Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Organizasyonlar

Organizasyonlar Organizasyonlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: 4 Eylül'de Küfüre Son!
Alt 27.04.2015, 10:28   #9
Soyözen
Tecrübeli Yiğido

440 Mesajına 1.173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 565 Soyözen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 4 Eylül'de Küfüre Son!

Valla arkadaşlar beni tanıyanlar bilir, Ankara'da ikamet eden birisi olarak mümkün olduğunca iç saha maçlarına ve deplasmanlara (Gençler, Eskişehir, Konya gibi) maçlara gidiyorum. Bu maçların çoğuna da eşimle gidiyorduk. Şimdi bir evlat sahibi olduk, bu nedenle ben tek başıma ya da iç saha ise babamla gidiyorum.

En son Mersin maçında, şimdiye kadar görmediğim bir küfür deryası yaşandı. Topluca tezahürat halinde değildi ama tribünden birkaç tane yaşını başını almış, yolda görsen adam zannedeceğin "kişiler", avazı çıktığı kadar yüksek sesle ana avrat küfür edip durdular. Etrafındakiler de (biz de dahil) bir şey diyemedik. Deli midir maynak mıdır kim bilir?

Doğal olarak düşünmeden edemiyorum, hasbelkader eşimle gittiğimiz maçların birinde bu durum olsa ben ne yapardım? Bunu yapan yeni yetme gençler olsa etraf uyarır, önler. Ama yaşlı başlı "emmiler" olunca kimse bişey de diyemiyor. Canı çıkarcasına bağırarak aralıksız küfür etmek nedir yani?
Soyözen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Soyözen'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
eylÜlde, küfüre