Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 
|
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Sezon başında hoca müsfettesi sergenle, transfer acizi yönetimin kurduğu takımın ,performans düşüklüğü aynen devam ediyor,bundan daha kötü kadromuzla ,bundan daha iyi gs yi elimizden kaçırıyorduk,7 8 gol kaçırıyorduk,sergenle kötü giden takım, okan hocayla iyice dibe vurmuştur,takımda ne taktik var ,ne kondisyon var,ne kazanma azmi var,muhsin ertuğral dönemindeki gibi yumuşak takım olduk ,koca gs maçında 1 sarı kart gördük,bu kadar kötü gs yi bidaha zor buluruz,maça gelince herzeman olduğu gibi defansımız 2 golü hediye edip, gs yle 2-0mağlup başladık,hasan kabzeyle ilgili umutlarımı geri alıyorum,i akın zaten bu ligin oyuncusu değil,i.öztürkde futbolu bırakacağı zaman biz aldık ,sagolsun iyi idare ettide, artık sivasspordaki miyadı doldu,bu maçı ölçü almıyorum,çağataydan bi ışık göremedim,bukadar eksik oyuncunun olmayışı ve atıfın sakatlanması ,hem takım dizilişinde ,hemde kurgusunda olumsuzluk yarattı,özellikle cicinyoyu ve j boyeyi çok aradık,maç tahmininde uyarmıştım ,sakın ceza sahasında bu hakemin olduğu yerde dikkatli olun diye ,benim gibi futbol cahilinin gördüğünü ,okan hoca görmüyorsa ,futbolcularını uyarmıyorsa diyecek birşey yok,tek tesellim fb maçındaki gibi mg 3 le tarar gibi sarı kart, kırmızı kart göstermedi hakem müsfettesi, yeni transferlerden huseyin fena değil daha iyi olabilir,bileklerine hakim oyuncuda bukadar top kaybı yapmaması lazım,omari golde çok büyük hatası var ,ümitin yerini alacak oyuncu değil,texsera golle başladı ilk fırsatta zor pozisyonda golünü attı,neticede çok beklentim yoktu bu maçtan,acabaa diye bir ihtimal berabere kalırmıyız dedim olmadı,okan hocanın yanlış oyuncu tercihleri,oyun içindeki futbolcuların yerleriyle çok uğraşması,oyuncu değişikliğini doğru zamanda yapmaması,i.akını ,ve hasan kabzeyi 90 dak oynatıp ,mehdi,yekta,abola gibi adamları oynatmaması ,takıma pozitif hiçbir etki etmemesi zaten olmayan umutlarımı hepten bitirdi,sivassporun hocası okan olmamalıydı ,klasik olarak önümüzdeki maçlara bakacağız,j.boye ,cicinyo,tanese takıma monte olduğunda ,kendi kalemimiz olan takımları yeneriz ,üstümüzdeki takımlar kurtardı sayılır,osmanlıyıda yanımıza çekebilirsek umudumuz artar,eskişehiri mutlak suretle yenmemiz gerekiyor,taraftarlar bu maçta çok destek olmalılar,bu forvet hattıyla ligde kalamayız,transfer sezonu devam ederken hasanla anlaşıp yolları ayırmalıyız, ona vereceğimiz parayla zımba gibi bi forvet alırız,üstünede bi forvet daha lazım görünüyor,ayrıca kaleci setcusa farkı önlediği için teşekkür ediyorum
|