Cevap: 2015-2016 Devre Arası Transfer
Bu saatten sonra sivassporun düştüğünün resmidir yazık oldu sivasspora yazık oldu sivas şehrine yazık oldu sivasspor taraftarına yönetime yaranmak adına tvlerde şakşakcılık yapan sözde gazetecileride kınıyorum çünki sezon başında getirilen sözde futbolcuların sivasspora faydası olmayacagını bu formda yorum yapan kardeşlerimizin hemen hepsi belirtmişlerdi hani batu iyi topcu idi işte boşta kaldı eneramoda boşta kalmış ümit denen karektersizde öyle şeyinde boncuk görüp kendini bir şey sananlardan gittigi takımda sivastaki gibi rahat ettirmezler adama başarılı olacagınıda sanmıyorum yine diyorumki sivasspora yazık olacak bence yönetimde heyecanını kaybetti artık sivasspora verecek bir şeyleri kalmadı önümüzdeki haftalarda alınacak muhtemel maglubiyetlerden sonra yönetim istifa ve okan istifa sesleri gelmeye başlayacaktır bu takım sahipsiz degil elbet birileri gelir sahip cıkar cünki kulup başkanlıgının yapan adam icin reklamı var bizim bilmedigimiz artıları var mecnun odyakmazı sivassporun başkanı olmasa kim tanırdı sivasta sivasa başkan olunca bütün türkiye tanır oldu bu bile bir insana yeter yine diyorum yazık oldu sivassporuma yazık.
|