Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 16.04.2015, 20:14   #11
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Mac uzatmaya gidince bir yönden üzüldüm ama bir yönden sevindim.

Üzüldüm , cünkü maci zora soktuk. Sevindim cünkü uzun aradan sonra tekrar Sivasspor'umun macini izleyebildim ve ayrica daha cok goller izleyebildik , Penaltilardan sonra.

Penaltiyi neden ilk Aatif kullanmadi anlamadim ama kapanisi yapti ve belkide böyle daha hayirli olacakdi.

Kadir ve Ibrahim Akin topun gelisinde oldugunda , Kadir kesin atamaz dedim , Ibrahim Akin ise belki kacirir dedim , ve dediklerim cikti. Ama Burhan Eser'e güvendim ve sanirsam penaltiyla ilk golünü atti Sivasspor formasiyla cünkü ligde Burhan penalti hic kullanmadi. Ibrahim Öztürk gercekten tercübeli ve yasli oyuncu beles oyuncu hatta bosta oyuncu birde 500 tl mi verilir mi diye zerzeniste bulunanlara Ibrahim Öztürk bugünde ders verdi.

Ibrahim Öztürk 6 ay oynamamis , ama ona ragmen calismis, ve Bursasporun sampiyonlugundada en büyük rol sahibi, ... Eger Ibrahim Öztürk 'ü almasaydik , kesinlikle ligde böyle rahat duruma gelemezdik ilaccc gibi geldi ve bugün Kayserili oldugu halde ekmek yedigi sehir icin inanilmaz güzel penalti atti, tercübe abidesi.

Aatif'da kapanis yapti yari finale adimizi yazdirdik, sükürler olsun...

He bukadar yazdim simdi Batuhan'dan niye bahsettmedim diye soracaksiniz.

Cünkü macin Penalti atislarini yorumladim.

Macin geneli..

Batuhan yeteneklerini Sivasspor'da saha sürüyor, asist yaparak Kayseriye resmen koydu. Cok güzel oynadi ve macin Yildizida Batuhan'di. ilk 75 dakikada müthis oynadi.

Burhan ve Ibrahim Öztürk te cok iyilerdi, Cicinho tartismaya gerek yok , Aatif sonradan acildi.

Diger oyuncularda iyi oynadi .
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Morten58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.04.2015, 20:16   #12
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 839 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

***bizim takımı adem,cicinho ve ibrahim öztürk mucadeleleriyle bu ayak durdu,şeşo burhan,ibrahim akın gibi oyuncular sadece takıma katkıları 30 dak.kalan sürelerde takım hep eksik kalıyor.
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.04.2015, 20:17   #13
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
YigidooSivas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Benim maci gec izleme imkanim oldu ve direkt gozume Bisesswarin performansi carpti.
10 numara oyuncu bize lazim boyle oyuncu.

Sivasspor a gelirsek Burhan sac bas yoldurdu.
Cicinho 10 numaraydi.
Burhan Eser 'e haksizlik yapiyorsun , cünkü bugün Batuhan la beraber en iyi oyunculardi.

Bisesswar'i ben devre arasinda hatta sezon basinda almalarini istedim , genc dinamik ama almadilar , kesinlikle haklisin,
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Morten58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.04.2015, 20:22   #14
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 740 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Burhan Eser 'e haksizlik yapiyorsun , cünkü bugün Batuhan la beraber en iyi oyunculardi.

Bisesswar'i ben devre arasinda hatta sezon basinda almalarini istedim , genc dinamik ama almadilar , kesinlikle haklisin,
Dedigim gibi maci gec actim 80 dk itibaren izledim ve ilk actigimda Burhanin aatifa gec pas verdigi pozisyona denk geldim.
Benim icin o pozisyon bile yeterli bugun Burhani elestirmem icin cunku o pasi verseydi maci erken koparmistik.
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.04.2015, 20:23   #15
çorluluyiğido
Usta Yiğido

çorluluyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

504 Mesajına 972 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 525 çorluluyiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

batuhanın performansı göze battı diğer yönden gelen t.d.lerin kadir ısrarı nedir?????faydandan çok zararın var bu takıma sezon sonu kesinlikle gitmeli ve iyi bir libero alınmalı.bu arada kupa statüsü nasıl ?fener ve gs avrupaya gidiyor zaten bursanın men cezası var o zaman biz avrupaya mı gitmiş oluyoruz şimdi?
çorluluyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.04.2015, 20:41   #16
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 990 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Bisesvar ı kahraman ettik.
Penaltı atmayı bilmeyen iki takımın mücadelesi oldu. Kazanan taraf olmak güzel .
Alt 16.04.2015, 20:46   #17
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 858 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Gereksiz yere çok strese girdik rahat kazanabileceğimiz maçı riske ettik ama sonunda kazandık inşallah bundan sonra kupada daha dikkatli oluruz.
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.04.2015, 20:54   #18
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 737 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçı stadda maraton tribününde seyrettim: - Maçın adamı 2. Uzatma devresi başlarken Takımın moralsiz, seyircinin suskun olduğunu görüp maraton tribününe gelen ve seyirciyi ateşleyen Da Costa idi. Evet, doğru duydunuz, bir anda sakatlıktan çıkmış Costa tribünde yanımıza gelince kısa bir şaşkınlıktan sonra yeniden tezahürat başladı. O hava, coşku ve inanç penaltılara da yansıdı ve maçı çevirdik. -Maçın en kötüsü hakemlerdi. Adeta Kayserispor"un 12. Oyuncusu gibilerdi. O kadar kötüydüler ki seyirci uzatmalarda Dayanamayıp kötü tezahüratta bulundu. Büyük ihtimalle tribün kapatma cezası yiyeceğiz. O küfürün yapılmaması için uğraştım, hatta Yanımdaki ile az Kalsın birbirimize girecektik. Yapmayın, ceza alacağız diye çırpınsak da fayda vermedi. - Futbolcularımız maça konsantre değillerdi. Tamam, Kayserispor bizi iyi Etüt etmiş, iyi çalışmışlardı ama mesela Biseswar'a bile önlem almamıştık. Hücumda ise organize olamadık. -Kupa'yı bu kötü oyunla alamayız. Daha iyi oyun ve B,C planlarımız da olmak zorunda . Papaz her zaman pilav yemez çünkü. Sergen hoca ve ekibine duyurulur. -En güzel şey galibiyet tabii. Kayserilileri buradan mutlu gönderseydik uzun zaman övünürlerdi, Aramızdaki tatlı rekabette bu sonuç çok iyi oldu.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.04.2015, 20:55   #19
58CeZa58
Tecrübeli Yiğido

58CeZa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

220 Mesajına 375 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 58CeZa58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
çorluluyiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
batuhanın performansı göze battı diğer yönden gelen t.d.lerin kadir ısrarı nedir?????faydandan çok zararın var bu takıma sezon sonu kesinlikle gitmeli ve iyi bir libero alınmalı.bu arada kupa statüsü nasıl ?fener ve gs avrupaya gidiyor zaten bursanın men cezası var o zaman biz avrupaya mı gitmiş oluyoruz şimdi?
Hayir sirf kupayi kazanan gidiyor.
Biz finale cikarsa ligden biri daha gidiyor
Bula bula bu sene kurali degistirdiler
Gecen sene olsaydi giderdik
Bu Konuda 58CeZa58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.04.2015, 21:10   #20
Travis Bickle
Yiğido

Travis Bickle - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 215 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 429 Travis Bickle FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

öldük öldük dirildik maç her 2 takım adınada gıttı geldı maçı kazanacak bır oyun oynamadık 1-0 ı bulduktan sonra skoru korumak adına yaptıgımız değişiklikler 1-1 olduktan sonra sıkıntıa soktu bızı ozellıkle forvetsız kalmış olmamız sıkıntı yarattı penaltılarda gerek şans gerek oyuncularımızın yeteneklerıyle kazandık bundan sonra galatasaraya odaklanıp onları elememız lazım hem ıstanbulda hem sıvasta elımızden kaçırmıstık artık buna ızın vermemelıyız
Travis Bickle isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Travis Bickle'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı