Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Top Aydın'da...
Alt 25.04.2015, 01:40   #34
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 937 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Top Aydın'da...

Top Artık Aydın'dan çıkmış durumda;top artık Sergen Hoca'da...Aydın antremanlara düzenli olarak çıkıyor..Sakatlığı da geçmiş durumda..En büyük eksikliği maç eksikliği;Sergen madem oynatmayı düşünmüyordu,keşke Aydın son 5-6 maçta A-2 takımı ile maçlara çıkıp maç eksikliği giderilseydi...İ.Akın son durumu hiç iyi deği ki Sergen Hoca da bu hafta da a bu oyuncuyu ilk 18 de olmasına rağmen oynatmadı..Geçen hafta son 20. dak. da oynamıştı;İ.Akın o kadar kötüydü ki anlatamam..Bende maçtaydım..İ. akın bu haliyle değil ilk 11 e ilk 18 e bile girmemesi lazım..Eğer önümüzdeki g.s maçı düşünülüp dinlendrildirildiyse bilmiyorum..Aydın en azından son 5 maçta İ.Akın ın yerine son 15 dak. larda aynatılıp maç eksikliği giderilmeliydi..Ama Sergen Hoca bence Aydın ı affetmemiş,yönetim afffetmiş gözüküyor..Sergen Hoca gerçekten affetseydi bu kadar kötü oynayan İ.Akın ve Hakan ın yerine kesinlikle Aydın ı tercih ederdi ama etmiyor;bu da gösteriyor ki Eğer yönetim bir şey yapmazsa Aydın yıl sonuna kadar yedek kulübesinde olacak ama maçlarda oynamayacak...

Yıllar önce f.b de Daum zamanında Hırvat libero Tomas ile Daum arasında bir maçta bir olay olmuştu;Tomas kötü oynadığı bir maçta kenara alınıca Daum a çoraplarını fırlamıştı..Daum bu harekete rağmen takımda oynayan Tomas ı sürekli oynatmış ama yıl sonunda Tomas la takımın ilişkisi kesilmişti..Çünkü Tomas takımın direkt oynayan bir oyuncusuydu;Daum takımın menfaatleri için bu oyuncuyu oynatmaya devam etmişti..Sergen malesef duygusal hareket etti ve etmeye de devam ediyor;onun Aydın ı kulübeye hapsetme hareketi malesef takıma zarar veriyor,vermeye devam edecek...Sivassporun çıkarları için bundan sonraki maçlarda Aydın kesinlikle oynamalı;Sergen Hoca inadı bırakıp Aydın'a şans vermeli..Eğer sonuçlar daha da kötü ye giderse sivasspor büyük zarar görür...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
aydında, top