Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 16.08.2015, 10:57   #51
dicanio
Acemi Yiğido

39 Mesajına 69 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 518 dicanio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Yine hakem hatalarindan dolayi galip gelemedik.Macin genelinde takim olarak iyiydik en cok goze carpanlar Atif-Erkan-Setkus .Yonetimin iyi bir forvet bir ortasaha birde stoperle bu takimin onunu acmasi lazim
dicanio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2015, 11:02   #52
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 933 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
babapiton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Setkus : Gollerde yapabileceği bişey yoktu.Zaten Gs'nin 2 posizyonu var bir direkten döndü.birde Setkus'un 2 kez üst üste mükemmel çıkarttığı top.Genel olarak başarılıydı.

Cicinho : Her zamanki gibi inşallah sakatlığı önemli değildir.

İbrahim : Kusursuz mükemmel üstü top oynadı.Her müdahalede o vardı maşallah.Keşke bir kaç yıl önce alsaydık İbrahim'i.

Ümit : Genel olarak İbrahim'e iyi uyum sağladı ama.İlk yarı bir kez yerin boşallatı onun hatasından az daha golü yiyoduk ve yediğimiz ikinci golde Podolski'ye kafa vurdurmaması lazımdı.

Erkan : Hazırlık maçlarında çok kötü bir görüntü çiziyordu beklentimin düşüklüğündenmidir bilinmez ben çok beğendim hücuma çıkışları çok iyiydi.Defansif olarakta hiç fena değildi.Ziyanın son 1 yıldır oynadığı toptan daha iyi görüntü verdi.Ümitin hatası sonucu oluşan posizyonda çok yerinde bir kademeye girdi.

Adem : iki üç kişinin baskısına rağmen tek başına topu hücuma iyi taşıdı.Penaltının oluştuğu pozisyonda geçen senelerden görmeye alışmadığımız ceza sahasına kadar girdi posizyon oluşmadan önce aatifa güzel bir pas verdi.

Hakan : Günün kötülerinden malesef.Pas tercihlerini doğru kullanmadı.Rakibi rahatsız edici presi dışında hiç bir katkısı yoktu.

Mehdi : Her zaman belli bir standartın altına düşmeyen maliyeti düşük ahlaklı bir futbolcu.Aatif'la çok iyi anlaştı.Her posizyonda ayağında top olan Sivasspor'lu futbolcuya en yakın kişi o oldu.Posizyonları geliştirmekte ve kaybettiğimiz topları kazanmamızda büyük katkı sağladı.

Burhan : Fiziken diğerlerine göre biraz daha düşük olsada geçen senenin sezon başlangıçına göre çok daha iyi durumda güzel driplingler yaptı.Tabi biz daha fazlasını bekliyoruz.

Aatif : Milli takımda olması sebebiyle tatil için sezona geç başladı.Hazırlık maçlarında fazla kiloları dikkat çekiyordu ve transfer dedikodularıyla birlikte herkesin bu sene Aatif'tan beklentisi düşüktü.Beni en çok endişlendiren durumda buydu zaten ama endişelerimizin ne kadar yersiz olduğunu gördük.
Fizik durumu ve defans yardım etmesiyle beni çok şaşırttı.İleride yine bencil görüntüsü devam ediyor ama her türlü durumda adamları rahatlıkla geçmesi tüm taraftarları mest etti kabul etmeliyizki takımımızın kalitesinden üstün bir oyuncu ama bu durumlara gelmesinde Sivasspor'un büyük katkısı var bunu unutmasın.İnşallah böyle devam eder.

Batuhan : Hazırlık maçlarının en iyisi en kötü performansı gösterdi ama bir maçta herşeyi kestirip atmak doğru olmaz.Batuhan kaliteli bir oyuncu transfer tabiki şart ama Batu bu haftaki oyununu eski takımı Eskişehir'e karşı oynadığı futbol ve attığı gollerle unutturacak inşallah.

