Alıntı:
citothehan58 Nickli Üyeden Alıntı
Türk futbolu coktaan bitti.. hani haketmedikleri halde kupa almak icin elini ardina koymayan yada baskalarinin emeklerinin üzerinden avrupaya giden
bir takim var ya onlarin yüzünden bitmistir.
Evet arkadasin koydugu kadroda cogu yabanci .. yabanci siniri yeniden acilmisken ve Sivassporumuzdan zaten milli takim icin futbolcu alinmazken
biz daha ne kayip edelim güzel futbolumuzu oynuyalim 3 itler seyretsin
biraz imrenip adam olurlar belki.
|
Türk futbolunu Istanbul takimlari üzerine endeksleme.Gerekirse bunun mücadelesini ver.Sirf bu yüzden Türk futbolu bitmistir deyip,kestirip atma...
Sivasspor´dan milli takima futbolcu alinir veya alinmaz konu bu degil.Ama SIRF yabancilar oynasin deyip,Türk futbolcularin önünü kapamakda mantikla bagdasmaz.
Altinordu kulübünde tek bir yabanci oynamiyor mesela,oynadiklari futbolda seyredenleri futbola doyuruyor.Hepside MADE IN TÜRKEI patentli...
O takimin arada bir denk geldiginde maclarini seyretme imkani buldum.Seyredeken her seferinde bu takimdan bir kac tane oyuncu neden Sivasspor´da yok diye ic cekmisimdir.Elalem bu transfer islerini 3 kurusa yaparken, biz neden bu trasferlerde basarili olamiyoruz cok merak ediyorum...
Aldigimiz yerli oyunculari genellikle kiralama yöntemine gidiyoruz.Bunun mantiken ne gibi bir izahi olabilir, ben buna bir anlam veremiyorumda...