Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı
DEGERLİ rallim abim benim siyasetim önce türkiye sonrada sivasın menfaaitidir,konu dışında hiçbirşey yok ,yalan yada yanlış, iftira olan hiçbirşeyde yok,gerçekler maalesef hep acıdır,konu neyse ,yazılanlar konuyla alakalıolan işlerdir,bu maçların birileri yayın hakkını alıyorsa ,maç yorumları tek taraflı ve sivasa düşmanca yorumlanıyorsa ,bunlara birileri o gücü ve yetkiyi veriyorsa ,o gücede maalesef bu şehirde önemli destek veriyorsa ,sivriltiğimiz kazık bize batıyorsa ,arada hatırlatmak istedim,tersini düşünün ,malum kanalın yorumcuları sivaslı olsun ve ts aleyhinde yorumlar yapsın ,inan trabzonda atv adına ne bir canlı yayın aracı ne bir muhabir nede kamera gezdirmezler,fotomaç diye ,sabah ,takvimdiye gazete satılmazdı buna inanın 40 yılım bunların içinde geçti ne olduklarını burdaki herkesden çok iyibilirim, SİVASA pek gelemiyorum 3 5 Yılda kısmet olursa ancak gidiyorum ,sizle çay içmeyi bende isterdim ,sizin yolunuz istanbula düşerse seve seve misafir ederim  
|
Patronu Ahmet ÇALIK olan Turkuvaz Medya Grubuna; ATV, a Haber ve a Spor TV'ler ile Sabah, Takvim, Yeni Asır, Pas ve FotoMaç gibi gazeteler aynı gruba aittir. Dolayısıyla neşriyatlarına bu grubun yayın politikasını izlemekle görevlendirilmişlerdir. Radyo Turkuvaz ve Radyo Romantik de aynı grubundur.
Yiğidoya düşen görev ise; bu gruba ait, hiçbir görsel, yazılı yayınlarını takip etmeyerek tepkisini ortaya koymaktır.
Davetiniz için de, nasip diyelim ve teşekkür ederim. Ama Sivas'a geldiğinizde görüşürüz inşaallah.