Sergen ve Yönetim : İlk haftalar itibariyle en iyi fizik durumunda olan takımız.Fiziken çok iyi hazırlamış takımı maşallah.Oyuna hamleleri konusunda eksiği devam ediyor ama takım belli bir disipline girmiş.İyi bir önlibero ve forvet olsa bu maçı kazanırdık diyerek sezona başlamanın 4. yılını kutluyoruz.Yönetim transferleri zamanında yapsa şuan 500 bin tl mali olarak kardaydık.Transferler biran önce bitmeli.

Taraftar:Eskişehirspor galibiyetiyle tribünlerde farklı bir heyecan bekliyorum.Bu hafta cezalı olduğumuz için fazla eleştiride bulunmayacağım.İnşallah başarılı bir sezon geçiririz.

futbolcuları isim isim değerlendireyim diye foruma girdim, her bir futbolcu hakkında yazmak istediklerimi az çok aynısını belirtmişsin ben de teşekkür edip aynen kopyalıyorum

özellikle değinmek istediğim futbolcu erkan kaş. beklediğimden kat be kat iyi futbol ortaya koydu. sol kanattan paslaşarak çıkma konusunda atıf'a iyi destek oldu. tek eksiği bazen arkasını çok boş bırakabiliyor. rakip kontralarında bazı pozisyonlarda zor durumda kalabiliriz. ama dün geceden en çok beğendiğim futbolculardan birisi erkan oldu. inşallah böyle devam eder.

eneramo'nun dönmesi, dani abalo'nun takıma alışması ile forvette sorunumuz kalmayacak inşallah. ilk haftalarda hızlı puanlar toplarsak ve iyi bir hava yakalarsak çok farklı hedeflere yelken açarız inşallah.

ilk hafta hem sevindik, hem üzüldük ama iyi bir başlangıç yaptık...
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sebasteia'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.08.2015, 11:07   #53
emrecan17
Acemi Yiğido

35 Mesajına 79 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 509 emrecan17 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Dun maçı izlerken yine öne geçtiğimiz maçı vereceğimize adim gibi emindim penaltıdan sonra kalkip sevinmedim..sonunu biliyor gibiydim her sene aynı hikaye iyi oyna pozisyon bul kız gibi son vuruş yap , hayibiye den pas vereme sonra büyük takim gelsin golü atsın..Ben lise zamanı öyle yemeği parasıni biriktirip bi aylık birikim sonucunda galatasaray forması almış adam im kaldı ki simdi memleket sevdasından sonra en büyük rakibim gs dur..Maca gelicek olursak maşallah dediğim 4 topçu sayıyım İbrahim , Adem , Atif ve yerini yadırgamadan soğukkanlılıkla oynayan Erkan..Ziya ve Fatih gibi rakibin sağ bekini görünce ayakları birbirine dolaşmayan içeri kat eden bu adam emin olun vazgeçilmezimiz olucak..Bu takım forvet , yekta ve iyi bir de on liberoyla çok iyi yerlere gelecektir inşallah ..
emrecan17 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2015, 11:25   #54
fark58
Yiğido

