Cevap: 2015-2016 transfer sezonu
Öncelikle Hayırlı Bayramlarınız Olsun
Haftalardır beklediğimiz transfer beceriksizliğimizi sivas şehrine bağlayan yönetime sesleniyorum:almak isteğiniz topçular sivasa gelmiyor beğenmiyor diyorsunuz olabilir beğenmeye bilirler zaten beğenmeyen insan futbol için bir varlık göstermeyeceği ortada, kendine ortam aramak isteyen bir futbolcu bu takıma ne verebilir, o zaman bulduğunuz futbolcu değil tatilci olabilir mi , sivas şehirinin bunda ne kabahati var YÖNETİM yıllar öncesine dönersek bir herve tum , musa aydın ,Michael Petkovic,balili bir kamil grosicki,Aatif,beğenilmese dahi kariyerli takımlarda ve beşiktaşın dahi teklifini reddeden utaka ve yıldızlar karmasının sağ beklerinden cicinho bu şehirlere geliyor ve yıllarca top oynuyorlardı ve o şehir bizim bildiğimiz sivas, sivas şehrine illaki bir yıldız getirin paraya boğun demiyoruz kendi beceriksizliğinizi sivas şehrine bağlamak hem bu şehirde yaşayan insanlara hakaret olmaz mı? macaristan, polanya, ukrayna, çek cumhuriyeti, mekdonya, bulgaristan, yunanistan,norveç, isveç ve afrika da sivas şehrini paris olarak görecek binlerece oyuncu, yıldız ve yıldız adayları var bunları sizin bilmeniz doğru iken sizlere taraftar mı söyleyecek, ne izleme komiteniz var ne de bilginiz, yönetim artık sivas şehri köy gibi göstermenin manası nedir belki sizin Fatos Beqiraj dan haberiniz yok bu sitede biz taraftalar sivasspora yakıştırdı bir belerus liginde oynayan futbolcu yıllığı çok düşük o zaman insan düşünmeden edemiyor yoksa taraftar yönetim yönetim taraftar mı olmuş
|