Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 
|
Cevap: Sivasspor - Galatasaray
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre karşılaşma için belirlenen 18 kişilik kadroda, Wesley Sneijder, Burak Yılmaz, Fernando Muslera, Felipe Melo, Hamit Altıntop ve sakatlıkları bulunan Selçuk İnan ile Aurelien Chedjou yer almıyor.
Akşam saatlerinde özel uçakla Sivas'a gidecek Galatasaray'ın kupa maçı kadrosu şu isimlerden oluşuyor:
Sinan Bolat, Eray İşcan, Alex Telles, Hakan Balta, Semih Kaya, Koray Günter, Sabri Sarıoğlu, Tarık Çamdal, Blerim Dzemaili, Aydın Yılmaz, Bruma, Yasin Öztekin, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Umut Bulut, Sinan Gümüş, Goran Pandev.
Görüldüğü üzere gs sivasspora çok büyük bir kıyak geçiyor,gs de nerdeyse takımı taşıyan 6 kişi yok,sivassporun da ligde artık korkusuda kalmadı,ne var ne yok bu maça odaklanılmalı,bu sivasspor bu gs yi as kadrosuyla geçen sezon arenada hakem kurtardı,busezon ligde yine şanssızlık beceriksizlik ve hakem yüzünden elinden kaçırdı,bu maçları utaka verdi diyebilirim,neticede sivassporun tutacağı bi yasin var ,umut var,sabri var,sivasspor bu takıma rahatlıkla 3 gol atacak kapasitede,önemli olan yememek ,galibiyetten zerre kadar şüphem yokda,inşallah yemeden 3 4 tane atarız,öyleki herşey istediğimiz gibi giderde turu geçersek ,finalde fb yi de eleyebileceğimize inanıyorum,sergeninde a<rtık egosundan ,inatlarından vazgeçmesi lazım,futbolcular biraz gayret edip hayatlarının futbolunu oynayıp ,yardımlaşmalı oyun oynarsa,helede ilk yarıda 2-0 yaparsak turu rahat geçeceğimize inanıyorum,elin konyası azdaha arenada gs yi 5 liyordu ,biz niye yapamıyalım,kupayı şu açıdan önemsiyorum,olurda bize avrupa kapısı açılırsa ,sivassporun enaz 3 yılını rahat izleyeceğimize,avrupaya giden sivassporun transferde daha çok tercih edilmesine ,kaliteli oyuncuların sivasa gelmek isteyeceğine inanıyorum,sivassporun şampiyonluğa oynamasının altında ,daha gittiği intertoto kupasında adını duyurması olmuştur,onedenle sergen hoca adam gibi transfer yapmak istiyorsa,futbolcular avrupada oynamak ,busezon herkesin hatasını örtmek ,tarihe geçmek için bu maçı mutlaka gol yemeden 3 farklı kazanmalılar ,imkansız değil yeterki inansınlar HAYDİİİİ YİĞİDOLAR inanın ve 3-0 kazanın
|