Sezon bitiminden bugüne kadar gecen zaman diliminde belli futbolcularla yolumuzu ayirirken,Erkan ve Orhan´i kadroya katma basarisi gösterdik.
Bu her iki futbolcunun maliyetide Sivasspor futbol kulübünün belirledigi transfer cizgisinden ayrilmadan,yani takimin bütcesine zarar vermeden türbünleri fazla atesliyebileceklerine inanmadigim transferler.
Sivasspor´un yillardan beri iki problemi var.Transfer sezonu baslamadan önce bu iki eksigi önceden yapacagi ön görüsmelerle,transfer sezonunun baslamasiyla derhal yerine getirmesi gerekirdi.Bu takimda Petkovic´den sonra bir türlü yeri dolmayan kaleci acigini hala giderememis olmamiz bizde huzursuzluk yaratiyor.Taraftarin güven duyamadigi Korcan´in bu takimdan gönderilmesi gerekirken hala takimda tutulmasina bir anlam veremiyorum.Hatali goller yiyor,taraftar resmen huzursuz ve kendisine GÜVENI yok.
Bu sartlarda hangi gerekce ile takimda tutulmaya calisiliyor bilemiyorum.Yani sözün kisasi bizim transfer cizgimiz ayni.Baskan yerel televizyonda gürledi ama yabanci transferlerinde,kaleci ve forvetde bir gelisme yok.Webo´nun adi geciyor ,bu transfer olur veya olmaz alindigi taktirde Webo´yu aldik diye ona güvenerek yola cikmayin.Onun alternatifi mutlaka olmali.
Bugün itibariyle yapilan transferler o kadarda ahim sahim degil.Diger yapilacaklar nasil olur ama tek gercek, bu transfer cizgisinin assagi inecegi ama asla yukari cikmayacagidir.Anlayan anladi beni....
Yani öncelikle ligde kalmak gaye bu belli oldu.Dünya aslinda büyükde transfer sezonunda bizim icin o kadar kücülüyorki, Türkiye´nin disindada baska devletlerin oldugunu adeta unutuyoruz.
Orhan Kaynar ve Sergen Yalcin´in bir kac hafta önce transfer icin yurt disinda olduklari haberlerine icinizden hala inananiniz varmi?.

:.Seyrettikleri futbolcularin hepsimi kötüydü,yoksa bu sahislar AMACI olmayan turistlik ziyaretmi yaptilar?.
Biz bu transfer isini yapamiyoruz,gecmisteki hatalardan ders alamiyoruz.Sezona Sergen Yalcin ile baslayip umarim bir kac hafta sonra yeni hoca arayislarina girmeyiz.Eldeki malzeme iyi olursa teknik direktörler birseyler yapabilir,malzeme kötü ise ne yapsinlar...
Hala Cicinho,Da Costa ve Aatif´in sermayesinden yiyoruz bunu herkes biliyor degilmi?.Bunlari zamaninda getirenler sag olsun var olsun.Bu yönetime kalsa bunlari bulup getiremezdi.Sergen hocada su ana kadar yabanci transferinde SINIFTA kalmis gibi gözüküyor,ama biraz daha beklemekte fayda var.Ama ben yapilacak yabanci transferleri hususunda ondan fazla ümitli degilim....