik. Lafazan çok bilmiş cahil cühela kesim ise ne dedi. La gardaşım siz daha maçlara gelmiyorsunuz 10 bin kişilik stadı dolduramıyorsunuz 25 bin neyinize yetmiyor. Bu lafları yedik durduk. Bizde biliyorduk bu kapasitenin nadir yada hiç dolmayacağını. Ama maalesef şimdi o stad sadece bizim, yiğidoların simgesi olarak kalacak. Sadece biz oynayacağız. İlerde başka iller turnuvalara sahne alırken biz izleyeceğiz.
Hayırlısı olsun diyelim zaten başka diyecekde bir şey kalmadı bu saatten sonra...