Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 24.05.2015, 15:13   #11
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Carlos bu takıma 14-15 futbolcu gerekli derken bir yerleri ile gülenler buyrun pistler sizlerin olsun.. Yollar sizlere dar gelir..
Bu Konuda Murad_Kelleci58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.05.2015, 15:15   #12
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 863 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick

Maçta değerlendirecek bir şey yok, bu kadar bol gol pozisyonunu cömertçe harcarsan, gayesiz ruhsuz, isteksiz, laubali oynarsan, size değil hep hüsranlar yaşayan bu taraftara yazık oluyor,sezon boyunca bu taraftara saç baş yoldurttunuz, bize yazık değilmi.
Aatıf'a egoist diyoruz Dünkü çocuk fatih iki arkadaşı müsait pozisyonda iken pas vermeyip şut çekmeyi tercih ediyor, Burhan gelen pozisyonları eziyor, Utaka, kariyerine yakışmayacak bir oyun sergiliyor, yazılacak o kadar çok şey var ki sinirimden yazamıyorum.
ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ihtiyar yiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.05.2015, 15:20   #13
triper58
Yiğido

109 Mesajına 190 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 437 triper58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Şu kupa olayı bitirdi bizim takımı zaten elinde doğru dürüst adam yok elen git işte kupayı mı alacaksın sanki bu adamlarla.Oldu da finale çıksaydık Bursa tarihi fark atardı iyi kurtardık diyorum.
triper58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.05.2015, 15:21   #14
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Mac kaybetmek olur normaldir ama bi kac adamin vurdumduymazligi yüzünden 1 trilyon hediye ettik ona üzülüyorum

Karabüklü herkes ligi bitirmis mac bitsin diye oynuyorlar iclerinden bi kac oyuncu kendini pazarlama derdinde bizim sol bek ve stoper Ümit iki futbola ihanet hareket Fatih kardesim hic bir bek rakibini iceri Dogru zorlamaz disari atmaya bakar yada engeller sen masallah kendini taca cikardin rakibii iceri heee Umit serbest atis kulllaaniliyor rakip önünde sallana sallana topa vuruyor sende bakiyon sonra birde ayak kaldiriyon vede Karabük ün hayal edemeyecegigereklesiyor

Bugün ilk defa Atif arkadaslariyla beraber oynamak istedi paslasmaya calisti ama sadece calisti cünki beceremedi lig boyu böyle yardimlasmayi isteseydi bugün o paslari ayarlayabilirdi ve 3 4 farkli kazanmamin keyfini yasiyorduk.Atif 8 milyon degil 20-25 milyonlar konusuluyor olurdu

Ben yukarda hatali oyunculari saydim ama teknik ekip kaybetmeye seyirci kalmis vede yardimci olmustur mac basindan beri sahada gezen Utaka yi sahada tutup Burhan i cikartmak anlasilacak gibi degildi

Bu macta karabük yatip kalkip bizim kenar yönetimine tesekkür etmeli 60.dakikada Batuhan Utaka degisikligi yapilsaydi karabük birakin Ileri cikmayi mac bitsin diye dua edecekti

bugün gidecekleri vede yetersiz olan mevkileri görmeize sebep oldu artik vardir bi hayir
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yigido yakup'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.05.2015, 15:25   #15
asinancetin583
Yiğido

asinancetin583 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

189 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 483 asinancetin583 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Her zamanki tabloya bakiyoruz yine iyi oyna firsatlari tep ve yenil
Alt 24.05.2015, 15:28   #16
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 863 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick

Bu sezon ne ligde, nede kupada yüzümüz güldü, bari şu transfer sezonunda yüzümüz gülse de. şu üzüntülerimizi bir nebze olsun unutsak.
Yönetim duy sesimizi artık
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ihtiyar yiğido'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.05.2015, 15:32   #17
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 959 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
ihtiyar yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu sezon ne ligde, nede kupada yüzümüz güldü, bari şu transfer sezonunda yüzümüz gülse de. şu üzüntülerimizi bir nebze olsun unutsak.
4Eylül Belediye, Perşembe günü 2. lige çıkarsa ancak o zaman rahatlarım ben.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı tavatir'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.05.2015, 15:38   #18
xir
Acemi Yiğido

44 Mesajına 82 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 482 xir FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu zihniyetten Sivasa Sivasspora hiç bir katkı gelmez.lig bitmeden bitirmek hadlerine değil hiç kimsenin,ne teknik heyetin ne futbolcuların.işin özü şu bu takım ve yönetim bu teknik kadro ve futbolcular adam gibi adam değiller,bu tablodan bu çıkıyor kimse kusura bakmasın.
xir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.05.2015, 15:41   #19
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçı izlemedim ,radyodan dinledim ilk yarıda sivassporun farkı kaçırdığını sanıyorum,neticede hem sıralama açısından ,hemde külüp kasasına girecek 1 trilyondan olduk,nerden baksak bu paraya 3 tane kaliteli yedek oyuncu alabilirdik,sanıyorum sergen hoca ve futbolcular tatile erken çıkmışlar,varsayınki bu maç ligde kalma maçı olsaydı ne yapacaklardı bilmiyorum,önümüzde çok önemli ts maçı var ,bizim için prestij ,ts için avrupa maçı ,umarım omaçta ciddiyetsizlikten uzak olmazlar,şuanda sergen hocayı filan suçlıyacak değilim,ligden düşmüş takımla ,ligde kalmış takımın maçında kalite beklenmemeli,bu takım sezona eksik başladı ,zaten takım çok yetersizdi ,r.carlos ve domingo lopez sayesinde ilk 5 e girdi yönetimide bu şaşırttı sanırım,takım gerçekten yetersiz,r.carlosuda boşa gönderdik,bazı oyuncular aşırı disiplinsiz ,egoist ,beceriksiz ,aldığı paranın hakkını vermiyorlar ,enaz 6 tane direkt oynıcak kaliteli adam lazım,şöyle düşünmek lazım,bu takım egoistlik yapmasaydı ,takım oyunu oynasaydı ,enaz 3 maçı daha kazanırdı,bu takımın kaliteli kalecisi olsaydı ,enaz 3 maçıda kaleci kazandırırdı,iyi bir sol açık olsaydı ,yada aydın adapte edilseydi ,enaz 3 maçta sol açık kazandırırdı,bu takımın fernandao gibi forveti olsaydı enaz 3 maçıda ,,forvet kazandırırdı,görüldüğü üzere sivassporun eksikleri belli,TAKIM BAŞTAN AŞŞA yenilik istiyor bu şekilde sivasspor ligde kalıcı olamaz,gelen takımlar hepsi paralı ,böyle balıkesir ,erciyes ,karabük gibi hata yapmıyacaklar ,ruhsuz oyuncuları bu takımda görmek istemiyorum,çoğu oyuncu zaten sivassporu kafada bitirmiş .
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.05.2015, 15:43   #20
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

Alıntı:
ihtiyar yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Alıntı:
tavatir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
4Eylül Belediye, Perşembe günü 2. lige çıkarsa ancak o zaman rahatlarım ben.
İNŞALLAH bari 4 Eylül Belediyespor 2. lige çıksın da dediğin gibi bir nebze olsun rahatlayalım.

Etiketler
değerlendirelim, maçı