159 Mesajına 271 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 550 fark58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçta 2. gole her şey iyi gidiyordu, son 5 yılda gördüğüm en iyi pas yapan Sivasspor'u izledik diyebilirim bu gole kadar, ne yazık ki golden sonra geriye yaslanmamız, oyuncu değişikliğini yerinde yapmamız Galatasaray'a beraberliği getirdi, Sergen hoca yorgun Burhan'ı ve sahada göğsüyle top indirmeye çalışmaktan başka bir şey yapmayan Batuhan'ı değiştirmesi gerekirken 90 dk sahada tuttu, bu da galibiyeti elimizden kaçırmamıza neden oldu. Hakem hatalarına alıştık artık ondan bahsetmeye bile gerek yok.
fark58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2015, 11:28   #55
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 685 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
babapiton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
[
Mehdi : Her zaman belli bir standartın altına düşmeyen maliyeti düşük ahlaklı bir futbolcu.Aatif'la çok iyi anlaştı.Her posizyonda ayağında top olan Sivasspor'lu futbolcuya en yakın kişi o oldu.Posizyonları geliştirmekte ve kaybettiğimiz topları kazanmamızda büyük katkı sağladı.
Mehdi bazı arkadaşlara göre bal yapmayan arı ama Mehdi'nin topsuz bölgedeki oyununu görmemekten kaynaklanıyor bu. Ayağında top olan futbolcuya yakınlaşarak onun rahat pas yapmasını, bilekleri iyi olduğu için oyunun yönünün bir anda değişmesini sağlıyor.Bu özellikle baskıyla top kaybederek tehlikeli atakların yaşanmasını engelliyor. Dün özellikle ilk yarıdaki iyi oyunda payın biri onundur.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mishka'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.08.2015, 11:29   #56
benozgurr
Tecrübeli Yiğido

benozgurr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 488 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 673 benozgurr BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Maç başlamadan size 1 puan verelim maçı oynamayalım deseler sanırım bi çok kişi kabul ederdi ama dün ki takımı görünce ah çekmemek mümkün değil. Yine sanırım ki bi çoğumuz takımımızdan böyle bi oyun beklemiyorduk, transferleri yetersiz görüyorduk ve hazırlık maçlarıda gözümüzü korkutmuştu ancak dün öyle bi takım vardı ki sahada kalede setkus ilk golde belki hata payı var gibi de olsa kalede petkoviçten sonra aradığımız kaleci...Bi pozisyonda ligimizde ancak musleradan alışık olduğumuz refleksi harikaydı. Defans dörtlüsü ibrahim başta olmak üzere görevini yaptı ancak ümit 2. golde podolskiye o topu vurdurmamalıydı. Ayrıca erkan da o bölgenin adamı olmadığı halde gayet iyiydi. orta sahada hakan biraz zayıf gibi göründü ama yeniler için çok görmemek lazım zamanla İnşallah daha iyi olur. Forvette ise Batuhan bal yapmayan arı gibiydi mücadele etmeye çalışıyordu, istek vardı ama ona kiloları mani oluyordu. Sergen hoca ikinci yarı 2-0 önde iken Batuhan'ın yerine daniyi ya da ibrahim akını oyuna alıp geriden hızlı çıkış yapıp farkı açabilirdi aynı zamanda bu oyuncuların bitiriciliği Batuhana göre daha iyiydi. Sonuç olarak her şeye rağmen 1 puan kötü değil sonuçta karşında bütçemizin kat kat üstünde bi takım vardı.
benozgurr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2015, 11:59   #57
namso58
Acemi Yiğido

50 Mesajına 82 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 621 namso58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Mehdi hic alakasiz bir yerde sirti donuk topcuya o faulu yapmasaydi. Fark ve uc puan gelecekti. Sagolsun maci katletti.
namso58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda namso58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.08.2015, 12:01   #58
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Şanssızlık,hakem-şanssızlık hakem.Senelerce biz bu laflarla düşme hatlarında geziyoruz.Bir kişi de çıkıp yönetimsizlik demiyor hüsranların sebebine.En azından daha somut neden.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2015, 12:07   #59
namso58
Acemi Yiğido

50 Mesajına 82 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 621 namso58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hakan ozmert bu ligin en iyi futbolcularindan. Ben bu adami selcuk inanli manisadan beri izliyorum top.teknigi cok yuksek bileklerine hakim biri ilerde kendini bulacaktir.
namso58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2015, 12:11   #60
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 782 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

Ntvspor Metin Tekin: 3. hafta kaleyi Korcan devralır gibime geliyor.

Etiketler
değerlendirelim, maçı