Cevap: 2015-2016 Devre Arası Transfer
Bursasporda Tom De Sutter,Aydın ve Traore ye kulüp bulmaları istenmiş...Aydın değilde Traore ve Tom De Sutter iyi oyuncular..Tom De Sutter 1.92 boyunda pivot santrafor özellikleri olan bir oyuncu....Bursasporda Necid ile aynı mevkidelerdi;ikisi de aynı tipte bir oyuncu olduğu için malesef hep yedekte kaldı;hala yedekte bekliyor...Şu aşamada eğer daha iyisini sivasspor bulmayacaksa Tom De Sutter bize faydalı olabilir diye düşünüyorum..Yaşı 30 ama geçen yıl Club Burugge ün bjk maçlarında yakından izleme fırsatı bulduğumuz bir oyuncu...Bursa da başarılı olamadı ama ben bizim takıma Hasan KABZE den daha fazla katkı yapacağını düşünüyorum...Gidip kazma bir forvet veya hiç tanınmayan bir genç oyuncu alınacağına ben Tom De Sutter in alınmasını tercih ederdim...Gerekirse bu oyuncu 1 yıl için kiralanabilir diye düşünüyorum;..Ayrıca ön liberodaki Kone nin de sakatlığı düşünüldüğünde Traore bile 1 yıl için kiralanabilir diye düşünüyorum..Bizden hatırlatması;gerisi yönetime kalmış durumda...Son 1 hafta da bu 2 oyuncu dışında oyuncu bulmak kolay olmasa gerek;hem bu oyuncular hazır durumdalar ve ligimize de yabancı olmayan oyuncular;takıma uyum sorunları da fazla olmaz diye düşünüyorum..
|