Alıntı:
babapiton Nickli Üyeden Alıntı
Setkus : Gollerde yapabileceği bişey yoktu.Zaten Gs'nin 2 posizyonu var bir direkten döndü.birde Setkus'un 2 kez üst üste mükemmel çıkarttığı top.Genel olarak başarılıydı.
Cicinho : Her zamanki gibi inşallah sakatlığı önemli değildir.
İbrahim : Kusursuz mükemmel üstü top oynadı.Her müdahalede o vardı maşallah.Keşke bir kaç yıl önce alsaydık İbrahim'i.
Ümit : Genel olarak İbrahim'e iyi uyum sağladı ama.İlk yarı bir kez yerin boşallatı onun hatasından az daha golü yiyoduk ve yediğimiz ikinci golde Podolski'ye kafa vurdurmaması lazımdı.
Erkan : Hazırlık maçlarında çok kötü bir görüntü çiziyordu beklentimin düşüklüğündenmidir bilinmez ben çok beğendim hücuma çıkışları çok iyiydi.Defansif olarakta hiç fena değildi.Ziyanın son 1 yıldır oynadığı toptan daha iyi görüntü verdi.Ümitin hatası sonucu oluşan posizyonda çok yerinde bir kademeye girdi.
Adem : iki üç kişinin baskısına rağmen tek başına topu hücuma iyi taşıdı.Penaltının oluştuğu pozisyonda geçen senelerden görmeye alışmadığımız ceza sahasına kadar girdi posizyon oluşmadan önce aatifa güzel bir pas verdi.
Hakan : Günün kötülerinden malesef.Pas tercihlerini doğru kullanmadı.Rakibi rahatsız edici presi dışında hiç bir katkısı yoktu.
Mehdi : Her zaman belli bir standartın altına düşmeyen maliyeti düşük ahlaklı bir futbolcu.Aatif'la çok iyi anlaştı.Her posizyonda ayağında top olan Sivasspor'lu futbolcuya en yakın kişi o oldu.Posizyonları geliştirmekte ve kaybettiğimiz topları kazanmamızda büyük katkı sağladı.
Burhan : Fiziken diğerlerine göre biraz daha düşük olsada geçen senenin sezon başlangıçına göre çok daha iyi durumda güzel driplingler yaptı.Tabi biz daha fazlasını bekliyoruz.
Aatif : Milli takımda olması sebebiyle tatil için sezona geç başladı.Hazırlık maçlarında fazla kiloları dikkat çekiyordu ve transfer dedikodularıyla birlikte herkesin bu sene Aatif'tan beklentisi düşüktü.Beni en çok endişlendiren durumda buydu zaten ama endişelerimizin ne kadar yersiz olduğunu gördük.
Fizik durumu ve defans yardım etmesiyle beni çok şaşırttı.İleride yine bencil görüntüsü devam ediyor ama her türlü durumda adamları rahatlıkla geçmesi tüm taraftarları mest etti kabul etmeliyizki takımımızın kalitesinden üstün bir oyuncu ama bu durumlara gelmesinde Sivasspor'un büyük katkısı var bunu unutmasın.İnşallah böyle devam eder.
Batuhan : Hazırlık maçlarının en iyisi en kötü performansı gösterdi ama bir maçta herşeyi kestirip atmak doğru olmaz.Batuhan kaliteli bir oyuncu transfer tabiki şart ama Batu bu haftaki oyununu eski takımı Eskişehir'e karşı oynadığı futbol ve attığı gollerle unutturacak inşallah.
Sergen ve Yönetim : İlk haftalar itibariyle en iyi fizik durumunda olan takımız.Fiziken çok iyi hazırlamış takımı maşallah.Oyuna hamleleri konusunda eksiği devam ediyor ama takım belli bir disipline girmiş.İyi bir önlibero ve forvet olsa bu maçı kazanırdık diyerek sezona başlamanın 4. yılını kutluyoruz.Yönetim transferleri zamanında yapsa şuan 500 bin tl mali olarak kardaydık.Transferler biran önce bitmeli.
Taraftar:Eskişehirspor galibiyetiyle tribünlerde farklı bir heyecan bekliyorum.Bu hafta cezalı olduğumuz için fazla eleştiride bulunmayacağım.İnşallah başarılı bir sezon geçiririz.
|
futbolcuları isim isim değerlendireyim diye foruma girdim, her bir futbolcu hakkında yazmak istediklerimi az çok aynısını belirtmişsin

ben de teşekkür edip aynen kopyalıyorum
özellikle değinmek istediğim futbolcu erkan kaş. beklediğimden kat be kat iyi futbol ortaya koydu. sol kanattan paslaşarak çıkma konusunda atıf'a iyi destek oldu. tek eksiği bazen arkasını çok boş bırakabiliyor. rakip kontralarında bazı pozisyonlarda zor durumda kalabiliriz. ama dün geceden en çok beğendiğim futbolculardan birisi erkan oldu. inşallah böyle devam eder.
eneramo'nun dönmesi, dani abalo'nun takıma alışması ile forvette sorunumuz kalmayacak inşallah. ilk haftalarda hızlı puanlar toplarsak ve iyi bir hava yakalarsak çok farklı hedeflere yelken açarız inşallah.
ilk hafta hem sevindik, hem üzüldük ama iyi bir başlangıç yaptık...